Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tiinaa
    02. Studeni 2020. 16:57

https://ibb.co/d5K9p70 evo cure jos ovaj sam kupila od 10 e u dm i to je to, zadnji sto sam radila i necu vise.. onaj u 13 je bila mokraca skroz svijetla mislim da je to od puno vode, iza nisam pila nista i sad napravila ovaj i evo crta bas vidljiva 😊 neznam sto da mislim

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    02. Studeni 2020. 16:58

MilaSt

Belaaa

MilaSt

Sanjich, Miss, Manemoj, drugi put mi je. Prvi put, kbc, 7/2020 na bemfoli i pergovarisu. Od 4folikula, 2js, jedna oplodena, vracena, odlicna, nije se uvatila 😟
    Dr put, Cito 10/2020 femara,3folikula, 2js, nisu se oplodile 😟
    Amh mi je prenizak da bi bilo cudo da dodem do 5folikula. Ok sam, skulirana svijesna problema. Samo nez di dalje, trazim,citam,surfam. Kako vidim u cita su najuspjesniji u hr sta se ivf tice, kbc ne zaostaje niti malo. Jedino za sparca ne znam…
    Pa da li ima netko s niskim amh, jeli koristio neki biljni pripravak sta mu je pomogaa

MilaSt

Sanjich, Miss, Manemoj, drugi put mi je. Prvi put, kbc, 7/2020 na bemfoli i pergovarisu. Od 4folikula, 2js, jedna oplodena, vracena, odlicna, nije se uvatila 😟
    Dr put, Cito 10/2020 femara,3folikula, 2js, nisu se oplodile 😟
    Amh mi je prenizak da bi bilo cudo da dodem do 5folikula. Ok sam, skulirana svijesna problema. Samo nez di dalje, trazim,citam,surfam. Kako vidim u cita su najuspjesniji u hr sta se ivf tice, kbc ne zaostaje niti malo. Jedino za sparca ne znam…
    Pa da li ima netko s niskim amh, jeli koristio neki biljni pripravak sta mu je pomogaa
    MilaSt Ramiza Orman trave altrenativna medicinauz njene trave i frsgmine prvi put ostavrils trudnocu u prirodnom bez ikskve terspije a prije toga 5 neuspijeli pokusaja
    Ako ti to sta znaci samo evo malo komplikacije ali nadam se dobrome na kraju🙏❤️

Oprosti sta te u tvom ludilu ista uopce pitam, da li me mozes uputit, di sta?

Nemas se sta ispricavat svakoj je tesko od nas i svaka nosi svoj kriz iako mi tesko  pored svega triba bit covjek svakome cu pomoci ako mogu i tu smo jedna za drugu u svemu 🙏❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

02. Studeni 2020. 16:59

Belaaa

LUCIJA007

MilaSt

LUCIJA007

https://ibb.co/fNpDXYM
    Bila sam u mulleru i rekoh idem ja kupit da vidim ima li jos bete.. Dakle ovako taman test nisam ocekivala🤢 i nikad se jadnije nisam osjecala vidjevši pozitivan test 😔😔😔.
    Znam ovaj test jako dobro i tu je beta jos dobranih 400 iu ako ne i vise .
    Uzivo je crtica jos tamnija skoro tamnija od kontrolne..
    Nisam nikad radila test nakon kiretaze i ovo me sad bas sokiralo

Draga Lucija, ovo je prestrasno. Drzi se. Probaj se slulirat, baci taj test i nikad vise nemoj pomislit na njega

Prestrasno da… Nikad se jadnije nisam osjecala vidjevši taj test tako taman🤢😔😔😔..
    Nisu meni uopće ni rekli da vise vadim betu vec samo kontrola za 2 tjedna.. Podobnik kad me nakon kiretaze gledao mi pokazao to 'jos nesto sukrvice sto je ostalo i otici ce' ali nisam mislila da to tako dugo ostaje.. Nisam nikad kazem ni test radila ni betu nakon kiretaze…

Obavezno nakon iducih stvari u svoga ginekologa traziti da vadis i da vidi jeli pada jer nedaj Boze da ne pada onda nisu dobro ocistili i ako slucajno dobijes fibru ovih dana ili te poceme boliti jako odmah na hitnu ne plasim te ali necuvti ni skrivati jer ti zelim dobro mene nisu dobro ocistili i onda sam dobila fibru i zavrsila na hitni i dobila neke tabletice sve samo da ne idem opet na kiretrazu

Znam da.. Ma ne plasis me nimalo ja sam realna.. Ok se ja osjecam, nemam temperaturu niti me ista boli.. Idem za 2 tjedna na kontrolu pa cu vidjet sta je ostalo.. 

Ruska1986
    02. Studeni 2020. 17:02

Tiinaa

https://ibb.co/d5K9p70 evo cure jos ovaj sam kupila od 10 e u dm i to je to, zadnji sto sam radila i necu vise.. onaj u 13 je bila mokraca skroz svijetla mislim da je to od puno vode, iza nisam pila nista i sad napravila ovaj i evo crta bas vidljiva 😊 neznam sto da mislim

Pa vidi se crta bas 🙂🤷‍♀️ kad ides betu radit?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

02. Studeni 2020. 17:03

Tiinaa

Daaa tu se bas lijepo vidi.. Onaj na 151 stranici mi stalno izgleda kao test iz mullera i iskreno nije mi lijepo izgledao.. Mora da je do puno vode.. Ovaj super izgleda pozz definitivno... 
    Sretnoooo 

02. Studeni 2020. 17:05

MilaSt

BozmaSamo mi nije jasan dio, po cemu je to cito bolji od kbc, svi ga hvale, sta on to moze napravit a oni u kbc ne. Iskreno bolje mi je bilo u kbc imala sam idealan embrij, drugi par postola je zasto se nije uvatia 😒🤔 ja takoder isto nikakvu info o stanici nisam dobila ni kakva je. I zasto se nije oplodila, nista. U kbc sam morala hrpu nalaza izvadit 🤭 za iti na konzultacije doc, doslovno, on mi tamo bacija pogled na nalaze i reka javi se kad dobijes menstruaciju. Bas sam zbunjena i nez sta rec. Zelim virovat da je on stvarno strucnjak ali u kbc sam imala pristup boljo, sve mi je bilo objasnjeno, sestra me mazila po nozi dok sam na stolu bila 🤭🤗☺️ ali i dalje mi nije jasno zasto njega tako svi hvale. Mozda je u mene sad razocaranje jel nije uspilo, al ono…

Poljak je covjek bez dlake na jeziku ali i iskren i da jedan od boljih i da ima najboljeg embriologa ali moras i ti imati stav i sve pitat moras reci da ti secrece zasto i zbog cega jer dati nekome pare a da ti ne da objasnjenje nije ok ja sam prodli put kod njega bila drugi put i odusevija me i sve sam ga pitala stame zanima 
    I da sparac ti je isto super i kod njega sam bila i kbc split isto nemogu reci nista lose za njih ti sama moras odluciti ali seslazem s curama da kad vec imas pokusaja besplatni zasto ne pa malo sarati tamo amo di ti se vise svidi!
    Npr sad aj opet u kbc pa ako ne uspije aj u sparca ako si to mozes i onda ces biti sve psmetnije i vidjeti di se ti najbolje osjecas!😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

02. Studeni 2020. 17:10

Tiinaa

Tiinaa superr testic bravoo samo nek se nastavi takoo🎉😍🙏

• Tiinaa
    02. Studeni 2020. 17:11

Ruska1986

Tiinaa

Pa vidi se crta bas 🙂🤷‍♀️ kad ides betu radit?

Ujutro u pola osam sam narucena😊

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

🍀🐞MISS🐞🍀
    02. Studeni 2020. 17:12

Bit ce to lijepa betica tiina ❤️ sretno! 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Studeni 2020. 17:15

LucyLou, danas sam bila u Batku na ručku i mislila na tebe 

Tiinaa, čak i da je ono najgore, beta ti ne može nestati iz krvotoka u roku od par sati, trebaju joj dani da izađe. Pravila si test na vodi, a ne urinu, zato je rezultat malo slabija crtica. Čak ti je i kontrolna crta nikakva, to je kombinacija lošeg testa i vodnog urina. Sutra ti i ja vadimo, imat ćemo lijepe debeljuce, do onda ne treba više piškiti. 
    Vidim da si kasnije opet piškila. A sad prestani! 

Nirvana2020, ja sam se već odlučila da si mi iduće godine guramo kolica skupa usred ljeta, i kukamo si kako nam bebe ne daju spavati 

točkicaa, ja sumnjam da će meni biti troznamenkasta beta, ali bit ću zadovoljna da bude 50tak. Ipak vadim dosta rano (samo 11dpt), a i ICSI bebe ispuštaju slabije betu na početku. Hvala na dobrim željama 

LioraLiora, super vijesti!!! Sad samo nježno prema sebi danas, iako se dobro osjećaš. Danas ima da te paze i maze!  Držmo fige za orgije u labosu, hoćemo hrpicu bebica 

Razumna, ja sam godinama radila brazilku. S vremenom sam shvatila da meni to ne paše, stalno neke upale i gluposti. Plus, počela sam svoju frizuricu doživljavati kao znak svoje ženstvenosti, bezdlaka sam si previše počela ličiti na curicu. Anyway, na aspiraciji nisam bila obrijana, samo sređena i nitko nije loše reagirao. Dapače, koliko vidim, to ovisi od klinike do klinike, negdje ti kažu da skineš sve jer im je tako lakše, negdje im je ok da imaš frizuricu. Tragikomično mi je da nas je u toliko kratko godina moda natjerala da se loše osjećamo zato što smo žene.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.