Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marty86
    05. Siječanj 2021. 22:07

Leia2.0

Marty86- ne znam jesam li nešto krivo shvatila od ovog što si napisala, ali u Vinogradskoj na humanoj rade sve, ne samo stimulaciju nego i IVF / ICSI / Inseminaciju.
    Ja idem na prvi postupak kod njih tj krećem s pikanjem za koji dan, 2.dc čekam M koja bi trebala doći do kraja tjedna. Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj.

Leila2.0 hvala na informaciji, nadam se da je tako jer kad sam zbala prošli tjedan zbog hsc rekli su mi da zbog cijele situacije  rade inseminaciju (i meni je bio upitnik iznad glave). Javi kad saznaš nešto konkretno kod njih ☺

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
    02/2020 Adenomioza,
    Sveukupno 6 biokemijskih,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO
    04/2021 spontana trudnoća
    https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#

05. Siječanj 2021. 22:08

MakiST

Vecer cure moje! Nije me odavno bilo, reko da skoknem kakva je situacija. Uvijek mi je drago vidjeti ogroman popis trudnica, čestitam curama sa friškim betama i svim curama u postupku naravno puno srece. Pretpostavljam da je ionako sje**** situacija jos gora sad sa koronom i potresima i svim ostalim nedacama, ali evo, svi se nadamo boljem. Vidim da se miss bori sa bolovima - odmah da ti kazem, i ja sam ih imala do 20 i nekog tjedna u kukovima najvise, sad pred kraj sve zivo ionako boli, pa su mi bolovi u kukovima kamilica 🤣. Ako ti je neizdrzivo i imas los feeling, nemoj niti sekunde oklijevati otici na hitnu ili do svog gin. Najbitniji je tvoj mir, a odbiti te ne smije nitko!
    Ja evo lagano pripremam kofercic za rodiliste (sutra 34 tj), za bebu je manje vise sve spremno. 🙏🏼🍼
    Evo jos jedna sexy slikica da vas motivira za sve sto dolazihttps://ibb.co/nBn4yHN
    Javim vam se s novostima, zelim vam svima isto sto i sebi - urednu i zdravu trudnocu, lagan porod i mirisljave cupave zdrave bebice u narucju ❣️ mislim na vas cijelo vrijeme 😘

😍😍 pa ti uopce nemas stomacinu i bas si sexy trudnica. Sretno i javi se iz rodilista 😘

manemoj
    05. Siječanj 2021. 22:15

Marinela87

Manemoj jesu to one d-vital? Te je meni dr rekla da pijem, jednu ampulu tjedno

Jesu, onda ću i ja jednu tjedno. Koliko iznosi tvoj vitamin d? Moj 42 pa da se znam ravnati

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    05. Siječanj 2021. 22:18

Bajo i Maki 🤩🥰🤩 Sjećam se ja i zgodne Ruske da nebi bilo... a naša patnica Miss će isto tako lijepo izgledati🥰
    Lucyinthesky sad dobro odluči s kojim vitaminima ideš🤞🤞 Vidjela si da dobro regiraš na lijek i da je potrebno još mrvicu sreće...Bude to sve ok! Nek i mužek aktivno pije neke vitamine, izbaci usku odjeću, izbjegava tuširanje vrućom vodom i sl. Ovaj put nema zezancije, samo jako🏋️‍♀️🏋️‍♀️

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Siječanj 2021. 22:20

Mattan, orgazam svaki dan dok je stavljaš. Napokon je žena radila vaginalete za nas. 

manemoj, pojma nemam, uslikaj ti to nama poremećenima da si i to nabavimo. 

Sanjich, sad si dobila toliko recepata od svojih lavica da ćeš roditi prije nego stigneš sve probati. 

MakiSt, ne mogu vjerovati da sam kasnila 2 tjedna u svom popisu. Baš mi drago da si se javila. Želim ti da ti porod bude što manje stresan i bolan, i da uživaš sa svojim malim dečkićem u naručjaju.  Obavezno se javi kad budeš mogla, takve kao ti nam daju nadu da će ipak sve biti OK. 
    (iako, primjećujem da nisi sredila potpis, khm, khm, khm)

💔💔💔

sbjelisi
    05. Siječanj 2021. 22:30

Sve sam pročitala i Nina89 i Aurora vi ste mi apsolutno ulješale dan!! Sve ide prema planu, to je to, brave!! Ja vam kađem, vino je dobro i ima sve potrebne vitamine ;) Nina89, neka te vratila ali sada barem znaš na čem si. Jedva čekam petak, brzo će!!
    Leia2.0 sretno s pripremama i prvim postupkom ikad, samo pozitiva, molim te! Nisam ziher da cu se cijepiti protiv korone ako cu biti u postupku. 
    Nadja89 nije mij asno zašto forsiraju baš sveee da dodju do blastice. Eto mene opet, ja to ne kužim.. 
    Malotele šta kaže dr za taj vodeći? Ja ne kužim FET i zašto su folikuli vađeni ako se vraća embrij? 
    ericaa jesidobila M???? Ja sam jučer navećer vidjela prve kapi, noćas i jutros koda me netko masakrirao, užas. 
    Mattan nisam znala da ekipica dok se množi mora biti u mraku, ali eto i to smo apslovirali hihi.. Mislim, ima logike, ne?
    Nina92 dr ti je super, i ja trebam takvog! Pratimo se opet u veljači!! 
    Lucyinthesky ja ništa ne znam o tom vraćanju embrija. Meni su ih vratili drugi dan, ne znam zasto.. Sada citam tuda svuda da je bolje vratiti 5.dan blastice.. Kad sam pitala rekli su da su se lijepo množile i da ih je bolje vratiti, pa nešto moje godine i tako..  

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi

MISS ove munje su samo uvod u ono što će ti prirediti kada se rodi ❤ Uživaj!
    Malamaka ❤ I sretno u petak!
    Flower, slatke muke ❤ I ja bi bliziće ❤ ❤ 
    MTB drago mi je da te ovaj puta nisu niti potres, a niti tempika spriječili da obaviš pregled! Ciste će otići od seksa, ne brini, samo provodi terapiju! Zamiljiv seh.. Hm, malo muž, malo dr. G... Coool
    Nadalica Munjena do poroda  Umiiiirem!! Bebe ❤❤
    Ove naše trudničice su zaaaaakon i rado ih čitam! Naprave malo diverziju s teških tema i uvedu radost! 
    MTB ja sam pročitala "Pa me valjda sad to vata temperatura stopala"  Pta je najbolje, kod tebe mi je to nešto što bi ti komotno mogla reća pa mi nije bilo ništa čudnooooooooooo Ahahahaaaaa

"Any_35, ma jutros sam malo žešće vježbala (moj standard od prije, ali sam izašla iz forme), pa me valjda sad zato malo ta temperatura spopala. A baš mi je trebalo…"

sbjelisi

Manemoj, drži se. Ja volim kada si dobre volje i tu pišeš! Hihi, nedostaješ kada te nema! Ma i ja se spremam raditi pretrage, ali me onaj ogoman popis samo zbunio ne znam gdje bi i ZAŠTO krenula. Već se 2 danas spremam to proučiti pa tu postaviti sva pitanja vezano za to.. Tako da mogu pisati dri i krenuti u egzekuciju. :P
    Mattan ja sam u šoku od ove tvoje sage s disanjem! Bože, od čega sve ne nastane problem!!  Ja sam se toliko razbolila tijekom postupka da u đivotu nisam tako kašljala, cijeli dan, cijelu noć.. Ne bih se čudila da sam zametak  iskašljala  A nisam baš bila sretna kada me je napao kašalj tijekom postupka, i bilo je sve gore i gore.. 
    Fkt si žena zmaj kako si sve rješila!
    Aurora predivna, predivna beta!! Znala sam!! hihi, jupiii Zašto je bitan porgsteron i koja vrijendost mora biti, ako mi netko može objasniti pls? Jedva čekam četvrtak! A što se Maričića tiče.. on možda griješi, samo je ljud, ali zato cure na forumu nikada ne griješeeeeeeeeeeeeee Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
    Mila sretno u petak.. .Koliko vidim do sada (a tek sam na 1632. str) PETAK je THE DAY :P
    Bozma 8 punkcija u godinu i pol?? SVAKA ČAST. Ne znam šta da kažem.
    Maslačak nisam znala ovo za andol :O
    Meni je tako drago što nas Nikitta skica i povremeno se javi ❤ Svidja mi se što ti je Aurora napisala - da će operacija jednom biti iza tebe.. To je istina, znam da znaš. ❤ I imaš potpuno pravo biti ljuta što se dr.ne javlja! Sjedni klinici za vrat, nabijem ih!
    Teja09 predivne, predivne vijesti ❤
    Dada baš se veselim tvom transferu/ FET-u!
    Kača :grli: znam osjecaj i ne znam ima li riječi kojom bi te utješila. Ali sutra je novi dan...❤
    Ahahhaaaaaa Bozmaaaaaa pričitala sam 40 stranica kroz koje se stalno provlaći svako tolku BOZMA NAZOVI IH 
    JESI IH NAZVALA?????
    Korisničko ime nisam znala da se 3mj nakon spontanog, kiretaže.. .ne vade hormoni, ali ima svakog smisla... 
    Any ❤ predivna beta!
    Maslačak ❤
    BAJO kreljice još malo 
    Šećerlemica ❤
    Tiki ❤
    Manemoj super mi je ta priča!
    BAJO ajme preeeedivno, i ja bi bila trudnaaa 

https://ibb.co/92DWKC5 [ibb.co]

Matkiša 😎
    05. Siječanj 2021. 22:32

Mtb  opet pitala doktora jel mora mužić tablete, kaže ne treba. I može seks, a taman se jadan mislio odmoriti 😅😅
    Iako me piponž sad toliko peče da osim ovih gromada neće ništa drugo unutra!
    Naše trudnice su baš divne 💗💗
    I nemam šta pametno komentirati kad ni sama ne znam 🙄 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    05. Siječanj 2021. 22:44

Ja sam dobila M, danas ljeva iz mene kao iz kabla. Ajde, barem se nešto dogodilo, dosta mi isčekivanja. Dr.se nije izjasnila kako ćemo dalje, jednostavno sam digla sve 4. Jedem gumene bombone, pijem colu i debela sam. Nikom se ne javljam i nikuda ne idem. Trebam vrijeme za sebe. Osim što me na poslu uber nerviraju, ali vidim da sam i tu puno debljih živaca trenutno.. Ravna mi Bosna. Skoro. 
    Psihički sam malo bolje, vrijeme čini svoje. Ali sam u nekom modu da sam prerezala sve kvazi odnose. Neda mi se gubiti vrijeme na ljubazosti i pro forme. Odhebite u troskocima. 
    Malo surfam tu i tamo, ugl. navečer kada legmen da probam uhvatiti terminologije i te nesretne pretrage i razloge zbog kojih ih radite. Surfam statistike i sve te silen gluposti, a iskreno samo dangubim.. 
    Nisam poptonula jer je ovaj postupak neuspješan, nego jer mečekaju 2 smrzlića koja su tek 4stanični embrijići, nisam sigurna kolike su im uopće šanse te ima li ih. Baš mi krivo što sam si dozvolial ubiti taj optimizam koji sam imala jer mi jaaaako treba. Broj godina mi nikako ne ide u prilog tako da trebam svoje opti raspoloženje.
    I tak. Sutra je 2dc tak da nikakve testove ne budem vadila, i mislim si ima li smisla, vadila sam ih prije 2-3 tjedna, prije postupka. Hm.. 
    Veselim se svim lijepim vijestima i jedvačekam četvrtak i petak!!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.