Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    06. Siječanj 2021. 20:22

Cure, držite se! Pogotovo vi iz okolice Petrinje... Očito će ovi potresi potrajati još neko vrijeme, nadam se samo da neće biti više od 6... A i da su se ovi od 5 ispuca li više 😓
    Ja imam sutra anomaly scan u mercuru, nadam se da neće neki potres dok sam na stolu 🙏
    Nisam pisala par dana, ali sam čitala.
    Nadalica divni su ti klinci 🥰🥰
    Maki i Bajo super izgledate, Maki ne bih nikad rekla da si već pred porod skoro, wow....
    Čestitke na pozitivno beti, mislim da je Any.
    Nadja žao mi je što si od toliko stanica ostala bez transfera. Užasno je ne dobit priliku uopće ići na transfer.. Nadam se da sad znaju što napraviti idući put....
    Bela drago mi je da si se javila i da imaš planove za dalje. Želim ti svu sreću! 
    Nikita stvarno previše košta sve to da on tako dugo ne odg na mail. Jesi li mu ponovno poslala mail ili probala nazvati? 
    Bozma jesi ti kontaktirala i betu i sparca? I ponovno ivf... Užasno glupa pravila u ivfu za hzzo!! Baš me to naljutilo 😤
    MTB nasmijalo me ovo sa plakanje tijekom seksa, iako vjerujem da ti se baš svega nakupilo tijekom ovih par mjeseci i nije ni čudo da su te emocije isplivale u tako nekom emotivnom trenutku.. 
    Aurora pratim tvoju priču i stvarno se nadam pozitivnoj i urednoj trudnoci🙏🥰
    Cure, sretno svima sutra, zelim vam mirnu noć., ❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 20:30

Tuma, navijam da sutra dobiješ samo izvrsne vijesti o svojoj curki 
    Na pola puta si 

💔💔💔

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    06. Siječanj 2021. 20:34

MTB

Belaaa

Sanjic sretnoo🙏🤗❤️
    Cure u potresu drzite se uz vas sam u molivama🙏❤️
    MTB bila sam u nje na kontroli pre zadovoljna je koda nikad nista nije bilo tako je rekla da nezna sta sam prosla nebi rekla da je ista
    Savjet je bio krenut dalje prirodno i kad se odlucimo za postupak javit see 🤷

Super, dakle maternica je u dobrom stanju. To je jako bitno.
    Kakvi su jajnici? Ima li cisti? Ima li folikula? U kojoj si fazi ciklusa?
    Kakve su sise? Ima li cisti?
    Kakva je krv? Feritin, D vitamin, TSH, …?
    Ja bih to sve provjerila, počela uzimati dodatke prehrani (minimalno folnu, ovisno o nalazima i još nešto), nabavila trakice za praćenje ovulacije (ili još bolje, dogovorila folikulometrije pa da mi ginekologica točno kaže kad da se bacimo na posao), dala i mužu da se našopa nečim i krenula

Nema cista sve ko apoteka😂 samo malo rupicasti jajnici ali to je ta rezerva jajnih stanica  da je smanjena tako je rekla a sise su ok uredno se pipam nista ne osjecam odem jednom godisnje na pregled tako to sve ok a oticu te vitamine mozda jer stvarno nemam volje po bolnicama gadi mi se za daljne pretrage a i nemam sta  frisko su đi nalazi hormona itd 
    Ta kariotipizacija u drugi mjesec iako ta geneticarka rekla da ne treba ali eto ipak cemo otic 
    Sad me probadaju jajnici i cike mslo bole ali inace meni zna to kad je ovulacija blizu
    Pojacat cu vitamine i provati neke cajeve 
    Provjerit cu stitnjacu itd i to mi dosta 
    Jer zelim zbilja opusteno i bez pritiska 
    Mozda tog Sadikovica posjetim i to je to

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

AuroraB
    06. Siječanj 2021. 20:36

Tuma sretno ti sutra na pregledu! 🍀🍀
    Miss javi se odmah poslije UZV 😚😚 Sve će biti okej!
    Sanjich nek ti je sa srećom sutra❤❤❤

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    06. Siječanj 2021. 20:38

Sretno sutra Sanjich…
    Tuma 💗💗
    Curke držite se, rekli su da potresi mogu potrajati.. Opet ponavljam ako treba nešta tu smo 💪💗
    Vidim da vi svakakve pretrage radite, ja bi mogla nažicati doktora za hormone da ponovnim, jer do tad će proći mjesec  i pol od stimulacije tako da mislim da bi mogli, naravno ako ostane kako je planirano fet u prirodnjaku.... Ali nisam nikad vit D i feritine i vidim tu još koješta...
    AMH nisam vadila 2 godine 😵 sigurno je užas i kad da vidim potonut ću iako znam da ne znači ništa ali opet... 🥺

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    06. Siječanj 2021. 20:41

Ovi potresi 😔 cure iz epicentra, drzite se 🙏
    Sanjich jedva cekam tvoj FET sutra, znaš! 
    Sutra i prwkosutra ima dosta kontrola i beta.. Npr. Aurora 😋😍

Vezano za FET, koliko se to placa? Ima netko otprilike ideje? Ja nisam pitala....

Ljudi kako se meni ne radi sutraaaaa 👀👀

oharascarlett14@gmail.com

Lucyinthesky
    06. Siječanj 2021. 20:43

Mattan

Sretno sutra Sanjich…Tuma 💗💗
    Curke držite se, rekli su da potresi mogu potrajati.. Opet ponavljam ako treba nešta tu smo 💪💗
    Vidim da vi svakakve pretrage radite, ja bi mogla nažicati doktora za hormone da ponovnim, jer do tad će proći mjesec i pol od stimulacije tako da mislim da bi mogli, naravno ako ostane kako je planirano fet u prirodnjaku…. Ali nisam nikad vit D i feritine i vidim tu još koješta…
    AMH nisam vadila 2 godine 😵 sigurno je užas i kad da vidim potonut ću iako znam da ne znači ništa ali opet… 🥺

Ne mora ti značiti, meni je AMH zadnji put bio veći nego pred 2 godine, a imala sam u međuvremenu nekoliko postupaka.Ne kužim baš taj dio 🤔

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    06. Siječanj 2021. 20:45

SBjelis

Ovi potresi 😔 cure iz epicentra, drzite se 🙏
    Sanjich jedva cekam tvoj FET sutra, znaš!
    Sutra i prwkosutra ima dosta kontrola i beta.. Npr. Aurora 😋😍Vezano za FET, koliko se to placa? Ima netko otprilike ideje? Ja nisam pitala….

Ljudi kako se meni ne radi sutraaaaa 👀👀

Mislim da je neka curka rekla da u Ivf-u sa svin pregledima i tine što treba bude oko 4-5 tisuća kn.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    06. Siječanj 2021. 20:45

Tuma sretno ti sutra! 😍😍😍😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 20:46

Belaaa, super, onda imaš plan!

Mattan, ja ne bih vadila hormone tako brzo, treba ti 2, 3 mjeseca da ti dođu k sebi nakon stimulacije. A i ništa ti ne znače ni oni ni AMH za FET. Usredotoči se sad na ono što ima smisla za tvoju situaciju, inače ćeš izluditi. Tih pretraga ima mali milion. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.