Astra opet ponavljam napisala sam svoje mišljenje koje je površno objasnjeno. Naravno da postoji zivot, naravno da ne mozes nista planirati, pogotovo ne bolest i smrt, naravno da godine idu, navela sam primjer namjerno ostavljenih embrija i po meni to i vjerski i moralno i eticki nije ok. Ponavljam, po meni! Ne etiketiram i ne osudujem nikoga tko misli drugacije. Mislim da su tu neke osobe pre burno reagirale bez razloga.
I mislim da stavljati flaster na usta zbog bilo koje teme, bilo kojoj osobi nije ok i to smatram osuđivanjem.
Draga Pinkxx problem je nastao jer nije svako mišljenje za izraziti naglas. Neka mišljenja mogu drugu osobu uvrijediti. Tvoje mišljenje je da su ljudi koji ostave smrzlice sebicni i da rade grijeh. To si možda trebala ostaviti za sebe jer ovdje sigurno ima cura koje bi morale ili htjele tako postupiti i ne trebaju se zbog toga osjećati kao nekakvi grijesnici. To je bilo upravo osuđivanje, a osuđivanju nije mjesto na ovom niti ikakvom forumu. Ti si se vjerojatno zanijela i uzivila u objašnjavanju svojih uvjerenja pa si zaboravila birati rijeci. Ispričala si se i super i ne trebaš se ljutiti ako ti se na to ukazalo!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Astra opet ponavljam napisala sam svoje mišljenje koje je površno objasnjeno. Naravno da postoji zivot, naravno da ne mozes nista planirati, pogotovo ne bolest i smrt, naravno da godine idu, navela sam primjer namjerno ostavljenih embrija i po meni to i vjerski i moralno i eticki nije ok. Ponavljam, po meni! Ne etiketiram i ne osudujem nikoga tko misli drugacije. Mislim da su tu neke osobe pre burno reagirale bez razloga.
I mislim da stavljati flaster na usta zbog bilo koje teme, bilo kojoj osobi nije ok i to smatram osuđivanjem.
Skroz se slažem i mislim da svatko ima pravo na svoje misljenje i nikoga ne treba osuđivati. Odmah shvatila da si ti mislila na ljudsku sebicnost, ni na šta drugo, ja sam samo pokušala objasniti način razmišljanja "malo starije ženske" poput mene.
Što se tiče nečijih osobnih i vjerskih uvjerenja, nikada, ali baš nikada ne bih nekoga prozvala radi njih niti ih pokušala promijeniti već isključivo poštivati.
Tako da oprosti ako si mislila da je moj post direktno tebi upućen, nisam imala nikakvu namjeru da se ti osjecas prozvana.
Žao mi je što se moj post shvatio kao flaster na usta. Pokušala sam reagirati prije nego se krene u veoma bolnu raspravu. Ne zato što tu mene nešto dira, ja, sam više puta napisala da se ja po sve svoje smrzliće namjeravam vratiti, ako ih bude bilo. Makar i sa 50 godina
Ali ima različitih situacija i različitih života. I mislim da nas žene kroz život dovoljno zasipaju sramom i krivnjom, nekad maltene jer dišemo. I voljela bih da ovo mjesto bude mjesto prihvaćanja, a ne osude. Pogotovo zato jer samo mi znamo kako je to prolaziti kroz ovo kroz što prolazimo.
Žao mi je, Pinxx, ako sam tebe povrijedila ili ako si shvatila da te želim ušutkati. Nije mi to bila namjera niti je moj upis išao direktno tebi.
Ovime ja sa svoje strane završavam sa ovom temom.
💔💔💔
Miss, Mattan, Ruska ❤
Anavi985 strava, nadam se da će sve biti dobro :grli:
Aurora meni laiku se ovo čini kao lijepo duplanje bete. Ne sivdja mi se smeđa krv, ali što se one svježe prave tiče moja frendica je pod punim krvarenjem skoro 2 tjedna iznijela 2 trudnoće. Molimo se da je samo to i držimo fige da se beta lijepo dupla do pon! I da vidimo konačno i UZV i agonija završi. Mogu si milite kako ti je... Drži se ❤
Pinxx ovo što se dogdilo s Posušjem je tuga, pretuga. Ne mogu si niti zamisliti kako je roditeljima. Tregedija.
Ovo za vjerske poglede nije išlo tebe ;) MTB ne želi da se razjedinimo ni po kojem pitanju, ništa drugo.
MTB nisam znala da u nama ostanu neaspirirani folikuli i da pucaju :O. Mene je svaki dan reovito rezalo u lijevom jajniku. Ne vjerujem da je to bilo pucanje neaspiriranih, ali me je plašilo..
Sanjich jako se veselim tvom FET-u i sve nam piši. Vidim da je i Mattan u istoj fazi i da nismo baš upućene Ja kratim vrijeme prateći tvoj FET, hihi
A vidi ove Mattan! Hormonalno ćaknute! Ahahhaahahaaa, genijalna si!
Astra nisam shvatila jesi li sada trudna i s kojom blasticom? Izgubila sam info što ej bilo s drugom..
Tko je sad ovo Deleted user :O Ja ne mogu pratiti.. Opet ste zabrijale nekaj, Ajoj, hormonalno ćakunte
oharascarlett14@gmail.com
Sanjich sad su prošli praznici pa ih moram stisnuti za više informacija, da znam uputnice i općenito što i kako jer mi nije doktor ništa spominjao… Jer uvijek me brine ta moja rana O i mislim da endometrij neće baš biti neki 🤷♀️
Baš se radujem za tebe 🤰🎉
Ako imas inace ranije O onda mozete ic u FET sa lijekovima... Moze ti dati estrofem da pijes on je inace za zadebljanje endometrija i napravot fet kad bude dovoljno mm.. Ili npr uz jedan mjesec kontracepsijskih se naštima ciklus i ideš ... Svakako im napomeni na ranije O...
Miss, Mattan, Ruska ❤Anavi985 strava, nadam se da će sve biti dobro :grli:
Aurora meni laiku se ovo čini kao lijepo duplanje bete. Ne sivdja mi se smeđa krv, ali što se one svježe prave tiče moja frendica je pod punim krvarenjem skoro 2 tjedna iznijela 2 trudnoće. Molimo se da je samo to i držimo fige da se beta lijepo dupla do pon! I da vidimo konačno i UZV i agonija završi. Mogu si milite kako ti je…Drži se❤
Pinxx ovo što se dogdilo s Posušjem je tuga, pretuga. Ne mogu si niti zamisliti kako je roditeljima. Tregedija.
Ovo za vjerske poglede nije išlo tebe ;) MTB ne želi da se razjedinimo ni po kojem pitanju, ništa drugo.
MTB nisam znala da u nama ostanu neaspirirani folikuli i da pucaju :O. Mene je svaki dan reovito rezalo u lijevom jajniku. Ne vjerujem da je to bilo pucanje neaspiriranih, ali me je plašilo..
Sanjich jako se veselim tvom FET-u i sve nam piši. Vidim da je i Mattan u istoj fazi i da nismo baš upućeneJa kratim vrijeme prateći tvoj FET, hihi
A vidi ove Mattan! Hormonalno ćaknute! Ahahhaahahaaa, genijalna si!
Astra nisam shvatila jesi li sada trudna i s kojom blasticom? Izgubila sam info što ej bilo s drugom..
Tko je sad ovo Deleted user :O Ja ne mogu pratiti.. Opet ste zabrijale nekaj, Ajoj, hormonalno ćakunte
SBjelis ja sam sada trudna s posljednjom četvrtom blasticom. Drugi i treći fet su bili bez uspjeha.
Žao mi je radi niske bete i nadam se da ce drugi put sve bit kak se spada🙂
AuroraB ja stvarno nisam nikada cula za situaciju kroz koju ti trenutno prolazis, od srca se nadam da će sve biti u redu, ali isto ti želim da paziš na sebe jer je ovo baš puno stresa u jako kratkom periodu.
Pozz ženice, želim svakoj pojedinačno sretnu Novu godinu! Da budete zdrave, snažne i spremne na sve što vas čeka za jedan plusić na testu 🥰 tj. pravilno rastuću betu.
----
Sanjich 🤞🏻 🧡 jedva čekam
---
Ja sam samo željela ostavit poruku Ludojpatki ili Ludakopatki, (ne mogu vracat da vidin pravi nick, izbrisat ce mi se sve) da kad napiše sve o posvajanju da u opisu ostavi broj stranice na kojoj je njen post izašao, voljela bi znati, zanimaju me takve stvari, a stvarno ne mogu stalno sve popratit, a taj post ne želim propustit. 🙃😊 I čestitam ti na tvom smotuljku🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sanjich sad su prošli praznici pa ih moram stisnuti za više informacija, da znam uputnice i općenito što i kako jer mi nije doktor ništa spominjao… Jer uvijek me brine ta moja rana O i mislim da endometrij neće baš biti neki 🤷♀️
Baš se radujem za tebe 🤰🎉
Ako imas inace ranije O onda mozete ic u FET sa lijekovima… Moze ti dati estrofem da pijes on je inace za zadebljanje endometrija i napravot fet kad bude dovoljno mm.. Ili npr uz jedan mjesec kontracepsijskih se naštima ciklus i ideš … Svakako im napomeni na ranije O…
Hvala na info, moj doktor ne daje nikakve podatke o tome što će biti... alergičan je na to, a ja baš forsiram jer moram znat bar 3 koraka unaprijed 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Aurora koliko ja vidim tvoja beta se uredno dupla.. Je da je sporo krenula, ali dupla se... A krvarenje može biti svašta, bojim se da nećeš ni znati do uzva... Ja ti držim fige da se desi čudo i da ispadne zdrava trudnoća 🍀🥰
Nina92 i sbjelis žao mi je radi biokemijskih😓
Ludakaopatka stvarno teška priča s toliko proživljenih trauma, ali divnim završetkom. Jedva čekam čuti ostalo🥰
Što se tiče tih vjerskih i etičkih dilema, teško je nacimat te teme jer smo sve različite i različitih mišljenja i životnih priča ali s istim ciljem. Po meni je taj cilj bitniji od bilo čijeg mišljenja da li je ili nije u redu zaceti na određen način. Moja prijateljica je imala vjerskih dilema s mpo i otišla na razgovor sa svojim svećenikom i rekla mu da ju brine jer ide na umjetnu i onda joj je on sam rekao: moram te zaustaviti, nema ništa umjetno u tome, ideš na medicinski potpomognutu oplodnju i ako će ti to pomoći da se ostvariš kao majka, iskoristi sve što možeš.. Tako da i od svećenika do svećenika se razlikuju mišljenja....

👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji