Miss mene je tako u prosloj trudnoci jako sve boljelo, sad me ne boli stvarno nista, ponekad me presjece. Ono sto hocu reci, nosila sam jako nisko i posteljica je bila nisko. Jos je rano da to provjeris, to se vidi tamo oko 14tt… Meni je pomagao magnezij i puno sam lezala, boljelo me voziti auto doslovno. Magnezija slobodno mozes do 600mg na dan. Uz to sam kasnije pila i Normabel od 2mg. Mozes nazvati gin pa reci situaciju, da ti kaze svoje misljenje i da te umiri. Cuvaj se ❤️
Idem u cetv na pregled pa cu pitati, do sad svakiput kad sam se pozalila na te bolove doktoru njemu je to sve bilo normalno jer se kao sve dolje siri i gura i pritisce druge organe .. mene cudi da tako dugo traje ?! A i da nije nista bolje, vec sam skoro 10 tj trudna i ocekivala sam da ce ic na bolje ..koliko vidim tvoja trudnoća nije dobro zavrsila... Zao mi je..
Pijem magnezij vec jako dugo ali nista to meni ne pomaze, sad mi cak ni lezanje vise ne pase .Tj ok mi je lezat ali ne mogu reci da me ne boli i kad lezim...ne znam sta bi rekla...
Otkako sam zatrudnila prakticki nemam mira...prvo krvarenje, pa bolovi...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Maslacakxx hvala ti sta na ovaj svoj traumatican dan ti tjesis mene ..bas se osjecam lose kad ista kazem jer ispada da kukam,a trudna sam . Stvarno mi nije namjera stavljat sebe u prvi plan nego mi je jednistavno takav dan i umorna sam od toga. I ja se nadam da bi vec na 3 uzv pokazalo da nesto nije ok, nadaam se da ce i ovaj cetvrti proc dobro.
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Lucyinthesky, ljubomora je gadna bolest. Cccc, ja sam mu miljenica, ti si nađi drugog.
Zezam se, malo sam parafrazirala jednu njegovu izjavu i dodala malo svojih začina. Imam previše godina da bih si umislila da sam oduševila nekog na konzultacijama za MPO. Doduše, nakon drugih konzultacija, i on i biolog će mi jesti iz ruke.
Miss, ma šta se imaš ispričavati, naravno da te strah. Nadam se da će te druge trudnice utješiti, baš kao što ćeš i ti nas druge tješiti kad budemo u tvojoj koži. Još samo dan i pol do UZV.
Bozma, ma ne mogu nas zamračiti. Samo što oni imaju jednu statistiku prema HZZO za postupke koji oni plaćaju da opravdaju novac, a drugu opću. Pa i po ženama koje pišu ovdje vidiš da smo mi gerijatrija zapravo u manjini.
Mene stvarno nigdje nisu diskriminirali po godinama, osim što su mi svugdje rekli da mi je to otegotni faktor. Što i svi mi znamo.
💔💔💔
Ajme jeste se raspisale 😅
MTB ma samo ti uživaj u svemu sad.. ja baš maloprije napravila prefinu pastetu od tune.. isto jer mogu 😉
I vezano za biologa, ti si svjesna da će on biti prva osoba koju će tvoja buduća curica vidjeti, poslije joj ni jedan muškarac više neće biti dovoljno dobar 😂, razmisli malo o tome.. 😂😂
Sanjich meni za grlo od svega najbolje paše spinovani šećer pa probaj to
Any čestitam 🥰
Miss kad je sljedeći UZV? Poslije njega ćeš sigurno biti opuštena 😉
Nikita slažem se da je trebao barem OOF imati. Drži se, znam da je teško ali nadam se još malo. I nemoj nas zaboraviti kad kreneš skupljati za operaciju, ja računam na to.
Cure koje ste trudne ili rodile.. ja obožavam čitati vaše priče, super su mi slike koje je Nadalica stavila, super mi je slika koju je Ruska stavila, baš me to čini sretnom jer znam da ste prošle naš put i došle do cilja. I onda je lakše.. Isto kako se tješimo kad je beta negativna i budemo tužne tako nam trebaju i pozitivne bete, prekrasne trudnice i bebe.. jer to barem meni daje onaj osjećaj ok ovaj put mi nije uspjelo ali nije ni nekim drugim curama uspjelo ni iz prve, ni iz druge pa su evo sad trudne.. samo vi nama pišite.. i pišite i o bolovima, pa sve ovdje ćemo to kad tad proći, bolje da smo spremne 😉
Bozma ma samo ti njima još jednom pošalji mail i pitaj 😉
Aurora, Lucyinthesky, MaloTele ❤️🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Lucyinthesky, ljubomora je gadna bolest. Cccc, ja sam mu miljenica, ti si nađi drugog.
Zezam se, malo sam parafrazirala jednu njegovu izjavu i dodala malo svojih začina. Imam previše godina da bih si umislila da sam oduševila nekog na konzultacijama za MPO. Doduše, nakon drugih konzultacija, i on i biolog će mi jesti iz ruke.
Miss, ma šta se imaš ispričavati, naravno da te strah. Nadam se da će te druge trudnice utješiti, baš kao što ćeš i ti nas druge tješiti kad budemo u tvojoj koži. Još samo dan i pol do UZV.
Bozma, ma ne mogu nas zamračiti. Samo što oni imaju jednu statistiku prema HZZO za postupke koji oni plaćaju da opravdaju novac, a drugu opću. Pa i po ženama koje pišu ovdje vidiš da smo mi gerijatrija zapravo u manjini.
Mene stvarno nigdje nisu diskriminirali po godinama, osim što su mi svugdje rekli da mi je to otegotni faktor. Što i svi mi znamo.
A niš, morat ću, drugi put idem na pregled direkt u laboratorij 🤦♀️😜
MISS drži se, vjerujem da nije ugodno stalno biti u kakvoj takvoj boli, a ne znaš točno šta je 🤞💪
Sanjich sjetila sam se, meni grlo uvijek bude bolje od propolisa i čaja od kadulje, onako za grgljanje, ispiranje prije svega, a na kraju i za popiti.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
E da.. i vezano za MPO i vjeru.. negdje sam ovo pročitala i ja se tim vodim..
U selo nailazi poplava i svi seljani se odlucili evakuirati i spasiti se camcima.Osim jednog. Dodju prijatelji po njega
:"Dodji,nailazi voda,utopit ces se" -vicu oni.
Kaze seljak:"Necu,mene Bog cuva,vjerujem u njega i on ce me spasiti!!"
Seljani odu,ali dodju drugi dan,voda vec do tavana.
Ponovo zovu suseljana da se ukrca s njima na camac:"Dodji,ide voda,utopit ces se !"
Opet njima suseljan:"Necu,Bog ce me spasiti!!!!"
Dodju treci dan s camcem po njega,voda do tavana,ali seljak nece pa nece u camac i vice
"Bog ce me spasiti,Bog ce me spasiti!!!!"
Cetvrti dan dodje val i sve poplavi i utopi se seljak.Dodje pred Boga i zacudjeno ga pita:
"Boze dragi,pa toliko sam vjerovao u tebe i da ces me spasiti,a ti nista???Kako to?"
A Bog ko iz puske kaze:"Pa sto bi ti htio,3 puta sam ti slao camac!!!"
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Ma ti si mu miljenica samo zato jer ja jos nisam bila kod njih 😂😂 i bolje ti je da ne idem jer kad bi ja dosla tebi vise nitko ne bi jeo iz ruke 😂
Miss, znam i neke slucajeve prirodnih trudnoca gdje su od samog pocetka imale takve bolove, jedna je mislila da su bubrezi koliko je bolilo, bila cak i u bolnici dok su joj napravili sve pretrage i nista, sve bilo ok, beba ok
Miss ma ja sam imala abrupciju posteljice, nesto sto se ne moze predvidjeti... Nekoga vise boli, nekoga manje, samo odmaraj sto vise i nemoj se uopce ustrucavati traziti informacije, ako te nesto brine, od ginekologa. To je tvoja beba i imas pravo na to. Bolje da sto puta vidis da je sve u redu nego da si u strahu. Malo uspori i bit ce to sve ok. ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ajme nisam pisala par dana, sad par stranica zauzela odmah 😂🙈
Maslačak šaljem zagrljaj, drago mi je da si dobro.
Što se horoskopa tiče muž i ja oboje škorpioni, skroz različiti, ali skroz.. on tih, miran,opusten, ja uvijek najglasnija, uvijek radi nečega napeta.. ja ljubomorna kao pas, on ništa 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
manemoj, jedem tunu, jedem pršut, jedem sve. Nema ograničenja za mene. I uopće nisam ljubomorna na tamo neke trudnice.
A lijepo mi čitaš misli. Za prvu trudnoću sam bila uvjerena da je dečko. Sad mi nekako stalno curica zvoni.
I mama i tata će se slagati da nijedan nije dovoljno dobar za nju. Pa nisam ja nju rađala da bi našla nekog bezveznjakovića.
Iako, sviđa mi se mali Noah od Nadalice. Ali tu me strah da ako i moja kćer bude imala problema s začećem kao i ja, da će joj svekrva ponuditi ne spermu od svog muža, nego gotovi zametak koji čuva za svoju snahu.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji