Da nema ove nase ekipe ja ne znam sta bi, jer sam vec izmorena od bolesti i svega... Ovo je nezz koji put da sam se razbolila dok traje ova corona i svaki put se raspadnem psihicki od stresa.. Na poslu ne daj boze da znaju da me sad ovo boli odma je panikaii stres, zabrana dolaska na posao minimalno 10dana.. Onda postupci i covid hoce mi odgodit ili nece.. Pa onda se mislim kolka je sansa da mi se uopce implantira dok sam bolesna.. Malo mi je to sve too much, umorila sam se 2020te a evo 2021 krenila ovako opet..
Ocito mi je imunitet bas u k cim ja to tako cesto....
Hvala svima na savjetima, sad cu ja muza poslat i u dezurnu ljekarnu da vidi za propolis i sprejeve... 😊😘😘
Drzim fige na svim mogucim prstima da uspije. 🥰🥰🥰 Mozes li mi opisati FET? Koliko si puta bila na uzv, koji dan ciklusa ti vracaju i uzimas li terapiju? Da znam sto me ceka 😁
Prvi uzv 7dc, pa 10dc, 13dc 15,dc,16dc - s tim da je 15og vidio da smao sto nije ovulacija pa je rekao da dodjem i 16dc da potvrdi da je bila jucer..
Meni je fet 7dpo iako kod scih drugih na forumu sam vidjela da je 5dpo.. A ocito moj xy ima svoju shemu.... I ne stavljam utriće tek iza transfera.. A vecina cura krene iza O stavljati utrice... Moj dr ide na sve ful prirodno tako da ne uzimam nista.. Neki dr daju estrofem pa prate samo debljinu endometrija. Moj ima neki svoj djir pa vidimo na mom primjeru kako ce ici.. Imam tri smrzlica to su mi tri pokusaja koja cu mu dat da se pokaze.. A vjerujem mu pa jer imam secret crush hahaahha😍🤣
Sbjelis ma daaaaaj 😂 mi gledamo film, krenu se ljubakati, a meni moj obavezno "hos seksa" ? Stano reko covjece boziji da vidim sta ce se desit, a on stisne na pauzu i gleda me ko tele i ja sta cu jadna moram dat mikicekako je mi zovemo 🙈
😂😂 joj, moj isto! Jos uopce ne znam kako mu se da, obzirom na trbusinu moju 😂😂 ali, kako su mi sise narasale( al ono, valjda sa jedinice na cetvorku 😂😂😂), stalno mi govori daj da vidim bundeve 😂😂😂😂 samo ne prakticiramo bas pravi sex jer me frka da ne pocne nest curit il sta ja znam sta🙈🙈 ali odradi se to i na druge nacine 😉 smjesno mi je kad je jedna cura napisala da joj muz ne zeli sex jer ga strah da ih beba gleda 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich ja pak imam drastičan savjet za grlo, ali meni uvijek pomogne kad baš ne mogu gutati od bolova. Jako je neugodno, ali nakon par primjena mi se skroz poboljša stanje.. znači ocijedim si limun i grgrljam tu kiselinu u grlu, ili je dovoljno krišku limuna pocmokati😄 Bude jako grdo tih par trenutaka ali poslije je fakat lakše. Septolete i ino ne koristim godinama od kad sam otkrila da obični Ricolla bomboni za par kuna djeluju 5x bolje od najskupljih septoleta. Eto. 🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sbjelis ma daaaaaj 😂 mi gledamo film, krenu se ljubakati, a meni moj obavezno "hos seksa" ? Stano reko covjece boziji da vidim sta ce se desit, a on stisne na pauzu i gleda me ko tele i ja sta cu jadna moram dat mikicekako je mi zovemo 🙈
😂😂 joj, moj isto! Jos uopce ne znam kako mu se da, obzirom na trbusinu moju 😂😂 ali, kako su mi sise narasale( al ono, valjda sa jedinice na cetvorku 😂😂😂), stalno mi govori daj da vidim bundeve 😂😂😂😂 samo ne prakticiramo bas pravi sex jer me frka da ne pocne nest curit il sta ja znam sta🙈🙈 ali odradi se to i na druge nacine 😉 smjesno mi je kad je jedna cura napisala da joj muz ne zeli sex jer ga strah da ih beba gleda 😂😂😂
Hahahhahaha a ona izjava dal moze beba ostat trudna ako svrsi hahahha to je neki troll bio na nekom članku s pitanjima i odgovorima... 🤣🤣🤣
Sanjichja pak imam drastičan savjet za grlo, ali meni uvijek pomogne kad baš ne mogu gutati od bolova. Jako je neugodno, ali nakon par primjena mi se skroz poboljša stanje.. znači ocijedim si limun i grgrljam tu kiselinu u grlu, ili je dovoljno krišku limuna pocmokati😄 Bude jako grdo tih par trenutaka ali poslije je fakat lakše. Septolete i ino ne koristim godinama od kad sam otkrila da obični Ricolla bomboni za par kuna djeluju 5x bolje od najskupljih septoleta. Eto. 🙂
Napravit cu to s limunom odma cim popijem caj i ustanen iz kreveta, meni ne smeta ta kiselost volim ga... I zveknut 3 komada vitamina C odma.. A ja sam frik sta se tice tih pizdarija ja ti imam doma kutiju sa svim mogucim.. I vidis kako mi je posluzilo sinoc jer sam mogla odma reagirat i mislim da me to i spasilo... Kaze muz da ce nam uskoro trrbat i veca kutija sta sve nisam natrpala.. Pola apoteke 🤣
Ja sam ovako slicna kao mtb.. Volim planirat i bit spremna na sve.. pa nek mi je jednom ta moja poluludost dobro dosla
Sbjelisne mogu ne reagirati na tvoju izjavu da si radila po 12h dnevno i to sa ljudima loših moralnih vrijednosti. Moguće da smo u sličnoj branši, ja bih još nadodala neškolovanih i zadrtih. Netko tko nema takvu radnu okolinu, teško da će shvatiti koliki je to teret. Meni prijateljice mi cuvaju glavu i razum, jer su normalne i imaju normalne poslove i živote, da nema njih mislila bih da je "cijeli svijet" takav kakva je moja radna okolina u kojoj sam tako reći od 0-24h. Knjigu bih mogla napisati bez problema! I zato kad vidim kako se ovdje predivne žene bore za djecu mi se plače, a s druge strane gledam kako netko bez OŠ rađa treću bebu sa kutijom cigareta dnevno u ustima, ostavlja poslove tako da se samo ne pojavi na radnom mjestu kao da sutra ne postoji, ili kad ju napumpa neki random guy bez zuba sa zlatnim lancem koji radi u Njemackoj, a ode na pobačaj kao da je otišla na plac, ili kad ima četvero djece sa četvero očeva, kad podigne 6 kredita kod kamatara i potroši sve na nokte, trepavice. Ja se s takvim pričama nosim gotovo svakodnevno i baš sam puno morala raditi na sebi da se isključim. Tako da znam kako to utječe na tebe, i ako ne pronađeš neki način kako da se mentalno isključiš od toga, možda moraš poduzeti drastične mjere kao što su totalna promjena zanimanja.
Oprostite cure na ovom postu, to je zato što nema privatnih poruka😂😚😚
Meni bas jucer prica frendica kako je s njom u bolnici(kad je isla rodit) bila cura, 23 godine, PETO DIJETE!!! Dvoje je uzela socijalna, dvoje su kod oceva(svi imaju razlicitog tatu) i beba s njom. Znaci, kad su lezale u sobi, zena je doslovno otisla na 2 sata negdje, a beba kod nje u sobi. I naravno, dijetw pocelo plakat jer je gladno i one zvale sestru i citava potraga za ovom. A ova otisla na kavu u birc 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ i jos se hvali kako, kad izadju iz bolnice, idu prosetat Trgom sa bebom od tri dana 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️ ko sve ima djecu...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Hahahhahaha a ona izjava dal moze beba ostat trudna ako svrsi hahahha to je neki troll bio na nekom članku s pitanjima i odgovorima… 🤣🤣🤣
😂😂😂😂 ne bi me cudilo ni da pita zapravo 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Nadalica umirem od smijeha na pregovore 😂
Ja mislila da će danas napokon biti akcije ali menga ne prestaje 🙄
A Batman je 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
SBjelis i Aurora mene isto taj stres jako brine. Prvi put sam nakon transfera došla doma, bila taj dan na bolovanju i šalju mi moji s posla na whatsapp da je bilo neko sranje i jel me mogu nazvati.. i šta ću, ja kažem da.. znači bilo je baš sranje, točno sam osjetila da me onako presjeklo u trbuhu od nervoze i onda par dana to rijesavala i svaki put baš napeta. Drugi put sad me izludile propusnice jer su moji trebali doći, pa opet nešto posao ludnica i tako.. nakon prvog puta sam pitala doktora jesam mogla ja s tim stresom utjecati na neuspjeh, kaže da ako je dobar zametak ako ga baci na pločicu da bi se trebao zalijepiti, da ne mogu ja tu puno utjecati. Ali ipak ću ga sad pitati opet i ako imalo osjetim pa i u tonu glasa da je moglo utjecati ću uzeti bolovanje ili godišnji i prva dva dana doma odležati a sljedećih par dana u neku kolibu u šumi ili negdje bez mobitela maknuti se od svega..
Ruska ova tvoja iz priče baš divna majka 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji