Jutroo cure evo ja uatala upalila tv i moj dr xy na tvu 🤣🤣🤣🤣🤣https://ibb.co/tBxjgD7
😂😂🔝
Drago mi je da si došla k sebi Sanjich, jedno vrijeme si bila u depri, sad si opet ona stara🙂
Nina92 javio mi se jedan jedini i neponovljivi dr. Š., baš mi je laknulo da mi se javio netko drugi iskreno, jer ne mogu više slušati "prekinite s terapijom, ništa od toga".
Sviđa mi se što kad nazovem, neovisno tko se javi, svi u svakom trenutku znaju vaše podatke. Uglavnom, da skratim priču: "Slušaj zlato, ti si trudna i beta dobro raste, a dalje ćemo vidjeti kako će to ići. Pametno da ste nazvali i uveli si terapiju. Ponovite sutra prekosutra betu, izvadite progesteron pa ćemo u srijedu/ četvrtak napraviti UZV". 🍀🌄🍀😊 Tako mi je trebalo to čuti... da me neko konkretno uputi.. "nemate pojma". Ja sam svega svjesna i dalje, vidim, čitam, nisam bedasta... ali opet postoji mala mala šansa da će sve ispasti ok.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nastavak slijedi sutra, mob prazan a meni se spi😅
Jeeedva čekam nastavak 😍😍
Imam pitanje, jel problem ako imamo granice, ako u nekoj situaciji mislimo da nismo adekvatni. I recimo ako nismo i udomitelji, to sam čula s više strana da je veliki plus prijavit se i za udomiteljstvo. Mene osobno je strah udomiteljstva, mislim da bi mi bila trauma da se navežem na neko dite i uzmu mi ga iz nekog razloga, vrate roditeljima i sl.
Vrlo korisni postovi, baš ti hvala, jedva čekam nastavak, jedvaaa 🥰
Maslačakxx,
Ako možeš navedi mi točno za što misliš da niste adekvatnu, ne mogu si predočiti na što točno misliš.
Što se tiče udomiteljstva, i tu ima različitih pristupa. Ja sam rekla MM da trebamo biti i udomitelji jer je to brži način na dođemo do bebe.
Ja mogu ispričat svoj primjer.
Nas su svega par mjeseci kako smo završili obradu zvali iz Centra xy da imaju tek rođenu bebu i da su nas preporučili iz našeg Centra. Hitno su im trebali posvojitelji koji su bili spremni na udomiteljstvo dok se ne srede papiri za posvojenje. Spremili stvari i otišli na razgovor. Tad sam shvatila da mi ipak nismo za to jer je postojala šansa da tu bebicu na kraju ipak ne dobijemo. Ali ostavite si i tu opciju otvorenu, i idite na takve razgovore jer se može dogoditi da se oba roditelja odreknu djeteta, ali treba samo proći vremenska procedura za posvajanje. Da je takav slučaj bio kod nas, ta bi opcija bila prihvatljiva.
Preko telefona ćete dobiti samo najosnovnije informacije, zato treba ići osobno vidjeti i čuti cijelu priču, pa onda donijeti odluku.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Jutroo cure evo ja uatala upalila tv i moj dr xy na tvu 🤣🤣🤣🤣🤣https://ibb.co/tBxjgD7
😂😂🔝
Drago mi je da si došla k sebi Sanjich, jedno vrijeme si bila u depri, sad si opet ona stara🙂
Nina92javio mi se jedan jedini i neponovljivi dr. Š., baš mi je laknulo da mi se javio netko drugi iskreno, jer ne mogu više slušati "prekinite s terapijom, ništa od toga".
Sviđa mi se što kad nazovem, neovisno tko se javi, svi u svakom trenutku znaju vaše podatke. Uglavnom, da skratim priču: "Slušaj zlato, ti si trudna i beta dobro raste, a dalje ćemo vidjeti kako će to ići. Pametno da ste nazvali i uveli si terapiju. Ponovite sutra prekosutra betu, izvadite progesteron pa ćemo u srijedu/ četvrtak napraviti UZV". 🍀🌄🍀😊 Tako mi je trebalo to čuti… da me neko konkretno uputi.. "nemate pojma". Ja sam svega svjesna i dalje, vidim, čitam, nisam bedasta… ali opet postoji mala mala šansa da će sve ispasti ok.
AuroraB,
A tko ti je iz klinike bio rekao da prekineš terapiju?
Sorkač, zaboravila sam već.
To je stvarno čudna priča.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
😂😂🔝
Nina92javio mi se jedan jedini i neponovljivi dr. Š., baš mi je laknulo da mi se javio netko drugi iskreno, jer ne mogu više slušati "prekinite s terapijom, ništa od toga".
Sviđa mi se što kad nazovem, neovisno tko se javi, svi u svakom trenutku znaju vaše podatke. Uglavnom, da skratim priču: "Slušaj zlato, ti si trudna i beta dobro raste, a dalje ćemo vidjeti kako će to ići. Pametno da ste nazvali i uveli si terapiju. Ponovite sutra prekosutra betu, izvadite progesteron pa ćemo u srijedu/ četvrtak napraviti UZV". 🍀🌄🍀😊 Tako mi je trebalo to čuti… da me neko konkretno uputi.. "nemate pojma". Ja sam svega svjesna i dalje, vidim, čitam, nisam bedasta… ali opet postoji mala mala šansa da će sve ispasti ok.
Da stvarno jesam, bozic i 12mjesec su mi uvijek najteži, ali evo nova godina je donjela novu pozitivu 😊😊🥂
E bravo, znači držimo fige i čekamo uzv 🤞🌟🌠 betu si radila jučer jel? Onda ju sutra ponavljaš. Mogu mislit da ti vec vise pun k vadjenja krvi i odlazaka tamo ali dok god imamo tu nadu nije tesko ❤️
Ludakopatka dali su mi vaditi betu 10dpt trodnevnih, beta je bila 7.1, ukinuo mi je moj doktor M. terapiju. Beta 14dpt 66.3, dezurna sestra mi vraća terapiju, ali ja već jako krvarim svježu krv. 16dpt beta 149.6, doktor govori da se to ne dupla pravilno, da nije dobro i da prekinem terapiju, da ponovim betu da isključimo vanmateričnu. Beta jučer 19dpt 450, sad mi drugi doktor iz iste klinike vraća terapiju i govori ono što sam već napisala. Ja sam svjesna da je to mala beta i da vjerojatno neće završiti dobro, ali navozao me moj doktor itekako.
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
😂😂🔝
Držim ti fige i dalje, ovako nešto je ok pristup mogu si mislit da ti je to zaista trebalo 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthysky thnx😚
Piky, baš mi drago da si se javila i da si bolje.
MariMeri, nemam iskustva sa hiperom, ne mogu ti pomoći.
la_Reina_del_Sur, možda ti ima smisla obaviti histeroskopiju i scratching endometrija skupa, mislim da Bozma ima iskustva sa scratchingom i navodno je nekima pomoglo.
Ja i dalje čekam da mi netko objasni razliku između kariotipa i kariograma.
Za sad sam odlučila da to neću raditi - svoje gene ne mogu mijenjati, a i muža bih rado zadržala.
Ludakopatka, predivno si detaljna. Ja sam si sve prekopirala u svoje popisiće na računalu
Sanjich, baš je predivan
AuroraB, eto vidiš, mogla si odmah reći Š da ti imaš izvrsne prognostičare na svom forumu.
Inače, koji ti je bio rekao da prestaneš sa terapijom? M.? Pih. Moj G. ti to ne bi rekao.
💔💔💔
Umirem 😂😂😂😂
Dobro jutro svima
Vidim da nemamo svi ujednacene pretrage pa ako nekome pomaze - ovo je popis svega sto sam ja vadila od spolnih hormona prije prvog postupka
TSH,AMH
LH
FHS
Estradiol
Testosteron ukupni
Testosteron slobodni
SHBG
DHEA-S
Prolaktin
17OH progesteron sam vadila davno prije, prije mpo, na inzistiranje ginekologice kad je sumnjala na pcos
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji