Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    05. Siječanj 2021. 20:31

BAJO1

Sto se tiče trudnoce to je zaista drugo stanje. Najbolje mogu opisat ovu sad. Znaci prvo imas bolove ko pred mengu (u vrime kad bi trebala i doc),rastezanje i peckanja (od blagih do onih ajme meni)koja su meni trajala do 10 tt, e onda me nije ništa bolilo do 18 tt(s time da sam zamalo na psihijatriju završila zbog pozitivnog Niftya) onda su od 18 tt pocele muke s pišanjem tako da ja ne mogu zadržat mokracu i da trosim vise uložaka nego prije mislim po danu i po noci ih držim🤦. (Ne mislim na dnevni nego onaj od šupka do pupka) od 22 t svaki dan imam BH kontrakcije, od 25 tt imam žgaravicu od koje svakodnevno povracam . I da evo par dana bole me kukovi a po noci ne mogu spavati od grčeva u nogama (pijem magnezij al slabo mi pomaze) . Evo tako moja trudnoca za sad prolazi 😂😂😂😘🥰 Nadam se da sam kome olakšala.
    Zaboravila sam da podrigujem ko prase i da prostite prdim ko auspuh i to najcešce bude kad sam u trgovini🤦🤦🤦😂

Zaboravila si napomenut da si "malu"ne vidjamo tjednima! Ko zna dal uopce i postoji vise, u onoj sumetini 😂😂😂 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

AuroraB
    05. Siječanj 2021. 20:34

Belaaa

AuroraB

Beta 149!!!!

Aaaaaa 🤗🎊🎊🎊🙏❤️

Joohohoj 😂 Bela malo kasniš❤❤ Valjda čitaš zaostatke!
    Manemoj super ti je ova pričica👍👍
    Maslačakxx baš mi je drago što se tako dobro držiš! 🌄 Znači radili su ti baš kiretažu ili kako? Oprosti ako sam propustila nešto...
    Lucyinthesky i? Što ste pričali danas na konzultacijama? Da li ti je određena terapija?
    Sanjich thnx, ali neće ti to na dobro izaći.
    Miss moja draga, nemaš pojma kako mi je žao što te bolini što se mučiš od samog starta, ali vidiš da je i Bajo opisala takve bolove. Znam da možda nije prevelika utjeha, ali sigurna sam da ima puno žena koje su imale bolne trudnoće, ali kod nas je sve još preveliki tabu i premalo se priča o svemu. Kad ti je ono sljedeći UZV? 🍀❤

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

05. Siječanj 2021. 20:37

Ljudi mene grlo boli tolko da mi se plaće... Popola sam sto litara čaja i one pastile stalno po ustima al boli za popizdit pa ja ne kuzim kako to... Ovo ne pamtim da ovoliko boli.. Kad gutam okej neka bol neugodna al mene boli bez da ista radim ocajno... 😳 Valjda necu bit pozitivna sutra 😳😳😳

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Siječanj 2021. 20:38

AuroraB

Nadalice, što reći, bebači su predivniLijepo se potsjetiti za što se borimo
    Manemojdrago mi je što me se sjetiš…Šaljem ti jedan virtualni,ali topli zagrljaj…
    Nina još je prerano za UZV, sad moraš isčupati snagu i živce iz pete, baš kao i ja i čekati sljedeći UZV.

Curedrage, meni su stigli nalazi bete i progesterona… beta mi iznosi 1144.6, a progesteron 95.60! Ne znam što bih rekla, strah me napisati, ali sad se stvarno i ja nadam!!

Maa cek sad sam jos zbunjenijaaa  🤦cila sam se pomantala sad opett cestitamnn i stvarnoo neka me neko uputi pogubila sam se u stranicama i zbunila Aurora jel sve ok ? Jeli ovoo betaa ako jee uhh srece sreceee🎊🎊🎊❤️🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Siječanj 2021. 20:40

AuroraB

Belaaa

AuroraB

Beta 149!!!!

Aaaaaa 🤗🎊🎊🎊🙏❤️

Manemojsuper ti je ova pričica👍👍
    Maslačakxxbaš mi je drago što se tako dobro držiš! 🌄 Znači radili su ti baš kiretažu ili kako? Oprosti ako sam propustila nešto…
    Lucyintheskyi? Što ste pričali danas na konzultacijama? Da li ti je određena terapija?
    Sanjichthnx, ali neće ti to na dobro izaći.
    Missmoja draga, nemaš pojma kako mi je žao što te bolini što se mučiš od samog starta, ali vidiš da je i Bajo opisala takve bolove. Znam da možda nije prevelika utjeha, ali sigurna sam da ima puno žena koje su imale bolne trudnoće, ali kod nas je sve još preveliki tabu i premalo se priča o svemu. Kad ti je ono sljedeći UZV? 🍀❤

Uh ajme ajmee jeaaaa juuupiiii 🎊🎊❤️❤️❤️tako sam sretna tako mi dragooo. da pokusavam popratit zaostatkee😁🤣

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Lucyinthesky
    05. Siječanj 2021. 20:40

Sanjich🤞🤰

Ljudi mene grlo boli tolko da mi se plaće… Popola sam sto litara čaja i one pastile stalno po ustima al boli za popizdit pa ja ne kuzim kako to… Ovo ne pamtim da ovoliko boli.. Kad gutam okej neka bol neugodna al mene boli bez da ista radim ocajno… 😳 Valjda necu bit pozitivna sutra 😳😳😳

Doslovno si polij propolis po grlu, odvratno je, ali utrnut će ti sve i smanjit bol.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    05. Siječanj 2021. 20:45

AuroraB

Belaaa

AuroraB

Beta 149!!!!

Aaaaaa 🤗🎊🎊🎊🙏❤️

Maslačakxxbaš mi je drago što se tako dobro držiš! 🌄 Znači radili su ti baš kiretažu ili kako? Oprosti ako sam propustila nešto…
    Lucyintheskyi? Što ste pričali danas na konzultacijama? Da li ti je određena terapija?
    Missmoja draga, nemaš pojma kako mi je žao što te bolini što se mučiš od samog starta, ali vidiš da je i Bajo opisala takve bolove. Znam da možda nije prevelika utjeha, ali sigurna sam da ima puno žena koje su imale bolne trudnoće, ali kod nas je sve još preveliki tabu i premalo se priča o svemu. Kad ti je ono sljedeći UZV? 🍀❤

Rekao je da bi ostavio istu budući da smo dobili dobre stanice(tako bar oni kažu) i da sam ok reagirala, ali da ćemo u hodu još dogovorit.
    Pitao da mu ponovim šta sam sve pila prije prošlog postupka i šta ću sad. Dogovorili da napravim pretrage za trombofiliju i uglavnom pričali o spermiogramu i šta tu još sve trebamo i kad i koje suplemente pije.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Matkiša 😎
    05. Siječanj 2021. 20:55

Sanjich🤞🤰

Ljudi mene grlo boli tolko da mi se plaće… Popola sam sto litara čaja i one pastile stalno po ustima al boli za popizdit pa ja ne kuzim kako to… Ovo ne pamtim da ovoliko boli.. Kad gutam okej neka bol neugodna al mene boli bez da ista radim ocajno… 😳 Valjda necu bit pozitivna sutra 😳😳😳

Joj, meni je znalo pomoći rastopiti meda i cimeta... Možda da probaš to? I u Dm-u imaju one pastile od kadulje. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    05. Siječanj 2021. 20:58

Maslačakxx

AuroraB

Belaaa

AuroraB

Beta 149!!!!

Aaaaaa 🤗🎊🎊🎊🙏❤️

Da vakuum kiretaža i malo su zastrugali za bolju implantaciju ubuduće.
    Hvala svima šta mislite na mene 😍

❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MISS
    05. Siječanj 2021. 21:03

Hvala svima sta me tjesite, bs vam hvala od srca,samo mi vi i mozete sada pomoci...do cetvrtka kada bi trebao biti novi uzv,sreca , to je brzo pa cu izdrzati do tada! 
    Ruska da,pijem magnezij direkt direkt vec dugo,nista mi ne pomaze..
    Saljem svima ❤️ i zagrljaje! 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.