Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadalica
    06. Siječanj 2021. 00:26

SBjelis ❤️ ima da ih rodis toliko da im imena vise ne mozes popamtit 😂❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

sbjelisi
    06. Siječanj 2021. 00:46

Nadalica hijao ja svog morala nagovarat ne seh 🙈
    Hihi, krecem na posao, imena cemo putem! Mozemo krenut abecedno! 😂

oharascarlett14@gmail.com

Nadalica
    06. Siječanj 2021. 01:09

Sbjelis ma daaaaaj 😂 mi gledamo film, krenu se ljubakati, a meni moj obavezno "hos seksa" ? Stano reko covjece boziji da vidim sta ce se desit, a on stisne na pauzu i gleda me ko tele i ja sta cu jadna moram dat mikice kako je mi zovemo 🙈

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

06. Siječanj 2021. 08:06

Cure jeste je naamijale za dobro jutro hahaha

Znaci ja sam sinoc oko 8 i zaspala nisam se mogla borit popila sam jedan lekadol.... Cijelu noc sam se budila i okretala i sva sreca muz je napravia  3litre čaja. Inace ovaj recept morate probat : ubacia je od svakog caja koji imam u kuci po koju vrecicu ; sipak, kamilica limun i limeta, krauter, zeleni, menta i jos nezz sta ovo ama po sjecanju, iscjedio pun k limuna, stavio meda i secera iako neznam cemu secer, i cedevite.. To vam je njegov recept 🤣🤣🤣🤣🤣 kad mi je rekao mislila sam tko zba sta ce bit al fini je 😳😊😊😊
    Imam one tantum verde septolete i isla.. Te trpam kako stignem.. Iako jutros mi se cini da ce to bit okej jer imam onaj zreli sekret u nosu... Pa mislim se malo inhalirat i da ce to proci do sutra ili se bar umrit da me ne boli glava...njuh i okus imam 🍟🤞🌠

Kacusha
    06. Siječanj 2021. 08:07

Drage cure, ja se sinoc okupala dugooo pricala s muzem i napokon cijelu noc spavala 😊 Danas idem na nokte 😁 MakiSt divan ti je stomak, ne bih rekla da si pred porod. 🥰 Miss vjerujem da se brines zbog bolova, mislim da zene koje su prosle postupak sve prozivljavaju puno intenzivnije. MTB idem po betu u petak, muz naredio 😁 umirem na tvoje izjave za Nadalicine smrzlice. Sbjeliš i ja imam jednog smrzlica moje nade sad idu prema njemu.
    Kad ste pricale o planovima i kako vam to daje snagu nije mi bilo jasno. Sad shvacam 🥰❤️💪

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    06. Siječanj 2021. 08:09

Drzim fige na svim mogucim prstima da uspije. 🥰🥰🥰 Mozes li mi opisati FET? Koliko si puta bila na uzv, koji dan ciklusa ti vracaju i uzimas li terapiju? Da znam sto me ceka 😁

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Kacusha
    06. Siječanj 2021. 08:10

Kača84🧸😍

Drzim fige na svim mogucim prstima da uspije. 🥰🥰🥰 Mozes li mi opisati FET? Koliko si puta bila na uzv, koji dan ciklusa ti vracaju i uzimas li terapiju? Da znam sto me ceka 😁

Ovo je za Sanjich 🤣

👨‍🦰 Oligo-normo

Lucyinthesky
    06. Siječanj 2021. 08:11

AuroraB

Bajoi Maki🤩🥰🤩 Sjećam se ja i zgodne Ruskeda nebi bilo… a naša patnica Missće isto tako lijepo izgledati🥰
    Lucyintheskysad dobro odluči s kojim vitaminima ideš🤞🤞 Vidjela si da dobro regiraš na lijek i da je potrebno još mrvicu sreće…Bude to sve ok! Nek i mužek aktivno pije neke vitamine, izbaci usku odjeću, izbjegava tuširanje vrućom vodom i sl. Ovaj put nema zezancije, samo jako🏋️‍♀️🏋️‍♀️

Budemo vidjeli, kako bude😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    06. Siječanj 2021. 08:13

MTB

I ja opet imam pitanja za iskusne:

- koliko prije postupka ne smijem raditi kupke? Znam da postoji neko vremensko ograničenje, ali se ne sjećam koje. Mjesec? Dva?
    - za one koji su radili imunološke pretrage: da li se ENA radi samo ako ANA pokaže nešto loše, ili se preventivno rade i ANA i ENA?

Meni cak nisu ni rekli nista prije da ne smijem koristit kupke, nego kad krenem u postupak da "nije preporuceno". Ja sam, osobno, prestala vec nakon konzulatcija a to je bilo mozda 2 tjedna prije postupka. Cisto da ne pokupim nest pa da moraju stopirat sve onda🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

AuroraB
    06. Siječanj 2021. 08:15

Sbjelis ne mogu ne reagirati na tvoju izjavu da si radila po 12h dnevno i to sa ljudima loših moralnih vrijednosti. Moguće da smo u sličnoj branši, ja bih još nadodala neškolovanih i zadrtih. Netko tko nema takvu radnu okolinu, teško da će shvatiti koliki je to teret. Meni prijateljice mi cuvaju glavu i razum, jer su normalne i imaju normalne poslove i živote, da nema njih mislila bih da je "cijeli svijet" takav kakva je moja radna okolina u kojoj sam tako reći od 0-24h. Knjigu bih mogla napisati bez problema! I zato kad vidim kako se ovdje predivne žene bore za djecu mi se plače,  a s druge strane gledam kako netko bez OŠ rađa treću bebu sa kutijom cigareta dnevno u ustima, ostavlja poslove tako da se samo ne pojavi na radnom mjestu kao da sutra ne postoji,  ili kad ju napumpa neki random guy bez zuba sa zlatnim lancem koji radi u Njemackoj, a ode na pobačaj kao da je otišla na plac, ili kad ima četvero djece sa četvero očeva, kad podigne 6 kredita kod kamatara i potroši sve na nokte, trepavice. Ja se s takvim pričama nosim gotovo svakodnevno i baš sam puno morala raditi na sebi da se isključim. Tako da znam kako to utječe na tebe, i ako ne pronađeš neki način kako da se mentalno isključiš od toga, možda moraš poduzeti drastične mjere kao što su totalna promjena zanimanja. 
    Oprostite cure na ovom postu, to je zato što nema privatnih poruka😂😚😚 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.