Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    02. Siječanj 2021. 21:20

Sanjich dobro sam,osim sta imam stalno bolove u matenici, evo vec mjesec ipo dana da to osjecam ..nisu to neki jaki bolovi, ali ne mogu rec ni da me ne brinu...sad su to kao neke munje kroz "onu stvar" i straznjicu 😂😂 i pritisak...u mene je sve specificno, nema mucnina ni povracanja ,samo to..vecinu vremena odmaram jer tocno osjetim kad moram stati i leći, ostatak dana laganini..ne idem u setnje ni nista tako jer jednostavno ne mogu ..jedva cekam svaki novi pregeled ...da li je dr XY u cetvrtak tamo? Moram na pregled iduci tj pa ga moram ulovit,a tako sam i mislila krajem tjedna? Zvat cu u ponediljak da me zapisu... Jedva cekam vise da prođe 12.tj... vrijeme tako sporo prolazi... 
    Bas se veselim tvom fetu i bas nekako vjerujem da ce sve bit super 👏👏👏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

AuroraB
    02. Siječanj 2021. 21:21

MTB

I u to ime, imam pitanje oko spolnih hormona. Ja zapravo nikad nisam vadila sve (samo LH, FSH i AMH kad sam još bila mlada i naivna)
    Sad si radim kalendarski plan pregleda, pa da provjerim sa iskusnima:
    - FSH, LH i E2 se vade 2-5 dan ciklusa, najbolje 3.
    - progesteron se vadi 21. dan ciklusa (odnosno, 7 dana nakon ovulacije)
    - testosteron se vadi 1-10 dan ciklusa (dakle, mogu skupa sa FSH, LH i E2)
    - ostalo se vadi kad god
    - bitno je još za prolaktin da mora biti 2-3h nakon buđenja, da mora biti između 8-10, da prije toga moram 15-30 minuta sjediti u ambulanti i lijepo se smiriti, da je dobro da prije nešto i pojedem i popijem.
    Jesam sve dobro shvatila?

Ja sam to sve vadila, i to dobro si sve shvatila👍👍 Ide tebi to, možda si struku pogriješila😝

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MISS
    02. Siječanj 2021. 21:22

AuroraB ne znam sta bi ti rekla, najcudnija prica ikad, ali deff se bete duplaju,sporo ali se duplaju ..daj Boze da to na kraju bude najcudnija ali prica sa sretnim zavrsetkom..od srca ti to zelim ..obavezno vadi i iducu betu, iznad 1000 se moze vidjeti gestacijska na uzv...
    Any test je super , beta je bit top!!! 
    Maslacakxx kako si mi ti i u kakvoj si fazi? 

👸34🤴38
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧

AuroraB
    02. Siječanj 2021. 21:23

Miss oprosti, ali baš si me nasmijala😄 Blago tebi... em si trudna, em ti munje idu kroz onu stvar👍🔝😃

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

sbjelisi
    02. Siječanj 2021. 21:23

Ajme, moram prouciti! Nadam se da neki od tih idu u kompletu i da to samo zvuci puno, a zapravo su 3 vadjenja krvi 😂

oharascarlett14@gmail.com

02. Siječanj 2021. 21:27

MISS

Sanjich dobro sam,osim sta imam stalno bolove u matenici, evo vec mjesec ipo dana da to osjecam ..nisu to neki jaki bolovi, ali ne mogu rec ni da me ne brinu…sad su to kao neke munje kroz "onu stvar" i straznjicu 😂😂 i pritisak…u mene je sve specificno, nema mucnina ni povracanja ,samo to..vecinu vremena odmaram jer tocno osjetim kad moram stati i leći, ostatak dana laganini..ne idem u setnje ni nista tako jer jednostavno ne mogu ..jedva cekam svaki novi pregeled …da li je dr XY u cetvrtak tamo? Moram na pregled iduci tj pa ga moram ulovit,a tako sam i mislila krajem tjedna? Zvat cu u ponediljak da me zapisu… Jedva cekam vise da prođe 12.tj… vrijeme tako sporo prolazi…
    Bas se veselim tvom fetu i bas nekako vjerujem da ce sve bit super 👏👏👏

Zao mi je radi bolova ali drago jer su blagi i izdrzljivi, imas za sta i mirovat i veselit se 🌞👶. Je on je tamo jer je rekao danas u srijedu me nema u četvrtak onda fet.. Tako da nadam se da nece nista iskrsnuti i da ce on odradit fet. 😊🤞 

MISS
    02. Siječanj 2021. 21:28

AuroraB da, znam da zvuci zvuci smijesno ali doslovno munje , ne znam kako bi to drugacije opisala ..i kroz onu stvar i kroz straznjicu..ne stalno,ali bar 20 puta dnevno to osjetim..citala sam d je kod nekih zena zdjelica mala i kako beba raste pritiska druge organe pa se sve nesto zbija unutra i pogada neke zilice i to onda zaboli...zato kazem nisu to jako bolovi ni neizdrzivi ali generalno traju cijeli dan pa sam iscrpljena ..pisem vam to jer ce se sigrno danas sutra jedna od vas susresti s tim pa eto da znate da imamo i munje 😂😂😂

👸34🤴38

Matkiša 😎
    02. Siječanj 2021. 21:32

Lala1982

Mattan

Ne znam tko je spominjao Vikinge i to kako su od jednog keksa odmah whit child
    ali odgledala sam sad ove nove epizode iz 6.sezone i čak je i Ivar Beskosni, ili ti ga Ajvar d bonles napravio bebu 😅😅😅😅

Hahahahahhahaha, tu sam , tj. Moj hubby i ja. Čitamo vas redovno, samo ne tipkam previše .
    Derala sam se i ja njemu "Im with child" nakon druge bete , makar sam još sva prestrašena, jer tek sad kreće borba. 🙏
    Previše je loših vijesti u zadnje vrijeme, omotala sam se dekicom i tako provodim dane. Pokušavam da me tuđa patnja i bol ne taknu, ali mi ne ide pa se isključim i s foruma i tv, ali ne mogu da vas ne pratim pa ovako iz sjene nadgledam svoje lavice.
    Idem na uzv u utorak.
    Btw. ona plava je Ajvaru podvalila dijete 😂🙈

Puj, sva je vražija... A on jadan povjerovao 🥺
    Mm je skinuo epizode od negdje, sa dubokog tamnog web-a 😅😅

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Siječanj 2021. 21:33

Sanjich, pa ovo je suženi početni popis za SBjelis, da je ne prepadnem. 
    Ja na svom popisu imam i sve spolne hormone, trombofiliju, imunologiju, ....
    Dio već imam uputnice, a ostalo ću riješiti preko police koju imam u Agramu, imam na raspolaganju 15kkn za potrošiti u godinu dana i potrošit ću ih sve do zadnje kune.  Ubuduće će u upitnik prije sklapanja police pitati "Jeste li u postupku MPO" 

AuroraB, hvala na potvrdi 

💔💔💔

Any_35
    02. Siječanj 2021. 21:35

Cure hvala❤️
    MTB i AuroraB Pokušat ću se strpjeti do 5.1. za vađenje bete🤞🙏

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.