Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia3.0
    02. Siječanj 2021. 19:44

AuroraB - bas mi je zao sto prozivljavas takve stresove. Cini mi se da ti je ovo dobra ideja, zatraziti jos necije misljenje. Moguce je da se radi o pogresnoj prosudbi lijecnika, moguce je svasta, vjerujem da si svjesna svih scenarija. Nadam se da ce sve zavrsiti na najbolji moguci nacin.

Moram se sloziti da su vjerska pitanja jako osjetljive naravi i mogu otici u sasvim pogresnom smjeru. Vjerujem da nitko nije imao lose namjere, no cinjenica je  da razni ljudi imaju razlicita misljenja o mpo postupcima. Najgore bi jos bilo da se netko ovdje lose osjeca radi tudih uvjerenja. Svatko je u nekoj fazi labilniji i osjetljiviji i zaista nema potrebe da se nekome namece misljenje koje bi ga dotuklo u ionako teskim zivotnim odlukama. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Siječanj 2021. 19:57

SBjelis

MTB bravo za pripreme!

A šta ti čekaš, neće se ta trudnička odjeća sama kupiti! 

💔💔💔

• Marty86
    02. Siječanj 2021. 20:00

MTB

Dakle, ja sam danas dala važnu informaciju svom mužu.
    Rekoh, realna sam, znam koje su nam šanse, spremna sam na sve. Sad kad je to rečeno, ja sam ti dragi moj odlučila ove godine ne samo ostati trudna, već i roditi zdravo dijete. Možeš me ti oploditi prirodno, može preko MPO, ma može i onaj seksi biolog ili doktor, kome se ja ne bih svidjela ovako divna. Pa ti budi spreman na to.
    Bila sam kasnije u Lidlu, i s obzirom na to da sam ja sada sebi trudnica (samo sam u negativnom tjednu), kupila sam si predivnu haljinu koja mi sad super stoji, a moći ću je nositi i u trudnoći jer je rastezljiva. Ja se pripremam.

Samo pozitiva 🥰❤😘

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
    02/2020 Adenomioza,
    Sveukupno 6 biokemijskih,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO
    04/2021 spontana trudnoća
    https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#

• Marty86
    02. Siječanj 2021. 20:02

BAJO1

AuroraB

Lucyinthesky, Mattan, Sbjelis i ostale. Što da vas lažem i tu sad glumim sveticu, ja se od srca nadam da doktor nije pogriješio u prvotnoj prosudbi i da mi nije s***** trudnoću sa svojim ukidanjima terapije i samouvjerenošću. Sutra ujutro ću ih zvati, ako mi i dalje budu govorili da prekinem terapiju (koju sam si opet samoinicijativno uvela danas nakon nalaza), javiti ću se u drugu kliniku sljedeći tjedan ako bude beta i dalje rasla. Za UZV je prerano, nema mi druge nego čekati.
    Mattan, Sanjichjedva čekam da se i vama zahukta i krene FET😊

Ja sam ti od pocetka rekla da kod biokemijske nema rasta tj ne pogotovo dupliranja bete, a samo krvarenje može ti bit od hematona . Ovo mi kod tebe mirise na normalnu i zdravu trudnocu. 🤗❤️😘🤞🙏

BAJO1 tako i ja razmišljam,neka tako i bude 🤞

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
    02/2020 Adenomioza,
    Sveukupno 6 biokemijskih,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO
    04/2021 spontana trudnoća
    https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Siječanj 2021. 20:05

AuroraB draga moja, tvoja beta lijepo raste i čak se pravilno dupla...ako si u mogućnosti odmah potraži drugo mišljenje. Ne sviđa mi se kada doktor preko telefona prekida terapiju uz uredno duplanje bete. Znam da su blagdani ali nije način 🤷🏻‍♀️ ja imam nade u tvoju bebu i čudo ❤️🙏
    ABjelis ja sam nejasno napisala, nakon negativne bete sam prekinula terapiju i 4 dana poslije je došla M. Točno kada je trebala doći kalendarski 🙄🙄 fuj ta vještica, bila je grozna 😔😔
    🦋Anitram🦋, naravno da se pratimo, idemo po svoje 🐧 🐧, ja ću ovaj puta samoinicijativno zatražiti embryoglue 🙈🙈😁 možda i 2 blastice pa makar imala petorke 🤗🤗
    Nina92 žao mi je zbog svega što ti se desilo, ako si odlučila odustati, tvoju odluku podržavam ❤️. I sama se borim sa endometriozom i vidim da ovdje jako puno cura ne može iznijeti trudnoću, čak ni doći do nje, zbog te prokletinje koja je udarila pečat na naš život i manipulira 😡🙄

Što se vjere tiče, nebih ulazila duboko u to. 
    Nebitno koliko žena godina ima i dali se stigne vratiti po 🐧. Ne vidim da sam loša osoba ili manja vjernica ako želim postati majka a začeti prirodno nemogu,pa idem putem MPO. To mi je apsurd uopće pričati o tome. A druge strane svjesna sam da neću otići po svojih 17 🐧. Neka mi Bog oprosti ako je to grijeh 😔a vjernica jesam i stvarno se spomenem Boga svaki dan.... 

Po tim načelima u mojoj je klinici zabranjeno zamrzavati 3dnevne i zato su moje oplođene stanice zamrznuli čim su se oplodile. Dozvoljeno im je samo 3 dovesti do faze blastociste, ali nisam sigurna da je taj zakon zbog vjere donesen nego je takav zakon općenito u DE.
    Anitram što su tebi rekli po tom pitanju? Dali je u vašoj pokrajini drugačiji zakon?
    ❤️❤️❤️❤️❤️

endometrioza

sbjelisi
    02. Siječanj 2021. 20:18

MTB ja sam u kontra fazi, padam.. Tako da trudničke stvari neće tako brzo doći na red. Iskreno, ja nemam zamrznute blastice pa sam i tu skeptična. U biti, ne znam niti što su mi vratili, a što zamrznuli (8,6,2,2 stanični su bili). Nekako sam trenutno low, ali nadam se da će biti bolje. 
    Sanjich danas sam prestala uzimati utriće, danas mi je 31.dc.. Sad sam malo pogubljena jer inače imam pravilne cikluse točno na 28.dan. Ovo mi se valjda nije desilo nikad u životu :P Po starom ciklusu dobila bih 30.12. i ovulacija bi bila 12.1.
    Sad više ne znam kako računam. Sve se pomiče?
    Dada hvala za objašnjenje, super da je sve stiglo na vrijeme! Znači 4 dana nakon prestanka uzimanja terapije ste dobile M? U životu nisam dobila M na 35.dc 

oharascarlett14@gmail.com

02. Siječanj 2021. 20:22

SBjelis

MTB ja sam u kontra fazi, padam.. Tako da trudničke stvari neće tako brzo doći na red. Iskreno, ja nemam zamrznute blastice pa sam i tu skeptična. U biti, ne znam niti što su mi vratili, a što zamrznuli (8,6,2,2 stanični su bili). Nekako sam trenutno low, ali nadam se da će biti bolje.
    Sanjichdanas sam prestala uzimati utriće, danas mi je 31.dc.. Sad sam malo pogubljena jer inače imam pravilne cikluse točno na 28.dan. Ovo mi se valjda nije desilo nikad u životu :P Po starom ciklusu dobila bih 30.12. i ovulacija bi bila 12.1.
    Sad više ne znam kako računam. Sve se pomiče?
    Dada hvala za objašnjenje, super da je sve stiglo na vrijeme! Znači 4 dana nakon prestanka uzimanja terapije ste dobile M? U životu nisam dobila M na 35.dc

Paaa ovo nisu obicni cikkusi tako da za koji dan ocekuj ako si danas stala.. I onda odma nakon M javljas se dr kad da dodjes na 1uzv za fet 😊

02. Siječanj 2021. 20:23

Ps meni je ova M dosla na 36dc... Tj ciklus je trajao 35 dana.. A do sad uvijek tocan.. 28 dana nekad 29...

02. Siječanj 2021. 20:25

SBJelis, danas si spomenula da još estrofem uzimaš, mislim da i njega trebaš prestat ako misliš dobit uskoro. Dođe to kako kad, nekad i nakon pola dana od prestanka, a najkasnije 4 dana. U kojoj si ti klinici?

Any_35
    02. Siječanj 2021. 20:27

Cure vidim da mnoge imate problema sa cistama. Jeste pokušale s čuvarkućom i medom i vrkutom? Meni je pomoglo kada sam imala problemčića.
    Ovo je moj novi testić, 9dnt. Čini mi se da lipo tamni🤞🙏
    https://imgbb.com/

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.