NadimakMTB definitivno prestajem sa pisanjem 😂😂😂
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
NadimakMTBdefinitivno prestajem sa pisanjem 😂😂😂
😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
https://ibb.co/fNpDXYM
Bila sam u mulleru i rekoh idem ja kupit da vidim ima li jos bete.. Dakle ovako taman test nisam ocekivala🤢 i nikad se jadnije nisam osjecala vidjevši pozitivan test 😔😔😔.
Znam ovaj test jako dobro i tu je beta jos dobranih 400 iu ako ne i vise .
Uzivo je crtica jos tamnija skoro tamnija od kontrolne..
Nisam nikad radila test nakon kiretaze i ovo me sad bas sokiralo
Ja sam testirala kinezima nakon spontanog. Nisam slikala ali sjecam se da mi je i oko 15 dana nakon bila druga crta. M sam dobila nakon nekih mjesec i pol. Polako, izici ce to.
Joj hvala ti na ovom.. Sad me vec panika pocela hvatat.. Koji jarac sam ga uopce radila budala 🤢🤢🤢🤢🤢
Sad ih kupi jos pa kao ja🤣🤣🤣 dva tjedna kontroliranja, ako ne i više. Od sveg jada.
Omg! Ono veseliti se sad za promjenu kako crtica blijedi🤷♀️🙊
Ma i ja sam panicarila. Bila sam uvjerena da mi nisu dobro očistili jer meni nikad ne ide nista po planu pa zašto bi i to. Krvarila sam nekih 20 dana. Koji dan više, koji manje a bilo je dana i kad bi mislia da je stalo a ono opet krene.
Cure imam pitanje vezano za terapiju ako slučajno znate.
Dobila sam cyclogest vaginalete dva puta dnevno i estrofem 2mg dva puta dnevno. Ali čitam sad upute za estrofem i vidim da je to više za menopauzu lijek i da se uzima jednom dnevno, čak ima i kao kontracepcijske po danima. Pa sad ne znam jesam ja nešto krivo kupila ili mi je dr krivo napisao ili je to sve ok?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ruska1986, hvala ti.
Padne mi ponekad na pamet da mi tijelo odbacuje bebu, pa onda skrenem misli negdje drugdje i mazim si bušicu. Razmaženo moje malo, rasteže se po stomaku, a mamu neka boli. Vratit ću ja to sve mojoj djeci kad budem baba.
Tiinaa, mislim, smiješ ti pišati, nije ti zdravo trpiti. Samo nemoj pišati po testovima niti gurati testove u urin
💔💔💔
Belaaa, hvala dragom Bogu - ja od pocetka vjerujem u vaseg borca i bas imam osjecaj da ce sve dobro zavrsiti. U mojim molitvama ste i dalje 😘
LioraLiora, odlicno, drzimo fige da ce sve sve 4 oploditi i razviti u prekrasne bebice! 🤞🏻😊
Ruska, hvala ti puno na lijepim rijecima i sto me bodris da nastavim dalje. 😘 u pravu si, nema odustajanja, moramo naprijer 💪🏻. I jesmo, culi smo se s doktorom i ici cemo na razgovor da vidimo sto i kako dalje. S jedne strane mi treba predah, s druge ne zelim gubiti vrijeme ali velim, idemo prvo vidjeti sta doktor veli.
MTB, hvala ti sto si na mene mislila u Batku 😉😘 ma da, dodju ta nasa djecica do blastice ali jednostavno se ne zele primiti. Rekla sam da ce nasa beba kad se rodi, prvo dobiti po guzi 🙄 ja sumnjam da je do endometrija, ali vidjet cemo sto ce doktori reci. Znam da su neke cure spominjale i PRP pa cu si i to staviti na popis pitanja za doktore.
I s ovim imenom za bebu si me bas nasmijala - jedva cekam vidjeti tvoju veeeeeliku betu sutra 😘
Blacky89, ma hocemo sigurno, pitanje je samo vremena 🤞🏻😉😘
Bozma, hvala ti puno. ❤️Ako ti nije problem, mozes li mi molim te napisati koje dodatke pijes?
Nada86, darliv, Dada31, missi, Nirvana, hvala vam od srca 😘❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Ruska1986, hvala ti.
Padne mi ponekad na pamet da mi tijelo odbacuje bebu, pa onda skrenem misli negdje drugdje i mazim si bušicu. Razmaženo moje malo, rasteže se po stomaku, a mamu neka boli.Vratit ću ja to sve mojoj djeci kad budem baba.
Tiinaa, mislim, smiješ ti pišati, nije ti zdravo trpiti. Samo nemoj pišati po testovima niti gurati testove u urin
Ma kakvi odbacuje! To ono cvrsto prima i ne pusta 🙂 ali mene je to u pocetku znalo bas prepast.. Pogotovo na poslu! Obzirom da radim u ducanu i onda odem nekome donijeti neke cipele il nest, a mene to strecne pa moram cekat da prodje, a kupac cupka ispred 😂😂😂 Vidit ces osjecaj kroz tjedan dva jos.. Znaci kao da ces dobit najgoru mengu ikad, ja sam takve grceve znala imat.. Cari trudnoce 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Belaaa, hvala dragom Bogu - ja od pocetka vjerujem u vaseg borca i bas imam osjecaj da ce sve dobro zavrsiti. U mojim molitvama ste i dalje😘
LioraLiora, odlicno, drzimo fige da ce sve sve 4 oploditi i razviti u prekrasne bebice!🤞🏻😊
Ruska, hvala ti puno na lijepim rijecima i sto me bodris da nastavim dalje.😘u pravu si, nema odustajanja, moramo naprijer 💪🏻. I jesmo, culi smo se s doktorom i ici cemo na razgovor da vidimo sto i kako dalje. S jedne strane mi treba predah, s druge ne zelim gubiti vrijeme ali velim, idemo prvo vidjeti sta doktor veli.
MTB, hvala ti sto si na mene mislila u Batku😉😘ma da, dodju ta nasa djecica do blastice ali jednostavno se ne zele primiti. Rekla sam da ce nasa beba kad se rodi, prvo dobiti po guzi🙄ja sumnjam da je do endometrija, ali vidjet cemo sto ce doktori reci. Znam da su neke cure spominjale i PRP pa cu si i to staviti na popis pitanja za doktore.
I s ovim imenom za bebu si me bas nasmijala - jedva cekam vidjeti tvoju veeeeeliku betu sutra😘
Blacky89, ma hocemo sigurno, pitanje je samo vremena🤞🏻😉😘
Bozma, hvala ti puno.❤️Ako ti nije problem, mozes li mi molim te napisati koje dodatke pijes?
Nada86, darliv, Dada31, missi, Nirvana, hvala vam od srca😘❤️
🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Dobila sam cyclogest vaginalete dva puta dnevno i estrofem 2mg dva puta dnevno. Ali čitam sad upute za estrofem i vidim da je to više za menopauzu lijek i da se uzima jednom dnevno, čak ima i kao kontracepcijske po danima. Pa sad ne znam jesam ja nešto krivo kupila ili mi je dr krivo napisao ili je to sve ok?
Ne čitaj upute . Ok je to, često ga daju za zadebljanje endometrija. Kao i Letrozol, on je ljek za rak dojke a mi ga koristimo za rast folikula
Ne čitaj upute. Ok je to, često ga daju za zadebljanje endometrija. Kao i Letrozol, on je ljek za rak dojke a mi ga koristimo za rast folikula
Hvala :) ostala sam sva zbunjena.. sad ponovo gledam doktorove upute i stoji da krenem večeras i onda dva puta dnevno a one označene po danima. Pa išla čitati upute pa se izdeprimirala 🙈
Stvarno ne znam šta bi bez vas ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji