Kako bi bilo dobro kad bi se sve mogle prebaciti na what's up grupu, koliko bi bilo lakse pratiti sve 😊
AuroraB sviđa mi se doktorov pristup, i 🙏🏻 da budes nase malo cudo..
Ludakopatka tvoja borba nije bila nimalo laka, ali kako je samo ohrabrujuce zavrsila ❤️ hvala ti za ove korisne informacije koje dijelis kroz svoju zivotnu priču 😘
Viruj mi da bi bilo puno teze pratiti jer 30cura kad krenu pisat i odgovarat jedna drugoj dok se popišaš imaš listat tri dana da pročitaš 🤣
Hahahahahha vjerovat cu ti Sanjich posto si to prosla 😁 ne zanima me cim cujem klanovi, ovdje je onda ipak puno puno bolje 🤩
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Forum bas divno funkcionira napokon i neka tako ostane uvijek i kad mi sve budemo trudnice i mamice da se nadje opet jedna mtb koja ce ga drzat ovako zivim i pozitivnim ❤️🌟
Cure kod mene krenia pms. Razdrazljivost, plakanje cak, protisak u stomaku, svasta nesto od jutros. Ocito nam ide stanka koji misec....
🤍
Sve vas puno pozdravljam! Aurora za tebe navijam i nadam se beti priko 1000. Budi cudo koje triba svima! ❤️
🤍
Nikitta, Bozma, korisničkoime,
Probat ću dati zajednički odgovor što se tiče financija i stana.
Za financije će vas ispitati sve, od plaće, poslodavca, šta sve imate u vlasništvu, tipa auta, zemlje, nekretnina, dionica, štednje. Mi smo u trenutku obrade radili u privatnom sektoru, bili smo prijavljeni na neodređeno, prosječne plaće, nismo bogataši😅ali su oni itekako svjesni da je život nepredvidljiv i da svi možemo ostati bez posla. Dakle, istaknuli smo da cijeli život radimo, da se trudimo i da napredujemo. Ako imate "nestabilan" posao, ali koji donosi dosta novaca istaknite tu prednost da zarađujete puno više od HR prosjeka. Svatko ko ne radi u državnoj firmi može ostati bez posla. Suprug radi u prodaji i posao mu ovisi isključivo o prodaji. Ono što im je bilo bitno da li u trenutku posvojenja odmah možete bit uz dijete, tipa porodiljnog i tko će biti uz dijete. Jer kada krene posvojenje, to ide toliko brzo da tipa za 2 tjedna to dijete može biti kod vas.
Što se tiče stana/kuće, zanima ih samo ona nekretnina u kojoj mislite biti sa djetetom i to će vam doći pogledati. MM ima u vlasništvu dio obiteljske kuće, ali kako nismo mislili živjeti tamo, došli su pogledati stan koji nije u našem vlasništvu. Bili su na 10 min, pogledali, zapisali kvadraturu i raspored prostorija. Što se tiče dječje sobe nisu ništa komentirali ali mi jesmo imali jednu sobu koju smo mogli prenamijeniti za dijete. Ako imate jednosoban stan, zavisi o kvadraturi da li se on može tipa knaufom napraviti u dvosoban. Ne znam, ako imate kuće/stanove od roditelja za koji mislite da su adekvatniji, probajte s njima dogovoriti da pogledaju te stanove.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Ludakopatka u ovom dijelu kad vas oni obidju doma, sta zapravo gledaju? Sta je tu bitno? Je li se najave ili vas iznenade? Mi zivimo u malom stanu, jednostobnom. Znaci li to da bi odmah otpali? Mogli bi se jos dodatno zaduzit i uzet veci, ali dok smo nas dvoje sami veci nam ni ne treba, a oni gledaju trenutno stanje.
Obvezno se najave.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Ludakopatkapažljivo sam screenshotala tvoje objave. Neizmjerno ti hvala na svim informacijama, zlata mi vrijede. Imam nekoliko pitanja.
1. Trebamo li prvo odraditi Školicu za posvojitelje ili poslati Centru molbu da nas uzmu u obradu?
2. Je li problem ako smo podstanari?
3. Kako točno gledaju financije?
4. Je li otegotna okolnost što plaćamo alimentaciju za dvoje djece?
AuroraBne znam što bih rekla, beta raste, treba bit racionalan, sve je pomalo čudno, drago mi je da te dr. Š malo smirio, i nadam se da ćeš uzv brzo dočekati. 🙏🏼
Nikitta,
1.Možeš oboje u isto vrijeme. Npr. Sljedeći tjedan pošalješ Centru molbu i kontaktiraš udruge da ste krenuli u postupak i da vas kontaktiraju kad se otvori mjesto. Možeš čekati na to, a može ti se baš i otvoriti vrlo brzo mjesto. Školice se obično organiziraju na početku i na kraju godine.
4.Za sve što misliš da ti je otegotna okolnost pretvori u vašu prednost. Ako MM redovito plaća alimentacija istaknite to, pokažite kako je dobar tata bez obzira na rastavu, istakni svoj dobar odnos sa njegovom djecom, da te to uvjerilo i potvrdilo da ćeš moći biti dobra mama, da te to potpuno pripremilo za posvojenje.
Za 2 i 3 sam dala prije odgovor. Za plaće će tražiti potvrde, ali za auto, štednju, dionice i slično nisu ništa tražili već su samo upisali kako smo mi naveli, a stan u kojem smo mi nije u našem vlasništvu.
Milaaaa ma kakva pauza pa i sama znas da su to ave simptomi i pmsa i trudnoce a i ponekad u mas zena i umisljeni ili od straha ili od nade.. Tako da 🤞🤞🤞 ja drzi fige da ipak bude plusić.. Jesi li radila kakav test ili cekamo petak i betu?
Ludakopatkapažljivo sam screenshotala tvoje objave. Neizmjerno ti hvala na svim informacijama, zlata mi vrijede. Imam nekoliko pitanja.
1. Trebamo li prvo odraditi Školicu za posvojitelje ili poslati Centru molbu da nas uzmu u obradu?
2. Je li problem ako smo podstanari?
3. Kako točno gledaju financije?
4. Je li otegotna okolnost što plaćamo alimentaciju za dvoje djece?
AuroraBne znam što bih rekla, beta raste, treba bit racionalan, sve je pomalo čudno, drago mi je da te dr. Š malo smirio, i nadam se da ćeš uzv brzo dočekati. 🙏🏼
Nikitta,
1.Možeš oboje u isto vrijeme. Npr. Sljedeći tjedan pošalješ Centru molbu i kontaktiraš udruge da ste krenuli u postupak i da vas kontaktiraju kad se otvori mjesto. Možeš čekati na to, a može ti se baš i otvoriti vrlo brzo mjesto. Školice se obično organiziraju na početku i na kraju godine.
4.Za sve što misliš da ti je otegotna okolnost pretvori u vašu prednost. Ako MM redovito plaća alimentacija istaknite to, pokažite kako je dobar tata bez obzira na rastavu, istakni svoj dobar odnos sa njegovom djecom, da te to uvjerilo i potvrdilo da ćeš moći biti dobra mama, da te to potpuno pripremilo za posvojenje.
Za 2 i 3 sam dala prije odgovor. Za plaće će tražiti potvrde, ali za auto, štednju, dionice i slično nisu ništa tražili već su samo upisali kako smo mi naveli, a stan u kojem smo mi nije u našem vlasništvu.
A da li ste podstanari ili je stan od nekoga iz obitelji? Mi zivimo u obiteljskom stanu i u mojoj situaciji je to gore nego biti potstanar jer na taj stan stavlja pravo najmanje 5 osoba. I ne, nema dogovora, a ni govora o isplati svakog pojedinca.
Sortiraj odgovore
Najstariji