Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Studeni 2020. 17:27

MilaSt

Sanjich, Miss, Manemoj, drugi put mi je. Prvi put, kbc, 7/2020 na bemfoli i pergovarisu. Od 4folikula, 2js, jedna oplodena, vracena, odlicna, nije se uvatila 😟
    Dr put, Cito 10/2020 femara,3folikula, 2js, nisu se oplodile 😟
    Amh mi je prenizak da bi bilo cudo da dodem do 5folikula. Ok sam, skulirana svijesna problema. Samo nez di dalje, trazim,citam,surfam. Kako vidim u cita su najuspjesniji u hr sta se ivf tice, kbc ne zaostaje niti malo. Jedino za sparca ne znam…
    Pa da li ima netko s niskim amh, jeli koristio neki biljni pripravak sta mu je pomogaa

Ja nemam iskustvo sa sadikovićem sto se tice cajeva za neplodnost, ma da bi mi dobro dosli, ali imam poznanika koji su koristili negove preparate nevezano za plodnost i svi su zadovoljni. Mislim da ti nikakvi prirodni lijekovi nisu bacanje novca, sve je dobro pokušati. Sadikovic je poznati travar na ovim prostorima i šire. I jos je i liječnik a ne samo obicni travar tako da zna citati sve nalaze.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inače, imam za prijaviti nove simptome... nečega. Nadam se dobroga.
    Nakon što sam par dana bila jaka, bez ikakvih boli, imala želju za vježbanjem, opet počela spavati samo po noći...
    Danas me opet opalilo spavanje, brzo se umaram i dosta mi je bolan ovaj srednji dio - uglavnom jajnici, ali i maternica. Ne smijem raditi nagle pokrete jer me presiječe. Nije strašna bol, ali je oštra i neugodna.
    Nije mi ugodno sjediti, pogotovo ne zgrbljena, odgovara mi da se ispružim. Kao da je unutra sve otečeno, nahlađeno i osjetljivo. Ponekad i vaginalni kanal osjetim.
    Ja sam inače jedna od onih sretnica koja nema gadne PMSove, ovako mi je bilo samo jednom ili dva puta u životu do sad.
    S druge strane, ja sam i jedna od onih "sretnica" koja u zadnjih 20 godina preko 10 godina uopće nije imala menstruaciju, pa šta ja onda uopće znam o tome.
    Trudnice, pretpostavljam da je ovo sve normalno?

💔💔💔

Sreca ♥

miss1502

MilaSt da, ja sam sve do sad postupke radila u kbc kbc split i generalno sam zadovoljna…nije jos uspilo ali nekako vjerujem u to da oce. Vjerujem doktoru, ok se osjecam dok sam tamo, mislim da znaju sta rade,ne smeta mi sto ponekad moram pricekat malo,sta je tu je…kad sve skupa zbrojis mane u vrline bolnica ili privatnici to ti dode sve slicno koliko sam cula od iskustava cura ovdje i inace ,samo sta ce te privatnik oderat ..pa sad zasto bi placal ako prvo imas za iskoristit 4+2 ivfa u bolnici ,pa valjda ce neki od tih upalit ako ne,uvijek ostaje opcija cito ili sparac…mlada si i imas vremena za sve opcije ..
    P.s. I ja koliko sam skuzila Tinaaa nije radila mullerov test nego neki kineski .

Zeno koliko ima ona "pokusaja" za ivf u kbc? Kako racunaju to 4+2 🤔

🤍

Sreca ♥
    02. Studeni 2020. 17:28

angribird

MilaSt

Sanjich, Miss, Manemoj, drugi put mi je. Prvi put, kbc, 7/2020 na bemfoli i pergovarisu. Od 4folikula, 2js, jedna oplodena, vracena, odlicna, nije se uvatila 😟
    Dr put, Cito 10/2020 femara,3folikula, 2js, nisu se oplodile 😟
    Amh mi je prenizak da bi bilo cudo da dodem do 5folikula. Ok sam, skulirana svijesna problema. Samo nez di dalje, trazim,citam,surfam. Kako vidim u cita su najuspjesniji u hr sta se ivf tice, kbc ne zaostaje niti malo. Jedino za sparca ne znam…
    Pa da li ima netko s niskim amh, jeli koristio neki biljni pripravak sta mu je pomogaa

Ja nemam iskustvo sa sadikovićem sto se tice cajeva za neplodnost, ma da bi mi dobro dosli, ali imam poznanika koji su koristili negove preparate nevezano za plodnost i svi su zadovoljni. Mislim da ti nikakvi prirodni lijekovi nisu bacanje novca, sve je dobro pokušati. Sadikovic je poznati travar na ovim prostorima i šire. I jos je i liječnik a ne samo obicni travar tako da zna citati sve nalaze.

Danas cili dan zovem, bezuspjesno 🤨 niko se ne javlja 🤔

🤍

02. Studeni 2020. 17:30

MilaSt

miss1502

MilaSt da, ja sam sve do sad postupke radila u kbc kbc split i generalno sam zadovoljna…nije jos uspilo ali nekako vjerujem u to da oce. Vjerujem doktoru, ok se osjecam dok sam tamo, mislim da znaju sta rade,ne smeta mi sto ponekad moram pricekat malo,sta je tu je…kad sve skupa zbrojis mane u vrline bolnica ili privatnici to ti dode sve slicno koliko sam cula od iskustava cura ovdje i inace ,samo sta ce te privatnik oderat ..pa sad zasto bi placal ako prvo imas za iskoristit 4+2 ivfa u bolnici ,pa valjda ce neki od tih upalit ako ne,uvijek ostaje opcija cito ili sparac…mlada si i imas vremena za sve opcije ..
    P.s. I ja koliko sam skuzila Tinaaa nije radila mullerov test nego neki kineski .

Zeno koliko ima ona "pokusaja" za ivf u kbc? Kako racunaju to 4+2 🤔

Svugdje racunaju isto.. Dakle po zakonu imamo pravo na 4 stimulirana pistupka(lijekovi) i 2 prirodna (bez lijekova, eventualno klomifen +stoperica). 

manemoj
    02. Studeni 2020. 17:31

LUCIJA007

angribird

LUCIJA007

https://ibb.co/fNpDXYM
    Bila sam u mulleru i rekoh idem ja kupit da vidim ima li jos bete.. Dakle ovako taman test nisam ocekivala🤢 i nikad se jadnije nisam osjecala vidjevši pozitivan test 😔😔😔.
    Znam ovaj test jako dobro i tu je beta jos dobranih 400 iu ako ne i vise .
    Uzivo je crtica jos tamnija skoro tamnija od kontrolne..
    Nisam nikad radila test nakon kiretaze i ovo me sad bas sokiralo

Ja sam testirala kinezima nakon spontanog. Nisam slikala ali sjecam se da mi je i oko 15 dana nakon bila druga crta. M sam dobila nakon nekih mjesec i pol. Polako, izici ce to.

Joj hvala ti na ovom.. Sad me vec panika pocela hvatat.. Koji jarac sam ga uopce radila budala 🤢🤢🤢🤢🤢

Meni kad je bila biokemijska pa krenulo neko smedjarenje ja sam to jutro opet napravila test i bila sve sretna jer je i dalje pozitivan i poslijepodne vadila betu kad ono ništa...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

02. Studeni 2020. 17:32

LUCIJA007

angribird

LUCIJA007

Bila sam u mulleru i rekoh idem ja kupit da vidim ima li jos bete.. Dakle ovako taman test nisam ocekivala🤢 i nikad se jadnije nisam osjecala vidjevši pozitivan test 😔😔😔.

Ja sam testirala kinezima nakon spontanog. Nisam slikala ali sjecam se da mi je i oko 15 dana nakon bila druga crta. M sam dobila nakon nekih mjesec i pol. Polako, izici ce to.

Joj hvala ti na ovom.. Sad me vec panika pocela hvatat.. Koji jarac sam ga uopce radila budala 🤢🤢🤢🤢🤢

Sad ih kupi jos pa kao ja🤣🤣🤣 dva tjedna kontroliranja, ako ne i više. Od sveg jada.

02. Studeni 2020. 17:36

angribird

LUCIJA007

angribird

LUCIJA007

Sad ih kupi jos pa kao ja🤣🤣🤣 dva tjedna kontroliranja, ako ne i više. Od sveg jada.

Omg! Ono veseliti se sad za promjenu kako crtica blijedi🤷‍♀️🙊

Ruska1986
    02. Studeni 2020. 17:38

NadimakMTB

Inače, imam za prijaviti nove simptome… nečega. Nadam se dobroga.
    Nakon što sam par dana bila jaka, bez ikakvih boli, imala želju za vježbanjem, opet počela spavati samo po noći…
    Danas me opet opalilo spavanje, brzo se umaram i dosta mi je bolan ovaj srednji dio - uglavnom jajnici, ali i maternica. Ne smijem raditi nagle pokrete jer me presiječe. Nije strašna bol, ali je oštra i neugodna.
    Nije mi ugodno sjediti, pogotovo ne zgrbljena, odgovara mi da se ispružim. Kao da je unutra sve otečeno, nahlađeno i osjetljivo. Ponekad i vaginalni kanal osjetim.
    Ja sam inače jedna od onih sretnica koja nema gadne PMSove, ovako mi je bilo samo jednom ili dva puta u životu do sad.
    S druge strane, ja sam i jedna od onih "sretnica" koja u zadnjih 20 godina preko 10 godina uopće nije imala menstruaciju, pa šta ja onda uopće znam o tome.
    Trudnice, pretpostavljam da je ovo sve normalno?

Da, da! Nekad se nisam mogla par trenutaka niti ispravit! Nwgo cucnut pa cekat da prodje.. I tako ti se to nastavi i kako ti trudnoca odmice 🙂🤗 Mene je bas jucer tako strecnulo, u sekundi... To bebac krece sa namjestanjem svog krevetica za iducih nekoliko mjeseci ❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Sreca ♥
    02. Studeni 2020. 17:38

Bozma

MilaSt

BozmaSamo mi nije jasan dio, po cemu je to cito bolji od kbc, svi ga hvale, sta on to moze napravit a oni u kbc ne. Iskreno bolje mi je bilo u kbc imala sam idealan embrij, drugi par postola je zasto se nije uvatia 😒🤔 ja takoder isto nikakvu info o stanici nisam dobila ni kakva je. I zasto se nije oplodila, nista. U kbc sam morala hrpu nalaza izvadit 🤭 za iti na konzultacije doc, doslovno, on mi tamo bacija pogled na nalaze i reka javi se kad dobijes menstruaciju. Bas sam zbunjena i nez sta rec. Zelim virovat da je on stvarno strucnjak ali u kbc sam imala pristup boljo, sve mi je bilo objasnjeno, sestra me mazila po nozi dok sam na stolu bila 🤭🤗☺️ ali i dalje mi nije jasno zasto njega tako svi hvale. Mozda je u mene sad razocaranje jel nije uspilo, al ono…

ne smijem ja više to komentirat jer ispada da sipam otrov samo zato jer nisam tamo uspila
    Jesu li ti bar išta rekli? je li ti se javila embriologica ili sestra da ti to kaže?
    To kako te sestre u kbc maze i paze na aspiraciji, mislim da to nigdje nema, pa evo i na mail mi dr.odgovorila u subotu navečer, pored svega što oni dole osim MPO rade i koliko pacijenata imaju.
    Ali evo za Cito, dolazi muž jučer s posla i kaže: a da mi idemo još koji put u Cito? pričao s nekim kolegom i ispalo da ih u firmi ima 2 koji imaju djecu iz Cito . Ja nekako mislim da je to sve isto, stvar sreće, svi oni imaju neki svoj protokol koji vrte svima pa nekome upali, nekome ne.
    Ja na tvom mjestu ne bi ništa plaćala, vjerujem da ćeš uspjet u tih 6 pokušaja koje imamo. Sad si već jednom bila, znaš i koji sve doktori rade, pa vidi tko ti najviše od njih paše da se u njega upišeš

Nista, nazvala me vjer sestra sa saltera 😒
    Aa mislim da cu se vratit toj dr, mislim da mislimo na istu, savrsena i topla zena! Meni bi na privatne por odg. Nadam se da ce me primit nazad ☺️

🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.