Sto se tice bojanja kose za vrijeme trudnoce
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=2243526
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Ludakopatka hvala ti puno na tvojoj priči. Ja sam također prije nekog vremena proučavala što sve treba da bi se dijete posvojilo i da uđeš u bazu ali ni približno toliko detaljnih i konkretnih info nisam dobila kao sad od tebe. Tvoja priča ima itekako sretan kraj i mislim da si trenutno dala nadu mnogim ženama tu na forumu. Kolko sam skužila posvojili ste baš bebu? To me sad baš razveselilo jer gdje god sam čitala piše da se bebe teže dobe, da su im prioritet da se udome starija djeca.. Uživajte sa svojom djevojčicom ❤️
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Mi bi bili neadekvatni i za posvojenje i udomitelje. Nismo podstanari i zivimo u jednosobnom stanu koji nije naš i iz kojeg svaki dan mozemo biti iseljeni. Novce imamo trenutno, ali poslovi su nam od danas do sutra, nista na neodređeno. Koliko god se šutilo o tome uz sve ostalo sto je potrebno zadovoljiti najvaznije je stambeno pitanje i financijska situacija. Vazni su stabilni poslovi. Ne mora stan biti vlastiti ali moras biti "likvidan" za budućnost.
Da, to su stvari zbog kojih sam ja to u staru prekrizila, onda se tu povukla tema i da nije sve bas kako se prica i da nije nemoguce. Ali i to je kako kome, meni je u ovom trenu nemoguce.
Mislim da ne treba biti neki bogatas, ali treba imati stabilne i ok placene poslove, i da je to jedan od najvaznijih faktora u svemu. I da imas svoj stan ili ako si podstanar da si to mozes bez problema priustiti dugi niz godina, gledajuci od tog dana kad prolazis provjere.
Mi bi bili neadekvatni i za posvojenje i udomitelje. Nismo podstanari i zivimo u jednosobnom stanu koji nije naš i iz kojeg svaki dan mozemo biti iseljeni. Novce imamo trenutno, ali poslovi su nam od danas do sutra, nista na neodređeno. Koliko god se šutilo o tome uz sve ostalo sto je potrebno zadovoljiti najvaznije je stambeno pitanje i financijska situacija. Vazni su stabilni poslovi. Ne mora stan biti vlastiti ali moras biti "likvidan" za budućnost.
Da, to su stvari zbog kojih sam ja to u staru prekrizila, onda se tu povukla tema i da nije sve bas kako se prica i da nije nemoguce. Ali i to je kako kome, meni je u ovom trenu nemoguce.
Mislim da ne treba biti neki bogatas, ali treba imati stabilne i ok placene poslove, i da je to jedan od najvaznijih faktora u svemu. I da imas svoj stan ili ako si podstanar da si to mozes bez problema priustiti dugi niz godina, gledajuci od tog dana kad prolazis provjere.
Mislim da je nama problem to sto smo u jednosobnom stanu, koji je isto kupljen kreditom. Mislim da dijete mora imat svoju sobu, neka me ispravi Ludapakta ako grijesim.
Jutroo cure evo ja uatala upalila tv i moj dr xy na tvu 🤣🤣🤣🤣🤣https://ibb.co/tBxjgD7
😂😂🔝
Drago mi je da si došla k sebi Sanjich, jedno vrijeme si bila u depri, sad si opet ona stara🙂
Nina92javio mi se jedan jedini i neponovljivi dr. Š., baš mi je laknulo da mi se javio netko drugi iskreno, jer ne mogu više slušati "prekinite s terapijom, ništa od toga".
Sviđa mi se što kad nazovem, neovisno tko se javi, svi u svakom trenutku znaju vaše podatke. Uglavnom, da skratim priču: "Slušaj zlato, ti si trudna i beta dobro raste, a dalje ćemo vidjeti kako će to ići. Pametno da ste nazvali i uveli si terapiju. Ponovite sutra prekosutra betu, izvadite progesteron pa ćemo u srijedu/ četvrtak napraviti UZV". 🍀🌄🍀😊 Tako mi je trebalo to čuti… da me neko konkretno uputi.. "nemate pojma". Ja sam svega svjesna i dalje, vidim, čitam, nisam bedasta… ali opet postoji mala mala šansa da će sve ispasti ok.
Bas mi je drago da si njega dobila!! Joj, molimo se da sve dalje ide dobro 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mislim da je nama problem to sto smo u jednosobnom stanu, koji je isto kupljen kreditom. Mislim da dijete mora imat svoju sobu, neka me ispravi Ludapakta ako grijesim.
Ja poznajem ljude koji su udomitelji. Imaju 4 svoje djece od kojih je jedno sa posebnim potrebama i peto su udomili. Imaju običnu kucu, nista posebno, ali njihova je. Imaju drzavne sluzbenicke poslove, dakle nikakve velike plaće, ali sigurne su. Ja nista od toga nemam, iako financijski trenutno bolje stojim od te obitelji sutra mogu biti i na ulici i bez posla. Tako da kao sto si rekla, nije nemoguće, ali kako kome.
Bozma mozes me slobodno dodati u What's up grupu za smaranje 😂
oharascarlett14@gmail.com
Kako bi bilo dobro kad bi se sve mogle prebaciti na what's up grupu, koliko bi bilo lakse pratiti sve 😊
AuroraB sviđa mi se doktorov pristup, i 🙏🏻 da budes nase malo cudo..
Ludakopatka tvoja borba nije bila nimalo laka, ali kako je samo ohrabrujuce zavrsila ❤️ hvala ti za ove korisne informacije koje dijelis kroz svoju zivotnu priču 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
AuroraB na iglama sam zbog tebe, mogu zamislit kakvu neizvjesnost i brigu prolazis,drzi se , daj Bože da da sve bude ok na kraju i da se radi samo o malo lijenijoj bebi.. 🙏🙏🥰❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Cure nema whats up grupe krivo ste shvatile.. To se ja i Bozma dopisujemo jer smo se upoznale igrom slucaja 😊. Ovdje nam je dovoljno jer prije je bilo tih grupa i to je too much, stalno neko pise i puno vise se pise nego na forumu i ondanse izgubi čar svega i pocnu se radit neki klanovi i slicno.. Vjerujte da je forum prava stvar a i tu pomazemo joa stotine cura koje samo citaju a ne pisu.. Uce iz nasih iskustava ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji