Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Studeni 2020. 16:38

Tiinaa

LUCIJA007

Tiinaa

Jutro cure, evo danas sam koristila neki kineski najeftiniji test i nije prva jutarnja mokraca nego druga
    https://ibb.co/K5NCmd2

Jesu li tebi tog 23.10. Vratili te 2 morule?

Da jesu 😊

Sretno do neba s betom od 💓 zelim i da je svijetal od pretakanja tekucinom🙏🙏🙏

🍀🐞MISS🐞🍀
    02. Studeni 2020. 16:39

MilaSt da, ja sam sve do sad postupke radila u kbc kbc split i generalno sam zadovoljna...nije jos uspilo ali nekako vjerujem u to da oce.  Vjerujem doktoru, ok se osjecam dok sam tamo, mislim da znaju sta rade,ne smeta mi sto ponekad moram pricekat malo,sta je tu je...kad sve skupa zbrojis mane u vrline bolnica ili privatnici to ti dode sve slicno koliko sam cula od iskustava cura ovdje i inace ,samo sta ce te privatnik oderat ..pa sad zasto bi placal ako prvo imas za iskoristit 4+2 ivfa u bolnici ,pa valjda ce neki od tih upalit ako ne,uvijek ostaje opcija cito ili sparac...mlada si i imas vremena za sve opcije ..
    P.s. I ja koliko sam skuzila Tinaaa nije radila mullerov test nego neki  kineski .

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Ruska1986
    02. Studeni 2020. 16:41

LUCIJA007

LUCIJA007

Ruska1986

LUCIJA007

Ruska1986

LUCIJA007

Tina, citala sam sad unazad i ako su tebi 23.10 vratili 2 morule da je 100 mokraca muller test bi trebao bit tamniji.. Ja sam isto svoj sad radila… Ja sam isla u cetvrtak na kiretazu🤢😔..
    Zao mi je ali ja sam iskrena meni to ne izgleda ok.. Test bi ti trebao bit puno tamniji, ovaj muller…

Ja ne znam, meni je svaka crta koja se pojavi pozitivan test, dok beta ne pokaze suprotno. Treba biti realan, naravno, ali ja se sjecam svojih testova… Znaci, 6 dnt je bila svijetla crta ali vidljiva, poslije testovi nest tamniji da bi na dan vadjenja bete(10dnt)napravila 2 iz iste serije kao i ove prije, bila je maltene svjetlija od ove od 6 dana. A beta 10 dan 649 🤷‍♀️ ocito je bilo do testova i piskenja.. A ja sam vratila 2 petodnevna. Dakle, trebala je biti crtetina, a ne crtica 10 dan.

Ja ne znam za druge testove, pricam samo za ovaj muller i 10dnt on bi trebao biti da tamniji.. Meni je tako npr izgledao kad je bila mala beta tj biokemijska…

Al sta nije Tina rekla da je radila neke kineske testove?

Uslikala je i muller test koliko vidim danas kasnije…

Na 151 stranici je.

Je, je, taj smo isto gledale, al sam ja skuzila sa su svi kinezi 🤷‍♀️ 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

02. Studeni 2020. 16:44

Ruska1986

LUCIJA007

LUCIJA007

Ruska1986

LUCIJA007

Ruska1986

LUCIJA007

Tina, citala sam sad unazad i ako su tebi 23.10 vratili 2 morule da je 100 mokraca muller test bi trebao bit tamniji.. Ja sam isto svoj sad radila… Ja sam isla u cetvrtak na kiretazu🤢😔..
    Zao mi je ali ja sam iskrena meni to ne izgleda ok.. Test bi ti trebao bit puno tamniji, ovaj muller…

Ja ne znam, meni je svaka crta koja se pojavi pozitivan test, dok beta ne pokaze suprotno. Treba biti realan, naravno, ali ja se sjecam svojih testova… Znaci, 6 dnt je bila svijetla crta ali vidljiva, poslije testovi nest tamniji da bi na dan vadjenja bete(10dnt)napravila 2 iz iste serije kao i ove prije, bila je maltene svjetlija od ove od 6 dana. A beta 10 dan 649 🤷‍♀️ ocito je bilo do testova i piskenja.. A ja sam vratila 2 petodnevna. Dakle, trebala je biti crtetina, a ne crtica 10 dan.

Ja ne znam za druge testove, pricam samo za ovaj muller i 10dnt on bi trebao biti da tamniji.. Meni je tako npr izgledao kad je bila mala beta tj biokemijska…

Al sta nije Tina rekla da je radila neke kineske testove?

Uslikala je i muller test koliko vidim danas kasnije…

Na 151 stranici je.

Je, je, taj smo isto gledale, al sam ja skuzila sa su svi kinezi 🤷‍♀️

Ovo je muller... Poznam ga u dušu.. 
    Za branit cu sama sebi ULAZAK u Muller! 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

02. Studeni 2020. 16:45

miss1502

MilaSt da, ja sam sve do sad postupke radila u kbc kbc split i generalno sam zadovoljna…nije jos uspilo ali nekako vjerujem u to da oce. Vjerujem doktoru, ok se osjecam dok sam tamo, mislim da znaju sta rade,ne smeta mi sto ponekad moram pricekat malo,sta je tu je…kad sve skupa zbrojis mane u vrline bolnica ili privatnici to ti dode sve slicno koliko sam cula od iskustava cura ovdje i inace ,samo sta ce te privatnik oderat ..pa sad zasto bi placal ako prvo imas za iskoristit 4+2 ivfa u bolnici ,pa valjda ce neki od tih upalit ako ne,uvijek ostaje opcija cito ili sparac…mlada si i imas vremena za sve opcije ..
    P.s. I ja koliko sam skuzila Tinaaa nije radila mullerov test nego neki kineski .

Radila je koliko vidim ujutro kineski  te oko 13h muller. Na 151 stranici je muller test. 

• Tiinaa
    02. Studeni 2020. 16:47

LUCIJA007

miss1502

MilaSt da, ja sam sve do sad postupke radila u kbc kbc split i generalno sam zadovoljna…nije jos uspilo ali nekako vjerujem u to da oce. Vjerujem doktoru, ok se osjecam dok sam tamo, mislim da znaju sta rade,ne smeta mi sto ponekad moram pricekat malo,sta je tu je…kad sve skupa zbrojis mane u vrline bolnica ili privatnici to ti dode sve slicno koliko sam cula od iskustava cura ovdje i inace ,samo sta ce te privatnik oderat ..pa sad zasto bi placal ako prvo imas za iskoristit 4+2 ivfa u bolnici ,pa valjda ce neki od tih upalit ako ne,uvijek ostaje opcija cito ili sparac…mlada si i imas vremena za sve opcije ..
    P.s. I ja koliko sam skuzila Tinaaa nije radila mullerov test nego neki kineski .

Radila je koliko vidim ujutro kineski te oko 13h muller. Na 151 stranici je muller test.

Taj u 13 sati je neki iz dm, platila sam ga 2,5 eura

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    02. Studeni 2020. 16:51

Sanjich🤞🤰

Belaaa

MilaSt

Sanjich, Miss, Manemoj, drugi put mi je. Prvi put, kbc, 7/2020 na bemfoli i pergovarisu. Od 4folikula, 2js, jedna oplodena, vracena, odlicna, nije se uvatila 😟
    Dr put, Cito 10/2020 femara,3folikula, 2js, nisu se oplodile 😟
    Amh mi je prenizak da bi bilo cudo da dodem do 5folikula. Ok sam, skulirana svijesna problema. Samo nez di dalje, trazim,citam,surfam. Kako vidim u cita su najuspjesniji u hr sta se ivf tice, kbc ne zaostaje niti malo. Jedino za sparca ne znam…
    Pa da li ima netko s niskim amh, jeli koristio neki biljni pripravak sta mu je pomogaa

MilaSt

Sanjich, Miss, Manemoj, drugi put mi je. Prvi put, kbc, 7/2020 na bemfoli i pergovarisu. Od 4folikula, 2js, jedna oplodena, vracena, odlicna, nije se uvatila 😟
    Dr put, Cito 10/2020 femara,3folikula, 2js, nisu se oplodile 😟
    Amh mi je prenizak da bi bilo cudo da dodem do 5folikula. Ok sam, skulirana svijesna problema. Samo nez di dalje, trazim,citam,surfam. Kako vidim u cita su najuspjesniji u hr sta se ivf tice, kbc ne zaostaje niti malo. Jedino za sparca ne znam…
    Pa da li ima netko s niskim amh, jeli koristio neki biljni pripravak sta mu je pomogaa
    MilaSt Ramiza Orman trave altrenativna medicinauz njene trave i frsgmine prvi put ostavrils trudnocu u prirodnom bez ikskve terspije a prije toga 5 neuspijeli pokusaja
    Ako ti to sta znaci samo evo malo komplikacije ali nadam se dobrome na kraju🙏❤️

Belaaa jesi ti nastavila pit to nakon sta si ostala T ?

Ne to se pije 7 do 10 dana nako stati zavrse menstruacija a kad dobijes drugi dan u staklenu bocu stavis te trave koje idu pazi sad u litru loze da rakije ali blagih gradi 16,  18  tri dana stoje u tami pokriveni  svaki dan povremeno protrsti i onda cetvrti dan prociditi vratiti u staklenu bocu i onda kad stane menzes poceti piti 3×1 bicerincic od dozera 0.3 ili 0.5  ali za dorucka pa ruckapa vecere nikad na taste.  Ja pila sedmi misec i osmi i osmi eto dogodilo se moje cudo! I nalazi mi se popravili  sada stvarno sve je od zene do zene i do tijela ako budes zena ce te vodit sve objasnit i stvarno je super na fejsu posaljes joj poruku

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

02. Studeni 2020. 16:51

Tiinaa

LUCIJA007

miss1502

Radila je koliko vidim ujutro kineski te oko 13h muller. Na 151 stranici je muller test.

Taj u 13 sati je neki iz dm, platila sam ga 2,5 eura

Dm taj na 151 stranici?? Ok kod nas u dm-u takvih nema, ima onih first sign, meni ovo izgleda kao test iz mullera 14 kn, taj isti sam ja danas radila i na ljepila ga tu, sorry na greski onda🤷‍♀️... 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    02. Studeni 2020. 16:55

LUCIJA007

MilaSt

LUCIJA007

https://ibb.co/fNpDXYM
    Bila sam u mulleru i rekoh idem ja kupit da vidim ima li jos bete.. Dakle ovako taman test nisam ocekivala🤢 i nikad se jadnije nisam osjecala vidjevši pozitivan test 😔😔😔.
    Znam ovaj test jako dobro i tu je beta jos dobranih 400 iu ako ne i vise .
    Uzivo je crtica jos tamnija skoro tamnija od kontrolne..
    Nisam nikad radila test nakon kiretaze i ovo me sad bas sokiralo

Draga Lucija, ovo je prestrasno. Drzi se. Probaj se slulirat, baci taj test i nikad vise nemoj pomislit na njega

Prestrasno da… Nikad se jadnije nisam osjecala vidjevši taj test tako taman🤢😔😔😔..
    Nisu meni uopće ni rekli da vise vadim betu vec samo kontrola za 2 tjedna.. Podobnik kad me nakon kiretaze gledao mi pokazao to 'jos nesto sukrvice sto je ostalo i otici ce' ali nisam mislila da to tako dugo ostaje.. Nisam nikad kazem ni test radila ni betu nakon kiretaze…

Obavezno nakon iducih stvari u svoga ginekologa traziti da vadis i da vidi jeli pada jer nedaj Boze da ne pada onda nisu dobro ocistili i ako slucajno dobijes fibru ovih dana ili  te poceme boliti jako odmah na hitnu ne plasim te ali necuvti ni skrivati jer ti zelim dobro mene nisu dobro ocistili i onda sam dobila fibru  i zavrsila na hitni i dobila neke tabletice  sve samo da ne idem opet na kiretrazu  

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

02. Studeni 2020. 16:56

ja prijavljujem da lagano osjecam jajnike.. e sad.. jel to psihicki jer je rekao da se cudi da tako dobro podnosim... ili su sad malo krenuli zezat :D

KOOOKOOO DAA KO KO DAAA kokoškice moje :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.