Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    02. Studeni 2020. 15:48

MilaSt ja bi da sam na tvom mistu jos malo pokusavala u kbc-u ,nista te ne košta, imas jos besplatnih pokusaja,sta i sama kazes,uspjesnost im je odlicna..pa zasto ne?! 
    Nikita bas mi je drago da konacno rijesis svoj problem 🙏👏
    Lucija07 ne mozes vjerojvat da je tako tamna, bas tesko za vidit.  Ali zasto uopce radis sad testove? Nije li to mucenje same sebe. ...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Ruska1986
    02. Studeni 2020. 15:51

Zanoula

Drage suputnice, imam jedno pitanje za sve vas čiji partneri imaju loš spermiogram. Kako se oni nose sa tom činjenicom i na koji način si pomažete psihološki u svemu tome. Konkretno MM i nakon 4 god od kada smo saznali za loš spermiogram, teško se miri sa time, da zbog njega ne možemo ostvariti trudnoću prirodnim putem. Osim, niskog testosterona i libida i to velikim dijelom utječe na naš intiman dio braka.
    Pokušavam mu objasniti da nije samo njegova "krivnja" u tome, već u oboma, te ćemo i zajedničkim snagama boriti se pa kako bude. Bitno je da smo si mi OK I da funkcioniramo usprkos svemu. Voljela bih mu nekako pomoći, a ne znam kako, što mu konkretno reći? 🤔

Muskima to jako tesko pada jer to utjece na njihovu muskost! Njima bar... Meni moj muz nije nista manje musko ali tako je! Moj je isto bio zbediran zbog dijagnoze ali smo naucili zivjeti s njom. U pocetku sam mu govorila da cemo rec drugima da je problem u meni, ako ce mu tako lakse bit.. Ali sad se skroz skulirao, cak je jedno vrijeme uspio nesto mrvicu i popravit ali jebiga, i dalje "prirodnim" putem ne da nemamo sanse, nego nemamo! Nema sta, i tvoj ce se morat kad tad pomirit s tim. Ali mislim da je njima u glavi da ce ih okolina smatrat "manje" muskarcem zbog tog.. Glupost, ali mislim da ih to pere... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

02. Studeni 2020. 15:52

Tiinaa

Jutro cure, evo danas sam koristila neki kineski najeftiniji test i nije prva jutarnja mokraca nego druga
    https://ibb.co/K5NCmd2

Jesu li tebi tog 23.10. Vratili te 2 morule? 

Ruska1986
    02. Studeni 2020. 15:52

LUCIJA007

https://ibb.co/fNpDXYM
    Bila sam u mulleru i rekoh idem ja kupit da vidim ima li jos bete.. Dakle ovako taman test nisam ocekivala🤢 i nikad se jadnije nisam osjecala vidjevši pozitivan test 😔😔😔.
    Znam ovaj test jako dobro i tu je beta jos dobranih 400 iu ako ne i vise .
    Uzivo je crtica jos tamnija skoro tamnija od kontrolne..
    Nisam nikad radila test nakon kiretaze i ovo me sad bas sokiralo

Nevjerovatno... Ne znam sta drugo rec 😔

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

• Mare0208
    02. Studeni 2020. 15:55

Pozdrav cure! Je li koja u postupku u Osijeku? Da mi kaže kakvo je stanje, koliko se čeka na postupak.. postoji li lista čekanja za lijekove.. u cetvrtak nosim nalaze hormona i spermiograma na humanu u Sl Brodu. Rekao je dr još brisevi i ultrazvuk pa nas upućuje na IVF. Dvoumimo se ZG ili OS. OS nam je zgodniji jer sam rodom od tamo. Tamo imam obitelj, smještaj. Al ne znam kakvo je stanje. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Ruska1986
    02. Studeni 2020. 15:55

MilaSt

Drage cure, od mene nazalost, nista, nisu se oplodile 🥺😔😟 ali idemo dalje u borbu,, pa me zanima prvenstveno cure iz st birati kbc, sparac ili poljak? Neko ko je prosa i ima iskustva.
    Takoder citam svasta, za travara sadikovica iz ljubuskog. Da je odlican, navodno da je poceo suradivati s klinikom u ceskoj, nakom sta je cura bila kod njih i vratila se nakom 3mj, pila njegove cajeve da su ostali sokirani 🤔 pa da li je neko bia i ima iskustva, da nije bezvezno bacanje para.
    Bella lipotice!! Bravo, samo naprid, bit ce to sve dobro, dat ce Bog. Beba tvoj je pravi borac
    MTBtakoder i tebi cestitam, di si dokaz da jedna pozitivna enegija cini cuda.
    Svim curama takoder puno srice ovaj tj, u betama,transferima, aspiracijama. SRITNO CURE! ❤️

Bas mi je zao... Al glavu gore! Sutra je novi dan 🌝 i sve ce drukcije izgledat 🙂🙂🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Nina92
    02. Studeni 2020. 15:56

Haj cure, nepise vam bas, imam uzasne bolove, kad se spoji ovo krvarenje i endometrioza nije dobro, umirem doslovno, nadam se da ce se smirit

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

02. Studeni 2020. 15:59

Tina, citala sam sad unazad i ako su tebi 23.10 vratili 2 morule da je 100 mokraca muller test bi trebao bit tamniji.. Ja sam isto svoj sad radila... Ja sam isla u cetvrtak na kiretazu🤢😔.. 
    Zao mi je ali ja sam iskrena meni to ne izgleda ok.. Test bi ti trebao bit puno tamniji, ovaj muller... 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    02. Studeni 2020. 16:00

MilaSt

Sanjich, Miss, Manemoj, drugi put mi je. Prvi put, kbc, 7/2020 na bemfoli i pergovarisu. Od 4folikula, 2js, jedna oplodena, vracena, odlicna, nije se uvatila 😟
    Dr put, Cito 10/2020 femara,3folikula, 2js, nisu se oplodile 😟
    Amh mi je prenizak da bi bilo cudo da dodem do 5folikula. Ok sam, skulirana svijesna problema. Samo nez di dalje, trazim,citam,surfam. Kako vidim u cita su najuspjesniji u hr sta se ivf tice, kbc ne zaostaje niti malo. Jedino za sparca ne znam…
    Pa da li ima netko s niskim amh, jeli koristio neki biljni pripravak sta mu je pomogaa

MilaSt

Sanjich, Miss, Manemoj, drugi put mi je. Prvi put, kbc, 7/2020 na bemfoli i pergovarisu. Od 4folikula, 2js, jedna oplodena, vracena, odlicna, nije se uvatila 😟
    Dr put, Cito 10/2020 femara,3folikula, 2js, nisu se oplodile 😟
    Amh mi je prenizak da bi bilo cudo da dodem do 5folikula. Ok sam, skulirana svijesna problema. Samo nez di dalje, trazim,citam,surfam. Kako vidim u cita su najuspjesniji u hr sta se ivf tice, kbc ne zaostaje niti malo. Jedino za sparca ne znam…
    Pa da li ima netko s niskim amh, jeli koristio neki biljni pripravak sta mu je pomogaa

MilaSt Ramiza Orman trave altrenativna medicina uz njene trave i frsgmine prvi put ostavrils trudnocu u prirodnom bez ikskve terspije a prije toga  5 neuspijeli pokusaja
    Ako ti to sta znaci  samo evo malo komplikacije ali nadam se dobrome na kraju🙏❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• *.Women_name.*
    02. Studeni 2020. 16:01

LUCIJA007

https://ibb.co/fNpDXYM
    Bila sam u mulleru i rekoh idem ja kupit da vidim ima li jos bete.. Dakle ovako taman test nisam ocekivala🤢 i nikad se jadnije nisam osjecala vidjevši pozitivan test 😔😔😔.
    Znam ovaj test jako dobro i tu je beta jos dobranih 400 iu ako ne i vise .
    Uzivo je crtica jos tamnija skoro tamnija od kontrolne..
    Nisam nikad radila test nakon kiretaze i ovo me sad bas sokiralo

Nazalost kažu da dosta dugo pada ta beta 😔 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.