Hvala cure od ❤️ Bajo,MakiSt super izgledate, jos malo malo!!! Aurora nasmijala si me s ovim patnica Miss 😂😂
Sad sam se isplakala muzu, bolje se osjecam,sutra je novi dan ,bit ce bolji i laksi 🙏🙏
Laku noc svima ❤️ love you ekipa
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
SBJelis, zar nije receno da u tvojoj klinici ne zamrzavaju nista prije 5-tog dana, pa sam pretpostavila da imas blastice zamrznute, a i uspjesnost je bolja u fet-u, tako da nema tonjenja, bit ce. A i ako su 4-stanicni, znam za transfer dva losa 4-stanicna, sad su vec velika djeca, oba.
SBjelis, pa baš sam se danas pitala gdje si. Vidim da ti nisi prestala piti s obzirom da ti se priviđa što čitaš.
Inače, vratili su ti ih drugi dan jer si ih imala malo. Ja sam ih inicijalno imala više, pa su riskirali i pričekali treći dan. Nisu tu ništa pogrešno napravili, to je standardna procedura, pogotovo u našim godinama. Mlađima, i onima sa puno zametaka riskiraju i ostave do petog dana u nadi da će oni "lošiji" sami propasti i ostat će samo najbolji. Ali opet, ni to nije uvijek tako, nekad propadne neki koji bi u mami uspio, a održi se neki koji u mami ne uspije. Jednostavno, ovo je metoda pokušaja i pogrešaka, i samo je važno učiti iz svakog postupka.
Jedino je zeznuto izabrati kojeg vratiti, jer oni zapravo pogađaju koji su najbolji i možda ti vrate nekog lošijeg, a onaj bolji propadne van tebe. Ali ti nemaš taj slučaj, jer su ti ostale zaledili. Tako da će svi tvoji zametci imati šansu vratiti se mami i izboriti se za sebe.
Samo ti uživaj i debljaj se, sad je malo You time, dok se ne sabereš. Malo sam ljubomorna ako su ti zamrznuli tvoje zametke tako rano, meni su odbili dosta kasnije. Ali dobro, valjda su imali svoje razloge. I ne brini oko toga koliko su stanični, naša Tuma je na pola trudnoće sa dvodnevnim. A sjećam se koliko je očajna bila tokom postupka što ima samo jednog i što ga već drugi dan vraćaju.
Za popise pitaj eksperte ovdje, mi ti sve znamo.
Spolne hormone nema smisla da vadiš, a samo za to ti treba 2dc. To si svježe radila, zašto bi se sad mučila? A i bit će ti poremećeni radi postupka.
Super da ti je došla menstruacija. Realno, bilo bi bolje da je nemaš idućih 9 mjeseci i da si sad trudna, ali kad već nije upalilo, bolje da je došlo čim prije.
Kad se javljaš doktorici za dogovor oko FETa?
Mattan, a gdje bi ti mužu gurala te tablete? Samo pitam?
💔💔💔
BAJO ❤️ provjerila sam, nisu ih ostavili, odmah su ih smrzli.
Hvala ti ❤️❤️ Ima svega, i nema pravila, znam. Možda bolje da ovaj put krenem s niđim očekivanjima, neću baš ovako fljosnut
oharascarlett14@gmail.com
SBjelis, za optimizam ne brini, uz nas ovdje ćeš se brzo dignuti. Ja sam malo bila potonula, a sad sam optimistična kao prije prvog postupka.
💔💔💔
I ja opet imam pitanja za iskusne:
- koliko prije postupka ne smijem raditi kupke? Znam da postoji neko vremensko ograničenje, ali se ne sjećam koje. Mjesec? Dva?
- za one koji su radili imunološke pretrage: da li se ENA radi samo ako ANA pokaže nešto loše, ili se preventivno rade i ANA i ENA?
💔💔💔
MTB javila sam joj se, ali nije ništa napisala na moje pitanje kada krećemo. Bila sam prvo kod D, sad sam kod B. Obje znaju sve tako da mi je to ok.
Nije pisalo, ali sam stekla dojam da želi jedan ciklus pauzu. Ima smisla. Malo da se saberem na više načina. Jedino me ne gusta što ću u veljači opet biti do grla u poslu, a mislim da me je stres oko posla ubio i ovaj put. Mislila sam da je to dobar način da maknem misli s tih svih silnih isčekivanja, ali tempo je bio žestok, radila sam i po 12 sati dnevno. A ljudi na poslu baš sve loših moralnih vrijednost i loša okolina za mene.
Baš sam sretna da vas imam, vi ste uvijek tu ❤️ I hvala na objašnjenjima!
Nije istina da me negativna beta dotukla, svašta se privatno događalo tako da je to zbir svega.
Da se nove/ stare trudilice ne prestraše
I ja opet imam pitanja za iskusne:
- koliko prije postupka ne smijem raditi kupke? Znam da postoji neko vremensko ograničenje, ali se ne sjećam koje. Mjesec? Dva?
- za one koji su radili imunološke pretrage: da li se ENA radi samo ako ANA pokaže nešto loše, ili se preventivno rade i ANA i ENA?
Evo nje 🙈
Taman skontam neku skraćenicu, kad eto nove!! Ti to namjerno, MTB
SBjelis, za optimizam ne brini, uz nas ovdje ćeš se brzo dignuti. Ja sam malo bila potonula, a sad sam optimistična kao prije prvog postupka.
❤
MTB , manemoj ja sam mislila da sam ja blesava kad ono ima nas vise 😂😂 jok, ne dam ja svoje smrzlice, morat ce trazit gdje drugo, svijetu dosta jedna takva svekrva 🥴 MTB jao ja eto navijam ako bude decko da bude Noah ❤️🤗 si vidjela kako je sladak ? E tvoj ce biti jos sladji https://ibb.co/Gcszs5J samo za tebe ❤️ exklusiva
Maslacak ❤️❤️❤️❤️❤️🤗 Tebi predvidjam jednog djecaka uskoro, bas mi nekako djelujes kao da ces imati decaka ❤️
Evo muz narucio turu seksa, pa sam rekla moze, ali mi izmasiraj noge prvo, kaze on moze ako ces ti gore, rekoh moze ako ces 😋, kaze ok ako ces ti pusit i eto dogovorismo se mi 😂😂😂 mora da je veca budala od mene cim me ovako blesavu ozenio 💪🏼
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji