Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    05. Siječanj 2021. 20:06

manemoj

Ajme nisam pisala par dana, sad par stranica zauzela odmah 😂🙈
    Maslačak šaljem zagrljaj, drago mi je da si dobro.
    Što se horoskopa tiče muž i ja oboje škorpioni, skroz različiti, ali skroz.. on tih, miran,opusten, ja uvijek najglasnija, uvijek radi nečega napeta.. ja ljubomorna kao pas, on ništa 😂

Oooo sestro škorpijo 🦂😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Siječanj 2021. 20:10

Lucyinthesky, odi, ali požuri se. Jer kad biolog mene upozna, to ti je game over. 

manemoj, dobro se vodiš, i dobra životna pouka.

Bozma samo ti idi, G-ova ljubav je postojana.  Zna on da sam ga ja pronašla dok ste još sve gledale tamo neke Xeve i Yone i govorile da postoji negdje neka njegova slika na internetu od prije 50 godina kad je imao 12 godina i ličio na nešto 
    Biolog me još nije upoznao i ni ne zna što propušta. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    05. Siječanj 2021. 20:13

MTB

Lucyinthesky, odi, ali požuri se. Jer kad biolog mene upozna, to ti je game over.manemoj, dobro se vodiš, i dobra životna pouka.

Bozma samo ti idi, G-ova ljubav je postojana. Zna on da sam ga ja pronašla dok ste još sve gledale tamo neke Xeve i Yone i govorile da postoji negdje neka njegova slika na internetu od prije 50 godina kad je imao 12 godina i ličio na nešto
    Biolog me još nije upoznao i ni ne zna što propušta.

Jasno ko' dan 😎

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

manemoj
    05. Siječanj 2021. 20:14

MTB ovo za zametak 😂😂😂😂 ima Nadalica dva smrzlica.. jedan za sebe, jedan za snajku 😂😂😂🙈🙈🙈
    Cure mislim da Dr. G ima za sve vas, nemojte se svadjati, pobrinuti će se on za svaku 😅😅😅
    Lucyinthesky osjetila sam ja tu neku vezu 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Siječanj 2021. 20:15

AuroraB

Beta 149!!!!

Aaaaaa 🤗🎊🎊🎊🙏❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Ruska1986
    05. Siječanj 2021. 20:17

manemoj

E da.. i vezano za MPO i vjeru.. negdje sam ovo pročitala i ja se tim vodim..
    U selo nailazi poplava i svi seljani se odlucili evakuirati i spasiti se camcima.Osim jednog. Dodju prijatelji po njega
    :"Dodji,nailazi voda,utopit ces se" -vicu oni.
    Kaze seljak:"Necu,mene Bog cuva,vjerujem u njega i on ce me spasiti!!"
    Seljani odu,ali dodju drugi dan,voda vec do tavana.
    Ponovo zovu suseljana da se ukrca s njima na camac:"Dodji,ide voda,utopit ces se !"
    Opet njima suseljan:"Necu,Bog ce me spasiti!!!!"
    Dodju treci dan s camcem po njega,voda do tavana,ali seljak nece pa nece u camac i vice
    "Bog ce me spasiti,Bog ce me spasiti!!!!"
    Cetvrti dan dodje val i sve poplavi i utopi se seljak.Dodje pred Boga i zacudjeno ga pita:
    "Boze dragi,pa toliko sam vjerovao u tebe i da ces me spasiti,a ti nista???Kako to?"
    A Bog ko iz puske kaze:"Pa sto bi ti htio,3 puta sam ti slao camac!!!"

🔝🔝🔝🔝🔝😊😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    05. Siječanj 2021. 20:17

manemoj

MTB ovo za zametak 😂😂😂😂 ima Nadalica dva smrzlica.. jedan za sebe, jedan za snajku 😂😂😂🙈🙈🙈
    Cure mislim da Dr. G ima za sve vas, nemojte se svadjati, pobrinuti će se on za svaku 😅😅😅
    Lucyinthesky osjetila sam ja tu neku vezu 😉

🦂❤️

🧍‍♂️42-od astheno-normo

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Siječanj 2021. 20:21

Ja već vidim scenu u kojoj naša luda Nadalica snajki, odmah na upoznavanju, poklanja kuvertu u kojoj je poklon bon sa malim smrzlićem... i kako ona puna iščekivanja gleda snajkinu reakciju, a mužu već guraju u ruke pripremljenu vodu sa šećerom 

💔💔💔

Ruska1986
    05. Siječanj 2021. 20:23

MISS

🌼TiKi🌼

Miss mene je tako u prosloj trudnoci jako sve boljelo, sad me ne boli stvarno nista, ponekad me presjece. Ono sto hocu reci, nosila sam jako nisko i posteljica je bila nisko. Jos je rano da to provjeris, to se vidi tamo oko 14tt… Meni je pomagao magnezij i puno sam lezala, boljelo me voziti auto doslovno. Magnezija slobodno mozes do 600mg na dan. Uz to sam kasnije pila i Normabel od 2mg. Mozes nazvati gin pa reci situaciju, da ti kaze svoje misljenje i da te umiri. Cuvaj se ❤️

Idem u cetv na pregled pa cu pitati, do sad svakiput kad sam se pozalila na te bolove doktoru njemu je to sve bilo normalno jer se kao sve dolje siri i gura i pritisce druge organe .. mene cudi da tako dugo traje ?! A i da nije nista bolje, vec sam skoro 10 tj trudna i ocekivala sam da ce ic na bolje ..koliko vidim tvoja trudnoća nije dobro zavrsila… Zao mi je..
    Pijem magnezij vec jako dugo ali nista to meni ne pomaze, sad mi cak ni lezanje vise ne pase .Tj ok mi je lezat ali ne mogu reci da me ne boli i kad lezim…ne znam sta bi rekla…
    Otkako sam zatrudnila prakticki nemam mira…prvo krvarenje, pa bolovi…

Ma samo se ti jadaj, pa nije ti lako! Kukam i ja, a imam urednu trudnocu. Jednostavno je tako! Ti ipak imas neke probleme otpocetka i nije ti lako... Ali kao sta su cure rekle:imas 3 uvza iza sebe, koji su uredni, a to zaista nesto znaci. Ocito moras mirovat sta je vise moguce i dobro nalupat tu beburinu kad se rodi, po guzicici 🤗🤗🤗 Jel pijes Magnezij direkt?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Siječanj 2021. 20:31

Aurora pomisalasam sve tek sad vidim jer sam na priskake zaoi mi je jakoo😔 samo hrabro naprijed❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.