Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia3.0
    03. Siječanj 2021. 10:17

E da, sve sam vadila 2-3 dc, na taste
    Radi prolaktina sam morala cekati da budem barem 2 h budna i mirovati pol h prije vadenja

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

03. Siječanj 2021. 10:21

Ludakopatka u ovom dijelu kad vas oni obidju doma, sta zapravo gledaju? Sta je tu bitno?  Je li se najave ili vas iznenade? Mi zivimo u malom stanu, jednostobnom. Znaci li to da bi odmah otpali? Mogli bi se jos dodatno zaduzit  i uzet veci, ali dok smo nas dvoje sami veci nam ni ne treba, a oni gledaju trenutno stanje. 

sbjelisi
    03. Siječanj 2021. 10:30

Aurora drzimo fige za najbolji iskod. Oboruzaj se zivcima, jos malo do pon. 
    Kod nas panika mod radi jutrosnjeg potresa na Remetama. Mama pakira stvari i odlazi iz Zagreba 🙈🙈 Tata na rubu suza, nikad ga vidjela takvog, a bogo

oharascarlett14@gmail.com

Any_35
    03. Siječanj 2021. 10:32

AuroraB malo pozitivnije vijesti❤️ Nadam se dobrom UZV i lijepim vijestima 🤞🙏❤️

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

03. Siječanj 2021. 10:45

Mi bi bili neadekvatni i za posvojenje i udomitelje. Nismo podstanari i zivimo u jednosobnom stanu koji nije naš i iz kojeg svaki dan mozemo biti iseljeni. Novce imamo trenutno, ali poslovi su nam od danas do sutra, nista na neodređeno. Koliko god se šutilo o tome uz sve ostalo sto je potrebno zadovoljiti najvaznije je stambeno pitanje i financijska situacija. Vazni su stabilni poslovi. Ne mora stan biti vlastiti ali moras biti "likvidan" za budućnost.

Leia3.0
    03. Siječanj 2021. 10:53

SBjelis

Aurora drzimo fige za najbolji iskod. Oboruzaj se zivcima, jos malo do pon.
    Kod nas panika mod radi jutrosnjeg potresa na Remetama. Mama pakira stvari i odlazi iz Zagreba 🙈🙈 Tata na rubu suza, nikad ga vidjela takvog, a bogo

Ma vise k vragu ti potresi. Ja sam se tako uplasila da sam prolila kavu po sebi i kaucu. 🤦🏻‍♀️

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Marty86
    03. Siječanj 2021. 10:57

AuroraB

Sanjich🤞🤰

Jutroo cure evo ja uatala upalila tv i moj dr xy na tvu 🤣🤣🤣🤣🤣https://ibb.co/tBxjgD7

😂😂🔝
    Drago mi je da si došla k sebi Sanjich, jedno vrijeme si bila u depri, sad si opet ona stara🙂
    Nina92javio mi se jedan jedini i neponovljivi dr. Š., baš mi je laknulo da mi se javio netko drugi iskreno, jer ne mogu više slušati "prekinite s terapijom, ništa od toga".
    Sviđa mi se što kad nazovem, neovisno tko se javi, svi u svakom trenutku znaju vaše podatke. Uglavnom, da skratim priču: "Slušaj zlato, ti si trudna i beta dobro raste, a dalje ćemo vidjeti kako će to ići. Pametno da ste nazvali i uveli si terapiju. Ponovite sutra prekosutra betu, izvadite progesteron pa ćemo u srijedu/ četvrtak napraviti UZV". 🍀🌄🍀😊 Tako mi je trebalo to čuti… da me neko konkretno uputi.. "nemate pojma". Ja sam svega svjesna i dalje, vidim, čitam, nisam bedasta… ali opet postoji mala mala šansa da će sve ispasti ok.

AuroraB jako mi je drago što se javio dr Š. i vjerujem da će to sve biti dobro i držim 🤞 da tako i ostane ❤

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
    02/2020 Adenomioza,
    Sveukupno 6 biokemijskih,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO
    04/2021 spontana trudnoća
    https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#

BAJOMA
    03. Siječanj 2021. 11:02

AuroraB

Sanjich🤞🤰

Jutroo cure evo ja uatala upalila tv i moj dr xy na tvu 🤣🤣🤣🤣🤣https://ibb.co/tBxjgD7

😂😂🔝
    Drago mi je da si došla k sebi Sanjich, jedno vrijeme si bila u depri, sad si opet ona stara🙂
    Nina92javio mi se jedan jedini i neponovljivi dr. Š., baš mi je laknulo da mi se javio netko drugi iskreno, jer ne mogu više slušati "prekinite s terapijom, ništa od toga".
    Sviđa mi se što kad nazovem, neovisno tko se javi, svi u svakom trenutku znaju vaše podatke. Uglavnom, da skratim priču: "Slušaj zlato, ti si trudna i beta dobro raste, a dalje ćemo vidjeti kako će to ići. Pametno da ste nazvali i uveli si terapiju. Ponovite sutra prekosutra betu, izvadite progesteron pa ćemo u srijedu/ četvrtak napraviti UZV". 🍀🌄🍀😊 Tako mi je trebalo to čuti… da me neko konkretno uputi.. "nemate pojma". Ja sam svega svjesna i dalje, vidim, čitam, nisam bedasta… ali opet postoji mala mala šansa da će sve ispasti ok

Tako mi je drago da je neko rekao da beta dobro raste . ,❤️🥰🤗🙏🤞🎉🎉🎉❤️❤️❤️

03. Siječanj 2021. 11:05

korisničkoime

Mi bi bili neadekvatni i za posvojenje i udomitelje. Nismo podstanari i zivimo u jednosobnom stanu koji nije naš i iz kojeg svaki dan mozemo biti iseljeni. Novce imamo trenutno, ali poslovi su nam od danas do sutra, nista na neodređeno. Koliko god se šutilo o tome uz sve ostalo sto je potrebno zadovoljiti najvaznije je stambeno pitanje i financijska situacija. Vazni su stabilni poslovi. Ne mora stan biti vlastiti ali moras biti "likvidan" za budućnost.

Da, to su stvari zbog kojih sam ja to u staru prekrizila, onda se tu povukla tema i da nije sve bas kako se prica i da nije nemoguce. Ali i to je kako kome, meni je u ovom trenu nemoguce.

03. Siječanj 2021. 11:07

AuroraB vadis li onda i sutra betu? 🙏da bude preko 1000

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.