E da, sve sam vadila 2-3 dc, na taste
Radi prolaktina sam morala cekati da budem barem 2 h budna i mirovati pol h prije vadenja
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Ludakopatka u ovom dijelu kad vas oni obidju doma, sta zapravo gledaju? Sta je tu bitno? Je li se najave ili vas iznenade? Mi zivimo u malom stanu, jednostobnom. Znaci li to da bi odmah otpali? Mogli bi se jos dodatno zaduzit i uzet veci, ali dok smo nas dvoje sami veci nam ni ne treba, a oni gledaju trenutno stanje.
Aurora drzimo fige za najbolji iskod. Oboruzaj se zivcima, jos malo do pon.
Kod nas panika mod radi jutrosnjeg potresa na Remetama. Mama pakira stvari i odlazi iz Zagreba 🙈🙈 Tata na rubu suza, nikad ga vidjela takvog, a bogo
oharascarlett14@gmail.com
AuroraB malo pozitivnije vijesti❤️ Nadam se dobrom UZV i lijepim vijestima 🤞🙏❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Mi bi bili neadekvatni i za posvojenje i udomitelje. Nismo podstanari i zivimo u jednosobnom stanu koji nije naš i iz kojeg svaki dan mozemo biti iseljeni. Novce imamo trenutno, ali poslovi su nam od danas do sutra, nista na neodređeno. Koliko god se šutilo o tome uz sve ostalo sto je potrebno zadovoljiti najvaznije je stambeno pitanje i financijska situacija. Vazni su stabilni poslovi. Ne mora stan biti vlastiti ali moras biti "likvidan" za budućnost.
Aurora drzimo fige za najbolji iskod. Oboruzaj se zivcima, jos malo do pon.
Kod nas panika mod radi jutrosnjeg potresa na Remetama. Mama pakira stvari i odlazi iz Zagreba 🙈🙈 Tata na rubu suza, nikad ga vidjela takvog, a bogo
Ma vise k vragu ti potresi. Ja sam se tako uplasila da sam prolila kavu po sebi i kaucu. 🤦🏻♀️
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Jutroo cure evo ja uatala upalila tv i moj dr xy na tvu 🤣🤣🤣🤣🤣https://ibb.co/tBxjgD7
😂😂🔝
Drago mi je da si došla k sebi Sanjich, jedno vrijeme si bila u depri, sad si opet ona stara🙂
Nina92javio mi se jedan jedini i neponovljivi dr. Š., baš mi je laknulo da mi se javio netko drugi iskreno, jer ne mogu više slušati "prekinite s terapijom, ništa od toga".
Sviđa mi se što kad nazovem, neovisno tko se javi, svi u svakom trenutku znaju vaše podatke. Uglavnom, da skratim priču: "Slušaj zlato, ti si trudna i beta dobro raste, a dalje ćemo vidjeti kako će to ići. Pametno da ste nazvali i uveli si terapiju. Ponovite sutra prekosutra betu, izvadite progesteron pa ćemo u srijedu/ četvrtak napraviti UZV". 🍀🌄🍀😊 Tako mi je trebalo to čuti… da me neko konkretno uputi.. "nemate pojma". Ja sam svega svjesna i dalje, vidim, čitam, nisam bedasta… ali opet postoji mala mala šansa da će sve ispasti ok.
AuroraB jako mi je drago što se javio dr Š. i vjerujem da će to sve biti dobro i držim 🤞 da tako i ostane ❤
👩 34👦 39,
👨👩👦 2013,
Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
02/2020 Adenomioza,
Sveukupno 6 biokemijskih,
Blaga trombofilija,
01/2021 HSC,
02/2021 MPO
04/2021 spontana trudnoća
https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#
Jutroo cure evo ja uatala upalila tv i moj dr xy na tvu 🤣🤣🤣🤣🤣https://ibb.co/tBxjgD7
😂😂🔝
Drago mi je da si došla k sebi Sanjich, jedno vrijeme si bila u depri, sad si opet ona stara🙂
Nina92javio mi se jedan jedini i neponovljivi dr. Š., baš mi je laknulo da mi se javio netko drugi iskreno, jer ne mogu više slušati "prekinite s terapijom, ništa od toga".
Sviđa mi se što kad nazovem, neovisno tko se javi, svi u svakom trenutku znaju vaše podatke. Uglavnom, da skratim priču: "Slušaj zlato, ti si trudna i beta dobro raste, a dalje ćemo vidjeti kako će to ići. Pametno da ste nazvali i uveli si terapiju. Ponovite sutra prekosutra betu, izvadite progesteron pa ćemo u srijedu/ četvrtak napraviti UZV". 🍀🌄🍀😊 Tako mi je trebalo to čuti… da me neko konkretno uputi.. "nemate pojma". Ja sam svega svjesna i dalje, vidim, čitam, nisam bedasta… ali opet postoji mala mala šansa da će sve ispasti ok
Tako mi je drago da je neko rekao da beta dobro raste . ,❤️🥰🤗🙏🤞🎉🎉🎉❤️❤️❤️
Mi bi bili neadekvatni i za posvojenje i udomitelje. Nismo podstanari i zivimo u jednosobnom stanu koji nije naš i iz kojeg svaki dan mozemo biti iseljeni. Novce imamo trenutno, ali poslovi su nam od danas do sutra, nista na neodređeno. Koliko god se šutilo o tome uz sve ostalo sto je potrebno zadovoljiti najvaznije je stambeno pitanje i financijska situacija. Vazni su stabilni poslovi. Ne mora stan biti vlastiti ali moras biti "likvidan" za budućnost.
Da, to su stvari zbog kojih sam ja to u staru prekrizila, onda se tu povukla tema i da nije sve bas kako se prica i da nije nemoguce. Ali i to je kako kome, meni je u ovom trenu nemoguce.
Sortiraj odgovore
Najstariji