Cure, jel koja od vas imala temperaturu na pocetku trudnoce (biokemijske, normalne, vanmatericne, bilokakve…)? Imam vec par dana 37.1, a ne vjerujem da je korona jer sam doma od transfera i vidim se samo s najblizima, nitko nema simptome. Il mozda zato sto se menga oce probit a utrici joj ne daju 🤔Sutra bolje i da ne spominjem to u bolnici jer ce me otjerat van 😂
To ti je normalno 👍
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure, jel koja od vas imala temperaturu na pocetku trudnoce (biokemijske, normalne, vanmatericne, bilokakve…)? Imam vec par dana 37.1, a ne vjerujem da je korona jer sam doma od transfera i vidim se samo s najblizima, nitko nema simptome. Il mozda zato sto se menga oce probit a utrici joj ne daju 🤔Sutra bolje i da ne spominjem to u bolnici jer ce me otjerat van 😂
Ja još uvijek znam imat 37,1., a u početku i do 37,3
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ludakopatka hvala na priči i savjetima. Mislila sam da nismo adekvatni recimo za brigu o djetetu s nekim težim psihofizičkim oboljenjima, ne znam bi li bila sposobna za brigu i njegu koju to iziskuje, u smislu da bi sebe grizla da tribam više, a i dalje ću morat radit, kao i muž. Mi smo sad podstanari, kuća nam se radi pa ćemo bit u svom prostoru, oboje smo na neodređeno, imamo rekla bi natprosječna primanja, ali me brine hoće li nam godine bit minus, kao i to što smo digli kredit za kuću, a ako gledaju trenutno stanje onda smo u jednosobnom stanu. Doduše do kraja godine bi trebali preselit pa je to možda manje bitan faktor. Kad kažem godine mislim na to da sam čitala da stariji parovi imaju prednost u smislu životne zrelosti i sl, iako nama toga ne fali. E i nama nije problem romsko dijete recimo. Nadam se da bi to bila olakotna okolnost za uspjeh. S tim da isto nisam spremna na udomljavanje osim ako je stvarno stvar formalnosti do posvojenja, mislim da bi umrla da moram vratit dite.
I ja se zapisujem za kontakt ako budeš otvorena za to, bila sam u centru i dosta se informirala, al isto je drugačije čut iz prve ruke posvojitelja.
Maslačakxx,
Mi smo naveli da nismo spremni posvojit dijete sa težim psihičkim oboljenjima i iskreno rekli da mislimo, odnosno znamo da tom djetetu ne bi mogli pružiti adekvatnu skrb. Prvenstveno zato što ne bi znali kako. Taj stav im je bio sasvim prihvatljiv.
Što se tiče godina, netko se boji da je premlad, netko da je prestar. Mislim da se ne trebate opterećivati sa godinama. Ako pokažete svoju zrelost i spremnost za posvojenje, iskažete i pokažete da djetetu možete pružiti stabilan dom, a pod tim mislim stabilnu obitelj, pružiti mu toplinu i ljubav, mislim da će to biti važnije od godina.
Kredit za kuću ne bi trebao biti problem, dapače, time im pokažite da vladate svojim financijama i stvarate jedno divno mjesto za vašu novu obitelj.
Ako ćete ući u obradu prije završetka kuće, možete se dogovorit da idete pogledat tu kuću jer ćete se tu preseliti krajem godine.
Što se tiče spremnosti za posvajanje romskog djeteta to bi bilo definitivno olakotna okolnost jer ima vrlo velik broj romske djece za posvajanje, i ta se djeca u pravilu brže posvajaju.
Za mail adresu kako se to stavlja, odnosno, da li mogu nekako javiti samo onima koji su zainteresirani?
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Auroravjerujem molim i navijam da ce biti ok🙏❤️ obavezno javi sutra
Mtbono o kupusu umrjeh od smjeha🤣🤣
Ludakopatka predivna prica i pre dobre informacije👌💪
Evo da vas nasmije ja krenila u prirodnjak sinoc je pao prvi keksic😂😂 nakon dugo vremena i svega…
I bas mi je trebalo dugo da se opustimo i da se prepustimo i druge osobe odmah bilo je suza i smjeha ali borimo se idemo dalje i vjerujemo njemu🙏 vjerujo u cuda i maleno nase dolazi doci ce jednom hoce mora vjerovat cu u to vjerujem u to i to cu sebi ponavljati svako dan vecer,jutro podnee 🙏❤️
Ja ti to od srca želim, kao i svim ostalim curama koje se bore za svoju dječicu❤️
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Sanjich, no woriz, ima ovdje dovoljno lavica sa OKPom. A i ja ne vidim da ovdje imamo neko vodstvo, svaka od nas donosi neki divan dio sebe u naš čopor. I baš nam je super ovako skupa.
Belaaa, joj, ljubomorna sam na sve vas koje se možete seksati. Ja sam trenutno napaljena i na kontejnere sa plastikom, ali i dalje zabrana. Ako mi sutra opet potres ili neko sranje odgodi kontrolu, ubit ću nekog. Mužu sam rekla da se pripremi da ću ga iskoristiti odmah na parkingu ispred poliklinike ako mi daju zeleno svjetlo. Da ne bude da nije znao.
Nina89, progesteron ti diže temperaturu. Bez brige, ja sam cijelo vrijeme od kad sam počela uzimati hormone a kasnije i utriće imala 37.2.
💔💔💔
Trudnice very soon to be - part one
Teja09 - 4.1 UZV, dvije predivne bete
malamaka - 4.1 beta
Nina89 - 4.1. treća beta, prve dvije su malecke, ali slatke
Nadja89 - čeka rezultate oplodnje
Blacky89 - krenuo estrofem, FET
_Dolly_ - u prirodnom postupku
Kača84 - beta
Any_35 - 5.1. beta
Lala1982 - 5.1. prvi UZV, dvije ogromne bete
Sanjich - 7.1. FET
MilaSt - 8.1. beta
MiniGirl - tempirani odnosi
Aura - tempirani odnosi
Mila-Milica - u postupku, FET
maja555 - postupak 12/20
Mareo208 - postupak 12/20
Mara234 - FET 12/20
Cici-mici - FET 12/20
Monolena - postupak 01/21
Tanja79 - postupak 01/21
Bjanka - postupak 1/21
Sandolina - postupak 1/21
Ana26 - postupak 1/21
TirelessIvy - postupak 1/21
Leia2.0 - postupak 1/21
Rita_55 - postupak 1/21
Anavi123456 - FET 1/20
vuky - FET 1/20
Mattan - FET 1/20
VM - FET 1/20
la_Reina_del_Sur - FET 1/20
Libo - FET 1/20
Dada31 - FET 1/20
Anitram1982 - FET 1/21
Nina92 - FET 1/21
💔💔💔
Trudnice very soon to be - part two
Meto - postupak 02/21
ericaa - postupak 02/21
Monkica24 - postupak 3/21
Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
Seny - u pripremi i istraživanju opcija
Deya - u pripremi i istraživanju opcija
peyton - u pripremi i istraživanju opcija
Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
iris_iris - postupak za nekoliko mjeseci
vickivale - postupak za nekoliko mjeseci
Belaaa - postupak za nekoliko mjeseci
Tiinaa - postupak za nekoliko mjeseci
Piky - postupak za nekoliko mjeseci
minilu - postupak za nekoliko mjeseci
MTB - postupak za nekoliko mjeseci
nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
sunshine25 - postupak za nekoliko mjeseci
darliv - postupak za nekoliko mjeseci
Lucyinthesky - postupak za nekoliko mjeseci
Marinela87 - postupak za nekoliko mjeseci
AuroraB - postupak za nekoliko mjeseci
ANKSIMORON - postupak za nekoliko mjeseci
manemoj - postupak za nekoliko mjeseci
Ivanaxx/Maslačakxx - postupak za nekoliko mjeseci
Slee - postupak za nekoliko mjeseci
Bozma - postupak za nekoliko mjeseci
anavi985 - postupak za nekoliko mjeseci
Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
Takica - FET za nekoliko mjeseci
Nina985 - FET za nekoliko mjeseci
Chloe18/MaloTele - FET za nekoliko mjeseci
Mrvica777 - FET za nekoliko mjeseci
Leoni - FET za nekoliko mjeseci
Angribird/Ljutopile/CrazyCatLady/korisničkoime - FET za nekoliko mjeseci
SBjelis- FET za nekoliko mjeseci
Nikitta - operacija za nekoliko mjeseci
💔💔💔
Trudnice
Jele83 - 8tt 5.1. UZV
miss1502 - 9tt, 7.1 UZV
Samara - 18tt 8.1 UZV
Olivera - 16tt 13.1. UZV
Vučica - 7tt
TiKi92 - 8tt
točkicaa - 9tt
LioraLiora - 10tt
Teja1408 - 10tt
Pami - 10tt
ruška - 11tt
Leptirica90 - 11tt
Nirvana2020 - 13tt it's a girl!!!
Lana3 - 14tt
ruby22 - 15tt imamo dvojke
willy/Astra - 15tt it's a girl!!!
*.Women_name.* - 16tt it's a girl!!!
more2309 - 16tt imamo dvojke
Simba 1989 - 18tt imamo jednojajčane trojke
Tuma - 19tt it's a girl!!!
pinkfairydust - 24tt, dečkić
Ruska1986 - 25tt imamo curicu!
BAJO1 - 30tt, mala Marija
MakiST - 32tt it's a boy!!!
flower93 - 34tt curica i dečko
MPO majka
Nadalica, blizanci
Dora4, blizanci
Luce, blizanci
JECIKA, curica
Ludakopatka, curica
💔💔💔
Dobro jutro, žene! Danas i službeno počinje nova godina i nastavak svih naših aktivnosti. Godina u kojoj će velik broj nas roditi svoju bebu, i manji dio nas "samo" završiti godinu sa stomakom do zubiju
Idemo debljati tu drugu i treću listu (Trudnice i MPO majke)!!!
💔💔💔
Belaaa hvala na podršci i drago mi je zbog keksića Bit' će to sve dobro 🍀
MTB, Ericaa, Marty86, Any 35, Leila2.0, Lala1982, WomenName, Darliv, Miss 🧸🧸😘
MilaST i mene je ulovio jaki PMS sad nakon postupka, ali to ti ne mora ništa značiti... Samo se ti strpi još malo pa napravi testić 🙌
Tiki znači obećali su vam kompletnu obnovu? Daj Bože da i bude tako, Petrinja, Sisak i okolica su to stvarno zaslužili, još i prije potresa...
Nina89 ja imam blago povišenu temperaturu, varira mi od 36.7-37.1, inače imam nižu.
Jele83, sretno na ultrazvuku danas!
Javim betudanas popodne, ako uspijem ishoditi uputnice uopće... Čitala sam jučer istraživanje provedeno na više od 11.000 žena, početna beta je jako važna u prognoziranju uspješnosti trudnoće, niska beta (tu su se mjerenja vršila 7dpt blastocisti) poput moje završava loše, tek 3.6% šansi za živorođeno dijete. Evo link na tablicu ako nekog općenito zanima https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4156940/table/Tab2/?report=objectonly
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji