Pozdrav svima :)
Nova sam ovdje, ali nisam nova u ovim vodama :) imam 2, sada već velika, sina koja sam dobila sa ivf-om. Želimo još jednu bebicu, i krenuli smo u polikliniku ivf (preko hzzo) na žalost morali prekinuti postupak nakon 6. inekcije zbog samoizolacije...
Čekamo novi postupak.. Je li ima netko info da lili su potpisali sa hzzo za 2021? Kad sam zvala prošli put još nisu znali (a ne mogu ih zvati svaki dan i pitati, makar bi htjela 😂😂)
Lp
AuroraB znaci sutra si u IVF? Bas me zanima kako ce proc.
A ja sam im se javila bas na mail. Ali praznici su i sigurno su po godisnjim tko god je mogao, jos i potres. Sigurno ce se javit. Nije da mi se negdje zuri. A trenutno sam u takvoj fazi da se ni ne jave da me ne bi bilo briga
MTB ja sam sve vadila 2 ili 3 dan ciklusa osim progesterona koji je isao 21.dan i trombofiliju i OGTT to nije bitno kad samo 12h nista ne jeat prije toga. Ta glukoza mi je bila nešto najodvratnije ikad, suzdržavala se da ne povratim da ne moram ispocetka 🤣
A sta se mene tice, mislim da stvarno ne bi bilo lose nekako dokucit ima li sta po maternici jer mi vise ova prica "sve savrseno" bas para zivce 🙄🙄
Dakle kao sta Dada kaze moza je najbolje da se narucim sad prije novog ciklusa na ultrazvuk pa da vidimo ima li sta vidljivo 🤔 jer mi je nekako glupo sad u FET, a nista nisam vidila dodatno.. douduse je mi 2.Fet, ali 5 transfer pa mi to nije bas drago.. aaaaaa jadne mi 10000000 pretraga, a nasi momci samo 1 i caos 🤣🤣
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Ja upadam ko padobranac, na zalost ne stignem vise popratiti sve pa ponekad preskačem stranice i sad vidim da svi komentiraju šriču o bebici od ludakopatka al ne mogu naći na kojoj je stranici
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Pozdrav svima :)
Nova sam ovdje, ali nisam nova u ovim vodama :) imam 2, sada već velika, sina koja sam dobila sa ivf-om. Želimo još jednu bebicu, i krenuli smo u polikliniku ivf (preko hzzo) na žalost morali prekinuti postupak nakon 6. inekcije zbog samoizolacije…
Čekamo novi postupak.. Je li ima netko info da lili su potpisali sa hzzo za 2021? Kad sam zvala prošli put još nisu znali (a ne mogu ih zvati svaki dan i pitati, makar bi htjela 😂😂)
Lp
Ajoj, predivno mi je što imaš dva sina, i to ako se ne varam, iz dva postupka?
Držim ti fige da dobiješ i treće djetešce (sitno navijam za kćerkicu, ali bitno da je zdravo).
Meni su rekli da zovem tokom siječnja da saznam, možda nam AuroraB ili netko od žena iz IVF poliklinike može pitati kad ode na pregled tamo?
💔💔💔
MTB ja sam sve vadila 2 ili 3 dan ciklusa osim progesterona koji je isao 21.dan i trombofiliju i OGTT to nije bitno kad samo 12h nista ne jeat prije toga. Ta glukoza mi je bila nešto najodvratnije ikad, suzdržavala se da ne povratim da ne moram ispocetka 🤣
A sta se mene tice, mislim da stvarno ne bi bilo lose nekako dokucit ima li sta po maternici jer mi vise ova prica "sve savrseno" bas para zivce 🙄🙄
Dakle kao sta Dada kaze moza je najbolje da se narucim sad prije novog ciklusa na ultrazvuk pa da vidimo ima li sta vidljivo 🤔 jer mi je nekako glupo sad u FET, a nista nisam vidila dodatno.. douduse je mi 2.Fet, ali 5 transfer pa mi to nije bas drago.. aaaaaa jadne mi 10000000 pretraga, a nasi momci samo 1 i caos 🤣🤣
Ja moram histeroskopiju prije feta iako mi svi uvijek kazu da mi je maternica savršena sto se vidi na ultrazvuku.
Radila sam već OGGT prije 3 godine, užasno mi je bilo - ne znam bih li se onesvijestila ili povratila. Ne veselim se ponavljanju pretrage.
U kojoj si ti klinici? Odi prvo na detaljni UZV, pa ako ti nešto vide odi i na histeroskopiju. Mislim da su u Zg hvalili Radončića kao detaljnog na histeroskopiji.
Probaj i imunološke pretrage obaviti ako već nisi.
💔💔💔
Bozma samo telefonski sutra, nejdem još nigdje!
MTB ako budem išla na uzv drugi tjedan, naravno da ću se raspitati.👍
Čitam Rodu, većina slučajeva sa niskom betom kakva je moja završi sa spontanima, ima uspješnih priča- sama moderatorica je jedna od njih, ali stvarno rijetkosti...
Miss nek se osjećaš ko baba, bitno da je sve ok🥰 Poslije ćeš ti lijepo sređena gurati kolica i preseravati se po gradu😎
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Samara, počela je pisati 31.12. oko 9 ujutro pa se vrati tamo...
AuroraB, hvala ti što ćeš pitati.
Što se bete tiče, pročitala sam članak gdje kaže da ako je beta 15 dana nakon aspiracije preko 80, da je 90% šansa da će biti uspješna trudnoća. Ja sam završila u onih 10 kojima nije bila uspješna iako sam zadovoljila taj test (prošla sam čak i idući test iz tog članka - koliko mora biti velika ŽV u 6tt i kad se mora čuti srce, gdje mi je povećalo šansu na 93%).
Iskreno, ja bih radije malu betu i krvarenje i brigu, pa zdravu bebu, nego "sve idealno" pa niš. Mislim da svaka od nas to potpisuje.
Sve te statistike su točne na velikom broju žena. Stavi nas 100 000 jednu kraj druge, i statistika će točno pogoditi u brojku tko će biti u kojoj grupi.
Ali na jednoj ženi, statistika ne znači ništa. Svakoj od nas je šansa 50-50. Ili će uspjeti ili neće.
Zato, samo dan po dan. Nadaj se najboljem, budi spremna na najgore.
💔💔💔
Cure samo da vam čestitam novu godinu i zaželim sve najbolje. Da nam bude bolje nego prošla i da svi ostvarite svoje želje.
Nije me bilo neko vrijeme, baš sam se odmorila od svega, žao mi je što sam propustila sva vaša događanja.
Sve najbolje još jednom.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Sortiraj odgovore
Najstariji