Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Any_35
    06. Siječanj 2021. 11:41

ANKSIMORON- imas odličnu vrijednost vit D. Mozda da uzmeš selen i cink, CoQ ili neki prenatal suplement. Ne znam je li ti dr. sto preporučio vec.

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

Rina89
    06. Siječanj 2021. 11:44

Je li netko možda zvao Škvorca i zna li kakva je situacija kod njega s postupcima u ovoj godini preko HZZO-a? Koliko se čeka? 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Ruska1986
    06. Siječanj 2021. 11:47

*.Women_name.*

Nikittaija mislim da je trebao obavijestiti bar da ide na godišnji, je to njegov privatna život ali operacije su fkt skupe i bar to zaslužuje te. Bar danas je lako napisati mail, označis 10 ljudi i pošalješ.
    Anyodlična beta 👌❤️
    Ruska joooj mica maca je i kod mene skroz za puštena, uopće mi se neda to brijanje jer od mučnina i drugih tegoba jedva se na govorim na tuširanje 😂 ja kad uđem u vc i vidim vc skoljku i za mislim mokraću odma ili povratim ili imam nagon bar, užas užas. Aliiii tako mi se desilo prošli put, lijepo ja u trgovinu kupila si britvice i spremam se pod tuš kao da budem frisko obrijana, kad potres. A ja se više ne usudim uc obrijat, a pregled za sat i pol 🙈🙉 onda sam nad umivaonikom onako na brzinu, pitanje kak sam se uopće obrijala 😂
    Manemojovo za vjeru i MPO, skroz se slažem 👌👍

😂😂😂😂 ma meni super sad na pregledu. Radi mi i 4d i vaginalni.. Ali zbog tog 4D lezim na nekom stolu i doktor mi je sa strane pa ni ne vidi stanje dolje 🤭🤭🤭 nije da sam onako raskerecena ispred njegove face 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Marinela87
    06. Siječanj 2021. 11:52

Any_35 hvala ti na brizi😀 već ga uzimam preko 3 mjeseca  ali 25000 tjedno, ne dnevno. tako da kad to podijeliš, je u skladu s preporučenom količinom. svejedno ću ga izvadit sad kad već vadim krv pa neka i njega. Nego sjetila si me sad na selen, još ću to dodat u suplemente radi stitnjace🤞

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

ANKSIMORON
    06. Siječanj 2021. 12:09

Any_35

ANKSIMORON- imas odličnu vrijednost vit D. Mozda da uzmeš selen i cink, CoQ ili neki prenatal suplement. Ne znam je li ti dr. sto preporučio vec.

Pa nije mi nista rekao nitko dosad da uzimam ista... Lucingera kad sam pitala je izricito rekao NISTA da su to gluposti po njemu... a G nisam ni pitala... ali nije ni sam nista spominja da tribam uzimat... uz vitamin d sam vadila b12.. on mi je bio 387... i folna mi je bila 45,3??

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 12:14

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 12:15

Leia2.0, nisi ti idiot nego je forum fakat loš. Svima nam se to događa.

ANKSIMORON, konzultacije dobiješ u roku od par dana, jako su brzi u Beti. Vitamin D od 93 ti je jako dobar, ali bilo bi bolje da je iznad 100. Meni su bili zadovoljni sa 80. Špricaj si DLux, to će ti se jako brzo dignuti.
    Folna je normalno da ti je preko granice, svima nam je ako uzimamo neki prenatal.
    Zašto razmišljaš o prelasku u Betu? Baš me zanima...

Rina89, mislim da ti se FET svugdje naplaćuje, HZZO im to ne subvencionira.

Nina92, svima nam prekontroliraju ciste prije postupka, s njima ne možemo krenuti. Ili si mislila na nešto drugo?

💔💔💔

ANKSIMORON
    06. Siječanj 2021. 12:25

MTB

ANKSIMORON, konzultacije dobiješ u roku od par dana, jako su brzi u Beti. Vitamin D od 93 ti je jako dobar, ali bilo bi bolje da je iznad 100. Meni su bili zadovoljni sa 80. Špricaj si DLux, to će ti se jako brzo dignuti.
    Folna je normalno da ti je preko granice, svima nam je ako uzimamo neki prenatal.
    Zašto razmišljaš o prelasku u Betu? Baš me zanima…

Nina92, svima nam prekontroliraju ciste prije postupka, s njima ne možemo krenuti. Ili si mislila na nešto drugo?

Pa da ti iskreno kazem ja sam ti prezadovoljna IVF poliklinikom i dr G ali cisto sam mislila potrazit i dr misljenje.. ne znam vidjeti cu.. ja sam ti bila zadovoljna jako, jako i u lucia.. iskreno nikad ne bi ni otisla od tamo da nisam skontala da sam luda i da trosim svoje pare a da postoji pravo i preko hzzo... ja sam krenula u mpo i odmah puf privatno...iskreno usla sam u te vode da nisam apsolutno nista znala o tomu.. ali ono nista... i mogu vam reci da mi je zato 1 postupak i bio najdrazi 🤣🤣🤣 sad sta vise znam to mi je gore 🤣🤣🤣

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    06. Siječanj 2021. 12:26

MTB

Zašto razmišljaš o prelasku u Betu? Baš me zanima…

E a taj dlux sto je to 😆😆 ide preko recepta ili kupim? Sto da jos uzmem za kvalitetu.. ajde kazi znam da sve imas u malom prstu 🥰🥰

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 12:27

ANKSIMOROM, apsolutno podržavam traženje drugih mišljenja. Ja sam bila na 5 prvih konzultacija i nije mi žao. Ako mi drugi postupak ne upali, ići ću na još neke konzultacije, čisto da vidim što mi imaju za reći.
    I slažem se s tobom, nema smisla ići privatno kad možeš preko HZZO, pogotovo za vas mlađe kojima mjesec lijevo/desno ne čini neku razliku.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.