Mattan 8 mm je neki mininum.. Mozes krenut tipa 4dc s ciklom i ananasom da probas zadebljat.. Ja sam tolko pila da san tri dana samo sidila na wcu jer nisam znala da je sok od cikle diuretik 🤣🤣🤣
Sbjelis sutra oko 10.. 🤞🤞🤞🤞🍼🤰👶
Manemoj nemam ti pojma koliki mi je d vitamin! To je ujedno i odgovor za Ritu vezano za sv. duh. Bez nalaza mi je rekla da pijem taj d vital, 25000iu, a nakon transfera da prestanem jer nije dokazano šta je s njim u trudnoći, ali za zacece je. Ja sam zadovoljna s njima generalno jer vjerojatno nisam teži slučaj, kažem generalno, jer ne znam pouzdano😂 s obzirom da sam valjda 'mlađa' i ovi osnovni izvađeni hormoni su mi kao ok, nitko se tamo ne sekira previše 😂 98% ovih pretraga s foruma nikad čula a kamoli da bi oni spomenuli. Za euthyrox su mi rekli da pijem i nikad više nisu ponovili nalaze, nego sam ja na svoju ruku vadila privatno i nosila im i onda mi je povećala dozu jer se TSH nije baš smanjio. Sve je tamo i brzo bez dugog cekanja, i ako pitaš objasnit će ti, kako je rekla Malotele, i dobri su, ljubazni, meni je moja dr divna, ali jednostavno previše nas je, tako da ako ćeš ići tamo, trebaš se sa strane još pobrinuti za sebe, informirat se pa ih konkretno pitat itd. Ja sam pustila početak da se ne uzivljavam previše i ne istražujem u dubine MPO, u nadi da će uspjet brzo i da nemam tezih problema. jer za mene je što više znam, više se bojim, više strahujem, e baš sigurno to ja imam, napravim si veće zlo. Možda sam hipohondar! Ali sad kad budem išla na konzultacije za dalje ću je pitat preporučuje li neke dodatne pretrage,spomenut neke, ako treba sama ću otic i platit, moram još proučit ovo sve šta se ovdje navodi.čitajući ovdje dobila sam dojam da ti doktori ne razumiju koliko smo mi iscrpljene od svega, pa barem da nam daju da tim pretragama dobijemo malo duševnog mira. Uf šta sam se raspisala nisam dugo, ali sve čitam i pratim iako sam rekla da ću se malo udaljit😂 mislim da ću i u menopauzi i kasnije u pwnziji citat ovaj forum
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Mattan 8 mm je neki mininum.. Mozes krenut tipa 4dc s ciklom i ananasom da probas zadebljat.. Ja sam tolko pila da san tri dana samo sidila na wcu jer nisam znala da je sok od cikle diuretik 🤣🤣🤣
Probala sam, ali realno u tih 4-5 dana se ne dogodi ništa... Hahaha 😅 omg, a piše 2dc na dan.. Koliko su ti toga pila?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Kačaimap super muđa i baš mi je drago visjeti te dobre volje!
Sanjich wow, ti si rješila grlo uz ovolike rp.
Manemoj, Aurora.. ja stalno donosim neke odluke vezano za taj posao. Neću ovo neču ono, i na kraj usve prekršim, još pogotovo što si stalno dotupan..Sad sam npr. donijela odluku da ću se više koncetrirati na svoj provat život umj,na posao. Inače sve se vrti oko posla, a koga briga tamo za mene.. Onak, netko mi je jednom rekao oni su samo unajmili tvoje usluge u radnom vrmeenu i za to ti kompenziraju! I gotovo! Moram, moram se skulirati, inače ću biti ogorčena osoba, a to ne želim.
Vezano za ljude niskih moralnih vrijednosti.. Čitam vas ovdje i vidim kako imate lijepe muževe, predivne! Čuvajte ih! Ovo u korporativnoj sredini oko mene svi do jednog varaju svoje supružnike, užas. Pa kada pitam pa šta se ne rastanu meni kažu da nisam normalnaPa mislim danas imaš svakakvih mogućnosti, čemu ponižavati osobu s kojom si u vezi/ braku? Kako to uopće mogu… I onda se iz toga rodi dijete i sad svi bravo bravo wow majstore ljubav sreća brak ovo ono četitam, a meni se sažali nad tim djietom, majkomila
Do jučer mu je tata bio s nekom trebam, ta nije mogla imati djece, uhvatio u prolazu drugu, napravio joj dijete/ atest da može roditi i onda naštancao 4 djece. Velika ljubav, sve čestitaju, super obitelj.. ono frajer je vara bez prestanka. I onda sam ja izrod je ne mogu tome nazdraviti na rudi koju plaća za rodjenje dijeteta, riga mi se. I zato mi je bolje da se maknem..
Pročitala sam da imam super muda 🤣🤣🤣🤣 samo hrabro, glavu gore 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
SBjelis, da, to je dosta bitno - taj balans. Ja sam inače workoholic i volim svoj posao, previše se tu dajem. Ali nekako, tokom ovog postupka, me prešvikalo na to da zapravo to ništa nije bitno. Da će se posao obaviti bila ja tu ili ne, i da nitko ne bi puno plakao za mnom da me nema - svi smo mi zamjenjivi. Da je jedino bitna moja mala obitelj. I onda sam radila, isto hrpu sati dnevno, i dalje sam se davala i radila najbolje što mogu, ali se nisam živcirala. Prioriteti.
S ovim naskakivanjem na muškarce se za sad nisam dokazala, za sad sam all talk, no action. Ili još bolje, all talk, even more tears.
Marinela87, mene je više ljudi upozorilo da nije dobro ni previše D vitamina. Ne bih ja uzimala supstitut bez da prvo provjerim stanje.
💔💔💔
Kačaimap super muđa i baš mi je drago visjeti te dobre volje!
Sanjich wow, ti si rješila grlo uz ovolike rp.
Manemoj, Aurora.. ja stalno donosim neke odluke vezano za taj posao. Neću ovo neču ono, i na kraj usve prekršim, još pogotovo što si stalno dotupan..Sad sam npr. donijela odluku da ću se više koncetrirati na svoj provat život umj,na posao. Inače sve se vrti oko posla, a koga briga tamo za mene.. Onak, netko mi je jednom rekao oni su samo unajmili tvoje usluge u radnom vrmeenu i za to ti kompenziraju! I gotovo! Moram, moram se skulirati, inače ću biti ogorčena osoba, a to ne želim.
Vezano za ljude niskih moralnih vrijednosti.. Čitam vas ovdje i vidim kako imate lijepe muževe, predivne! Čuvajte ih! Ovo u korporativnoj sredini oko mene svi do jednog varaju svoje supružnike, užas. Pa kada pitam pa šta se ne rastanu meni kažu da nisam normalnaPa mislim danas imaš svakakvih mogućnosti, čemu ponižavati osobu s kojom si u vezi/ braku? Kako to uopće mogu… I onda se iz toga rodi dijete i sad svi bravo bravo wow majstore ljubav sreća brak ovo ono četitam, a meni se sažali nad tim djietom, majkomila
Do jučer mu je tata bio s nekom trebam, ta nije mogla imati djece, uhvatio u prolazu drugu, napravio joj dijete/ atest da može roditi i onda naštancao 4 djece. Velika ljubav, sve čestitaju, super obitelj.. ono frajer je vara bez prestanka. I onda sam ja izrod je ne mogu tome nazdraviti na rudi koju plaća za rodjenje dijeteta, riga mi se. I zato mi je bolje da se maknem..
Pročitala sam da imam super muda 🤣🤣🤣🤣 samo hrabro, glavu gore 😘
Ma pusti je, vidiš da i dalje pije, još od Nove godine.
💔💔💔
Miss znam da se brineš, jer sam tako i ja. Stalno sam pisala i još uvijek jel normalno ovo ili ono 😂😂 tako je i meni bilo na početku skroz do 11 tjedna bolovi kao pred mengu, pritisak dole nakon 5 minuta stajanja, munjice itd. Dok se valjda nije podiglo to sve gore, od tad više nemam taj pritisak dole. Sad više nemam te bolove, ali npr tjedan dana mira, pa me onda probode (ne stalno, ali par puta na dan) kroz anus, rodnicu, od pupka prema dole, u preponi. Pa me nekad boli kao da je crtu netko stavio onako krug skroz donji dio leđa u ravnini s kukovima,stalno nešto 😂😂😂. Ja zbog toga malo više odmaram, nego neke aktivne trudnice jer se tako osjećam da bi trebala odmarati. Ne volim duge šetnje i pogotovo sjediti dugo na nekom tvrdom stolicu, većinom volim na kutnu u polusjedeci položaj na bok. Nadam se daa ti je malo lakše.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Probala sam, ali realno u tih 4-5 dana se ne dogodi ništa… Hahaha 😅 omg, a piše 2dc na dan.. Koliko su ti toga pila?
Bolje da ne znas xD draze mi jd bilo sjedit na wcu nego da mi kaze da ne tanak 🤣
ja sam kupila ovaj https://www.amazon.com/Solgar-Ubiquinol-Reduced-CoQ-10-Softgels/dp/B0050ZD08O
nakon što sam prošla onu knjigu "it starts with the egg"
ja sam naručila preko iherb-a, no cijena je na kraju, kad platiš porez i carinu, ista kao da naručiš preko amazona, nisam ni proučavala može li se u nekoj obližnjoj ljekarni kupiti
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
ja sam kupila ovajhttps://www.amazon.com/Solgar-Ubiquinol-Reduced-CoQ-10-Softgels/dp/B0050ZD08O
nakon što sam prošla onu knjigu "it starts with the egg"
ja sam naručila preko iherb-a, no cijena je na kraju, kad platiš porez i carinu, ista kao da naručiš preko amazona, nisam ni proučavala može li se u nekoj obližnjoj ljekarni kupiti
ovaj post je bio za anabelaa
ponekad se osjećam ko idiot s ovim forumom, stisnem citiraj i ode poruka bez toga
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji