Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    03. Siječanj 2021. 21:01

Nina89

Cure, jel koja od vas imala temperaturu na pocetku trudnoce (biokemijske, normalne, vanmatericne, bilokakve…)? Imam vec par dana 37.1, a ne vjerujem da je korona jer sam doma od transfera i vidim se samo s najblizima, nitko nema simptome. Il mozda zato sto se menga oce probit a utrici joj ne daju 🤔Sutra bolje i da ne spominjem to u bolnici jer ce me otjerat van 😂

To ti je normalno 👍

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• *.Women_name.*
    03. Siječanj 2021. 21:41

Nina89

Cure, jel koja od vas imala temperaturu na pocetku trudnoce (biokemijske, normalne, vanmatericne, bilokakve…)? Imam vec par dana 37.1, a ne vjerujem da je korona jer sam doma od transfera i vidim se samo s najblizima, nitko nema simptome. Il mozda zato sto se menga oce probit a utrici joj ne daju 🤔Sutra bolje i da ne spominjem to u bolnici jer ce me otjerat van 😂

Ja još uvijek znam imat 37,1., a u početku i do 37,3

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Ludakopatka
    03. Siječanj 2021. 21:48

Maslačakxx

Ludakopatka hvala na priči i savjetima. Mislila sam da nismo adekvatni recimo za brigu o djetetu s nekim težim psihofizičkim oboljenjima, ne znam bi li bila sposobna za brigu i njegu koju to iziskuje, u smislu da bi sebe grizla da tribam više, a i dalje ću morat radit, kao i muž. Mi smo sad podstanari, kuća nam se radi pa ćemo bit u svom prostoru, oboje smo na neodređeno, imamo rekla bi natprosječna primanja, ali me brine hoće li nam godine bit minus, kao i to što smo digli kredit za kuću, a ako gledaju trenutno stanje onda smo u jednosobnom stanu. Doduše do kraja godine bi trebali preselit pa je to možda manje bitan faktor. Kad kažem godine mislim na to da sam čitala da stariji parovi imaju prednost u smislu životne zrelosti i sl, iako nama toga ne fali. E i nama nije problem romsko dijete recimo. Nadam se da bi to bila olakotna okolnost za uspjeh. S tim da isto nisam spremna na udomljavanje osim ako je stvarno stvar formalnosti do posvojenja, mislim da bi umrla da moram vratit dite.
    I ja se zapisujem za kontakt ako budeš otvorena za to, bila sam u centru i dosta se informirala, al isto je drugačije čut iz prve ruke posvojitelja.

Maslačakxx,
    Mi smo naveli da nismo spremni posvojit dijete sa težim psihičkim oboljenjima i iskreno rekli da mislimo, odnosno znamo da tom djetetu ne bi mogli pružiti adekvatnu skrb. Prvenstveno zato što ne bi znali kako. Taj stav im je bio sasvim prihvatljiv. 
    Što se tiče godina, netko se boji da je premlad, netko da je prestar. Mislim da se ne trebate opterećivati sa godinama. Ako pokažete svoju zrelost i spremnost za posvojenje, iskažete i pokažete da djetetu možete pružiti stabilan dom, a pod tim mislim stabilnu obitelj, pružiti mu toplinu i ljubav, mislim da će to biti važnije od godina. 
    Kredit za kuću ne bi trebao biti problem, dapače, time im pokažite da vladate svojim financijama i stvarate jedno divno mjesto za vašu novu obitelj. 
    Ako ćete ući u obradu prije završetka kuće, možete se dogovorit da idete pogledat tu kuću jer ćete se tu preseliti krajem godine. 
    Što se tiče spremnosti za posvajanje romskog djeteta to bi bilo definitivno olakotna okolnost jer ima vrlo velik broj romske djece za posvajanje, i ta se djeca u pravilu brže posvajaju. 
    Za mail adresu kako se to stavlja, odnosno, da li mogu nekako javiti samo onima koji su zainteresirani? 

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

• Ludakopatka
    03. Siječanj 2021. 21:53

Belaaa

Auroravjerujem molim i navijam da ce biti ok🙏❤️ obavezno javi sutra
    Mtbono o kupusu umrjeh od smjeha🤣🤣
    Ludakopatka predivna prica i pre dobre informacije👌💪
    Evo da vas nasmije ja krenila u prirodnjak sinoc je pao prvi keksic😂😂 nakon dugo vremena i svega…
    I bas mi je trebalo dugo da se opustimo i da se prepustimo i druge osobe odmah bilo je suza i smjeha ali borimo se idemo dalje i vjerujemo njemu🙏 vjerujo u cuda i maleno nase dolazi doci ce jednom hoce mora vjerovat cu u to vjerujem u to i to cu sebi ponavljati svako dan vecer,jutro podnee 🙏❤️

Ja ti to od srca želim, kao i svim ostalim curama koje se bore za svoju dječicu❤️

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Siječanj 2021. 23:01

Sanjich, no woriz, ima ovdje dovoljno lavica sa OKPom.  A i ja ne vidim da ovdje imamo neko vodstvo, svaka od nas donosi neki divan dio sebe u naš čopor. I baš nam je super ovako skupa. 

Belaaa, joj, ljubomorna sam na sve vas koje se možete seksati. Ja sam trenutno napaljena i na kontejnere sa plastikom, ali i dalje zabrana. Ako mi sutra opet potres ili neko sranje odgodi kontrolu, ubit ću nekog. Mužu sam rekla da se pripremi da ću ga iskoristiti odmah na parkingu ispred poliklinike ako mi daju zeleno svjetlo. Da ne bude da nije znao. 

Nina89, progesteron ti diže temperaturu. Bez brige, ja sam cijelo vrijeme od kad sam počela uzimati hormone a kasnije i utriće imala 37.2.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 07:29

Trudnice very soon to be - part one

Teja09 - 4.1 UZV, dvije predivne bete
    malamaka - 4.1 beta
    Nina89 - 4.1. treća beta, prve dvije su malecke, ali slatke
    Nadja89 - čeka rezultate oplodnje
    Blacky89 - krenuo estrofem, FET
    _Dolly_ - u prirodnom postupku
    Kača84 - beta
    Any_35 - 5.1. beta
    Lala1982 - 5.1. prvi UZV, dvije ogromne bete
    Sanjich - 7.1. FET
    MilaSt - 8.1. beta
    MiniGirl - tempirani odnosi
    Aura - tempirani odnosi
    Mila-Milica -  u postupku, FET
    maja555 - postupak 12/20
    Mareo208 - postupak 12/20
    Mara234  - FET 12/20
    Cici-mici - FET 12/20
    Monolena - postupak 01/21
    Tanja79 - postupak 01/21
    Bjanka - postupak 1/21
    Sandolina - postupak 1/21
    Ana26 - postupak 1/21
    TirelessIvy - postupak 1/21
    Leia2.0 - postupak 1/21
    Rita_55 - postupak 1/21
    Anavi123456 - FET 1/20
    vuky - FET 1/20
    Mattan - FET 1/20
    VM - FET 1/20
    la_Reina_del_Sur -  FET 1/20
    Libo - FET 1/20
    Dada31 -  FET 1/20
    Anitram1982 - FET 1/21
    Nina92 - FET 1/21

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 07:30

Trudnice very soon to be - part two

Meto - postupak 02/21
    ericaa -  postupak 02/21
    Monkica24 - postupak 3/21
    Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    Seny - u pripremi i istraživanju opcija
    Deya - u pripremi i istraživanju opcija
    peyton - u pripremi i istraživanju opcija
    Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
    mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
    alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
    LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
    lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
    iris_iris -  postupak za nekoliko mjeseci
    vickivale - postupak za nekoliko mjeseci
    Belaaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Tiinaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Piky - postupak za nekoliko mjeseci
    minilu - postupak za nekoliko mjeseci
    MTB - postupak za nekoliko mjeseci
    nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
    sunshine25 - postupak za nekoliko mjeseci
    darliv - postupak za nekoliko mjeseci
    Lucyinthesky - postupak za nekoliko mjeseci
    Marinela87 - postupak za nekoliko mjeseci
    AuroraB - postupak za nekoliko mjeseci
    ANKSIMORON - postupak za nekoliko mjeseci
    manemoj -  postupak za nekoliko mjeseci
    Ivanaxx/Maslačakxx - postupak za nekoliko mjeseci
    Slee - postupak za nekoliko mjeseci
    Bozma - postupak za nekoliko mjeseci
    anavi985 - postupak za nekoliko mjeseci
    Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
    Takica - FET za nekoliko mjeseci
    Nina985 - FET za nekoliko mjeseci
    Chloe18/MaloTele - FET za nekoliko mjeseci
    Mrvica777 -  FET za nekoliko mjeseci
    Leoni -  FET za nekoliko mjeseci
    Angribird/Ljutopile/CrazyCatLady/korisničkoime - FET za nekoliko mjeseci
    SBjelis- FET za nekoliko mjeseci
    Nikitta - operacija za nekoliko mjeseci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 07:30

Trudnice

Jele83 - 8tt 5.1. UZV
    miss1502 - 9tt, 7.1 UZV
    Samara - 18tt 8.1 UZV
    Olivera - 16tt 13.1. UZV
    Vučica -  7tt
    TiKi92 - 8tt
    točkicaa - 9tt
    LioraLiora - 10tt
    Teja1408 - 10tt
    Pami - 10tt
    ruška - 11tt
    Leptirica90 -  11tt
    Nirvana2020 - 13tt  it's a girl!!!
    Lana3 - 14tt
    ruby22 - 15tt imamo dvojke
    willy/Astra - 15tt it's a girl!!!
    *.Women_name.* - 16tt  it's a girl!!!
    more2309 - 16tt imamo dvojke
    Simba 1989 - 18tt imamo jednojajčane trojke
    Tuma - 19tt it's a girl!!!
    pinkfairydust - 24tt, dečkić
    Ruska1986 - 25tt imamo curicu!
    BAJO1 - 30tt, mala Marija
    MakiST - 32tt it's a boy!!!
    flower93 - 34tt curica i dečko

MPO majka
    Nadalica, blizanci
    Dora4, blizanci
    Luce, blizanci
    JECIKA, curica
    Ludakopatka, curica

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 07:32

Dobro jutro, žene! Danas i službeno počinje nova godina i nastavak svih naših aktivnosti. Godina u kojoj će velik broj nas roditi svoju bebu, i manji dio nas "samo" završiti godinu sa stomakom do zubiju 
    Idemo debljati tu drugu i treću listu (Trudnice i MPO majke)!!! 

💔💔💔

AuroraB
    04. Siječanj 2021. 07:53

Belaaa hvala na podršci i drago mi je zbog keksića  Bit' će to sve dobro 🍀
    MTB, Ericaa, Marty86, Any 35, Leila2.0, Lala1982, WomenName, Darliv, Miss 🧸🧸😘
    MilaST i mene je ulovio jaki PMS sad nakon postupka, ali to ti ne mora ništa značiti... Samo se ti strpi još malo pa napravi testić 🙌
    Tiki znači obećali su vam kompletnu obnovu? Daj Bože da i bude tako, Petrinja, Sisak i okolica su to stvarno zaslužili, još i prije potresa...
    Nina89 ja imam blago povišenu temperaturu, varira mi od 36.7-37.1, inače imam nižu.
    Jele83, sretno na ultrazvuku danas!
    Javim betudanas  popodne, ako uspijem ishoditi uputnice uopće... Čitala sam jučer istraživanje provedeno na više od 11.000 žena, početna beta je jako važna u prognoziranju uspješnosti trudnoće, niska beta (tu su se mjerenja vršila 7dpt blastocisti) poput moje završava loše, tek 3.6% šansi za živorođeno dijete. Evo link na tablicu ako nekog općenito zanima https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4156940/table/Tab2/?report=objectonly

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.