Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    02. Siječanj 2021. 18:54

Sanjich dakle definitivno moram dočekati M i onda sve počinje? Ili se preskače jedan ciklus? Trenutno imam dojam da nikada neću dobiti M... :/

oharascarlett14@gmail.com

anabelaaaa
    02. Siječanj 2021. 18:57

Ja sam negdje procitala...Jedino sto se kosi s vjerom,to je donacija jajnih celija...E sad svako ima svoje misljenje I ciljeve a I mogucnosti...Tako da podrzavam svaku u svojoj namjeri ma kakva bila..
    Pisala sam prosli ciklus.
    Cekala mengu,I u postupal trebali krenuti uskoro...
    Jucer dobila krvarenje,na 18 dan ciklusa..danas kod dr.horminalni disbalans.Imala cistu prosli put,sad,jos jedna ,sad imamo balans na jajnicima 😁Nista od nerviranja,gajim nadu da ce otici kroz ovo krvarenje,ako ne u pon sam opet na klinici,moguce da cu dobiti kontracepciju..pa kad se to sredi,onda postupak.Ne ide uvijek po planu,nase da se strpimo, skupimo snage I idemo dalje.
    Cure koje cekaju bete 🤞🤞❤
    Svima zelim  uspjeh u  Novoj godini ,prvo na ovom polju pa onda dalje...

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

AuroraB
    02. Siječanj 2021. 19:05

Lucyinthesky, Mattan, Sbjelis i ostale.  Što da vas lažem i tu sad glumim sveticu, ja se od srca nadam da doktor nije pogriješio u prvotnoj prosudbi i da mi nije s***** trudnoću sa svojim ukidanjima terapije i samouvjerenošću. Sutra ujutro ću ih zvati, ako mi i dalje budu govorili da prekinem terapiju (koju sam si opet samoinicijativno uvela danas nakon nalaza), javiti ću se u drugu kliniku sljedeći tjedan ako bude beta i dalje rasla. Za UZV je prerano, nema mi druge nego čekati. 
    Mattan, Sanjich jedva čekam da se i vama zahukta i krene FET😊

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Siječanj 2021. 19:08

Dakle, ja sam danas dala važnu informaciju svom mužu.
    Rekoh, realna sam, znam koje su nam šanse, spremna sam na sve. Sad kad je to rečeno, ja sam ti dragi moj odlučila ove godine ne samo ostati trudna, već i roditi zdravo dijete. Možeš me ti oploditi prirodno, može preko MPO, ma može i onaj seksi biolog ili doktor, kome se ja ne bih svidjela ovako divna. Pa ti budi spreman na to. 
    Bila sam kasnije u Lidlu, i s obzirom na to da sam ja sada sebi trudnica (samo sam u negativnom tjednu ), kupila sam si predivnu haljinu koja mi sad super stoji, a moći ću je nositi i u trudnoći jer je rastezljiva. Ja se pripremam. 

💔💔💔

Sunny_🐣
    02. Siječanj 2021. 19:26

Aurora stvarno agonija 😒 želim ti što prije ponedjeljak i razrješenje situacija u pozitivnom smjeru 🤰
    MTB trudnica u negativnom tjednu 🤣🤣🤣🤣 totalno mi se sviđa opis

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

BAJOMA
    02. Siječanj 2021. 19:32

AuroraB

Ludakopatkahvala što si podijelila priču s nama, drago mi je da si dočekala sunce nakon toliko vremena❤
    Sjbelisi Nina92žao mi je zbog vaših beta… i biokemijska trudnoće je dobar znak. Nina92znam da si iscrpljena i da je teško, ali dokle god imaš jajnih stanica imaš i šansi i nemoj odustajati🌄
    Cure, ja sam danas 19dpt uspjela izvaditi betu (na jedvite jade) stigli su mi nalazi maloprije. Ona danas iznosi 450.3
    Znači išla je redom 10dpt 7.1, 14dpt 66.2, 16dpt 149.6, 19dpt 450.3. Više nikog ne zovem, od svega mi je muka. Nemam volje niti ovdje pistati. Krvarenje se promijenilo, više nema izljeva svježe krvi, sad je tamnija i ima je manje. Ugruške tipične za M nisam još vidjela.

Jbt jos uvijek se pravilno dupla.
    Šaljem ti puno🤗🤗🤗❤️😘

Matkiša 😎
    02. Siječanj 2021. 19:34

AuroraB 💗 da, nažalost samo čekanje. Neka si uvela, neće naškoditi... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    02. Siječanj 2021. 19:40

MTB bravo za pripreme! 

oharascarlett14@gmail.com

02. Siječanj 2021. 19:42

SBjelis

Sanjichdakle definitivno moram dočekati M i onda sve počinje? Ili se preskače jedan ciklus? Trenutno imam dojam da nikada neću dobiti M… :/

Hoces ne brini, i mozes odma u fet ili pricekat jedan mjesec ako je sad bia svjezi transfer.. Da ti se malo tijelo oporavi.  Ja sam tako napravila je da mi je nakon toga islo to na zivce jer cekam i nis se nw dogadja cijeli mjesec.. Sad mi je drago jer dajen najvece sanse tijelo oporavljeno od bockanja, prirodna ovulacija bila na 15dc sta je skoro idealno.. 🤞🤞

Ti jos nisi dobila m? Koji ti je dan ciklusa..kad ai stala sa utricima? 

AuroraB

Lucyinthesky, Mattan, Sbjelis i ostale. Što da vas lažem i tu sad glumim sveticu, ja se od srca nadam da doktor nije pogriješio u prvotnoj prosudbi i da mi nije s***** trudnoću sa svojim ukidanjima terapije i samouvjerenošću. Sutra ujutro ću ih zvati, ako mi i dalje budu govorili da prekinem terapiju (koju sam si opet samoinicijativno uvela danas nakon nalaza), javiti ću se u drugu kliniku sljedeći tjedan ako bude beta i dalje rasla. Za UZV je prerano, nema mi druge nego čekati.
    Mattan, Sanjichjedva čekam da se i vama zahukta i krene FET😊
    BAJOMA
    02. Siječanj 2021. 19:42

AuroraB

Lucyinthesky, Mattan, Sbjelis i ostale. Što da vas lažem i tu sad glumim sveticu, ja se od srca nadam da doktor nije pogriješio u prvotnoj prosudbi i da mi nije s***** trudnoću sa svojim ukidanjima terapije i samouvjerenošću. Sutra ujutro ću ih zvati, ako mi i dalje budu govorili da prekinem terapiju (koju sam si opet samoinicijativno uvela danas nakon nalaza), javiti ću se u drugu kliniku sljedeći tjedan ako bude beta i dalje rasla. Za UZV je prerano, nema mi druge nego čekati.
    Mattan, Sanjichjedva čekam da se i vama zahukta i krene FET😊

Ja sam ti od pocetka rekla da kod biokemijske nema rasta tj ne pogotovo dupliranja bete, a samo krvarenje može ti bit od hematona . Ovo mi kod tebe mirise na normalnu i zdravu trudnocu. 🤗❤️😘🤞🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.