Pored svega.. kada mi je trebalo najviše, kada sam ušla u ovo jedna od 2 najbolje frendice me pustila. Ova druga se svaki dan radovala svakom uspijehu samnom, a ova prva nije niti poruku poslala svih 10-12 dana koliko je trajala stimulacija, pa punkcija, pa ET. A nije se niti javila svih 13 danas iščekivanja bete. Tek kada sam joj javila da nije dobro prošlo, javila se i ponaša kao da se ništa nije desilo. U šoku sam. Čitav smo život frendice, pokumile se, svaki dan se čujemo, bila samnom kroz sva sranja, sve zna, zna da voo već 3 godine želim napraviti.. Ah
oharascarlett14@gmail.com
MTB ja sam u kontra fazi, padam.. Tako da trudničke stvari neće tako brzo doći na red. Iskreno, ja nemam zamrznute blastice pa sam i tu skeptična. U biti, ne znam niti što su mi vratili, a što zamrznuli (8,6,2,2 stanični su bili). Nekako sam trenutno low, ali nadam se da će biti bolje.
Sanjichdanas sam prestala uzimati utriće, danas mi je 31.dc.. Sad sam malo pogubljena jer inače imam pravilne cikluse točno na 28.dan. Ovo mi se valjda nije desilo nikad u životu :P Po starom ciklusu dobila bih 30.12. i ovulacija bi bila 12.1.
Sad više ne znam kako računam. Sve se pomiče?
Dada hvala za objašnjenje, super da je sve stiglo na vrijeme! Znači 4 dana nakon prestanka uzimanja terapije ste dobile M? U životu nisam dobila M na 35.dc
Pa da, ali uskoro ideš na FET pa ćeš opet rasti.
U Beti smrzavaju samo blastice. Barem su meni tako rekli i odbili mi smrznuti moje trodnevne zametke koji su u tom trenutku bili više nego savršeni, iako sam ih to molila i rekla da je na moju odgovornost. Kasnije su propali, nisu došli do blastica, pa nemam smrzliće. Vjerojatno je tako suđeno bilo. Enivej, vjerujem da su tvoji smrzlići ili blastice ili barem u fazi kompaktacije (faza prije blastica) i da ih ne bi smrznuli da nisu bili dobri. Držim ti fige da je tvoja bebica tamo. Vidiš da ovdje imamo i Astra kojoj je zadnji smrzlić postao njena sad poodmakla zdrava trudnoća
Cikluse ne gledaš kao svoje standardne. Moji su isto pravilni, na 28. dan. Ali, sad si bila pod hormonima, i pod utrićima koji odgađaju menstuaciju. Kad dobiješ menstruaciju, to će ti biti 1dc i moguće je da će ti taj prvi ciklus još biti malo drukčiji nego inače.
💔💔💔
Ne znam jesam li falila sa učitavanjem🙈
https://ibb.co/qDqSxr4
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Sanjich hvala ti ❤
Bozma, da uzela sam ujutro estrofem, utriće nisam.. U Betaplus sam. Baš čitam o FET-u https://betaplus.hr/medicinski-potpomognuta-oplodnja/krioembriotransfer-transfer-smrznutih-embrija/
Any_35, ova crta para oči Ti bez problema možeš ići vaditi betu kad god hoćeš, ogromna je.
SBjelis, znam kako je. Baš sam prije mjesec dana pisala o svojoj sad bivšoj bliskoj prijateljici. Srce mi je puklo, ali sretna sam da sam dobila ovaj čopor ovdje. Neki prijatelji su nam ipak samo za određenu fazu života, nisu za cijeli život.
💔💔💔
MTB ja sam u kontra fazi, padam.. Tako da trudničke stvari neće tako brzo doći na red. Iskreno, ja nemam zamrznute blastice pa sam i tu skeptična. U biti, ne znam niti što su mi vratili, a što zamrznuli (8,6,2,2 stanični su bili). Nekako sam trenutno low, ali nadam se da će biti bolje.
Sanjichdanas sam prestala uzimati utriće, danas mi je 31.dc.. Sad sam malo pogubljena jer inače imam pravilne cikluse točno na 28.dan. Ovo mi se valjda nije desilo nikad u životu :P Po starom ciklusu dobila bih 30.12. i ovulacija bi bila 12.1.
Sad više ne znam kako računam. Sve se pomiče?
Dada hvala za objašnjenje, super da je sve stiglo na vrijeme! Znači 4 dana nakon prestanka uzimanja terapije ste dobile M? U životu nisam dobila M na 35.dc
Pa da, ali uskoro ideš na FET pa ćeš opet rasti.
U Beti smrzavaju samo blastice. Barem su meni tako rekli i odbili mi smrznuti moje trodnevne zametke koji su u tom trenutku bili više nego savršeni, iako sam ih to molila i rekla da je na moju odgovornost. Kasnije su propali, nisu došli do blastica, pa nemam smrzliće. Vjerojatno je tako suđeno bilo. Enivej, vjerujem da su tvoji smrzlići ili blastice ili barem u fazi kompaktacije (faza prije blastica) i da ih ne bi smrznuli da nisu bili dobri. Držim ti fige da je tvoja bebica tamo. Vidiš da ovdje imamo i Astra kojoj je zadnji smrzlić postao njena sad poodmakla zdrava trudnoća
Cikluse ne gledaš kao svoje standardne. Moji su isto pravilni, na 28. dan. Ali, sad si bila pod hormonima, i pod utrićima koji odgađaju menstuaciju. Kad dobiješ menstruaciju, to će ti biti 1dc i moguće je da će ti taj prvi ciklus još biti malo drukčiji nego inače.
Hvala ti, MTB. Polako mi je sve puno jasnije... Ježi ga, iskustvo je iskustvo!
Hihi, ok, ok, skočiti ću do Lidla vidit haljine!
Any_35 pa to je crtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hvala ti, MTB. Polako mi je sve puno jasnije… Ježi ga, iskustvo je iskustvo!
Hihi, ok, ok, skočiti ću do Lidla vidit haljine!
SBjelis, pa bila sam samo na jednom postupku, 2 mjeseca prije tebe. Brzo mi ovdje postanemo eksperti
Inače, FET ti ima statistički bolje šanse nego obični ET, tako da... držim figee, hoću strpati gerijatrijsku trudnicu na donju listu. (samo, ako već nisi, napravi pretrage krvi - D vitamin, TSH, ... čisto da vidiš trebaš li nešto dodati da pomogneš implantaciji).
Ova hajina koju sam ja ubola je predivna. Uska, ali se lijepo rasteže, baš će mi se lijepo oblikovati po rastućem stomaku
Ja ne mislim skrivati stomak kad bude poodmakla trudnoća, gurat ću ga svima u nos i staviti neonska svjetla na njega i strelice
💔💔💔
Any, dobra crta. Sanjich, ti si nam sad sljedeća
SBJelis prestani sa estrofemom isto. Za FET ćeš ga krenut uzimat ako ti kažu da treba. Ti imaš super stanice kad imaš i zamrznutih, a i uspješnost je u FET-u bolja. A i ovaj put je nešto krenulo, bit će to dobro
Ne znam tko je spominjao Vikinge i to kako su od jednog keksa odmah whit child
ali odgledala sam sad ove nove epizode iz 6.sezone i čak je i Ivar Beskosni, ili ti ga Ajvar d bonles napravio bebu 😅😅😅😅
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji