Ovo ce biti jedna lijepa godina! ❤ Nadam se da ste se opustile i bile s onima koje volite.
Ja sam dusu isplakala, chillam i cistim i skupmjam snage za dalje. Nemam pojma kako stvari idu s FET-om, ali nadam se saznati brzo 😜
Ljubim vas ❤
❤️😘
Nina89i Nina92samo informativno, da li ste i vi možda primile decapeptyl ili slično kao potporu implantaciji?
Sbjelisnek si se isplakala, nećeš stići ni trepnuti i već ćeš biti u FET-u😊
Ja nisam, ja sam ti uzela embrioglue…
Pa baš razmišljam o tome da li je neka pomoć implantaciji pridonesla se embrij uhvati "za dlaku", a taman je bio da granici lošije kvalitete.. da su zato bete sad tako zeznute.🤷♀️🤔
Draga jel ti stalo krvarenje.🤞🙏
Drage moje lavice, carice i kraljice, od srca vam svima želim Sretnu, uspješnu i blagoslovljenu Novu 2021. Godinu. Love U All🥂🎉❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Ja sam ovaj put uzela po preporuci doktora - implantacijsko navodnjavanje faktorom stimulacije kolonije granulocita (G-CSF)
Jel netko upoznat s time mozda?
prvi put čujem. Šta ti je rekao, je li ti šta objašnjavao? gdje to stave? kao embryoglue?
Anitram niti ja nisam cula za to. 😛
BAJO ❤
oharascarlett14@gmail.com
Sretna Nova svima 😊🎆 da donese puno sreće, smijeha, radosti, velikih beta i urednih trudnoća 🥰
Aurora, Nine bete su vam baš kidanje živaca 🙄 ali mi ovdje svi vjerujemo u čuda ❤
Anchy123 ti i ja smo u dosta sličnoj situaciji :) mi smo isto nedavno saznali da smo azo. MM je bio na prvom pregledu kod urologa koji ga je uputio na daljnje pretrage (spolni hormoni, fsh i testosteron). Ja idem na prve konzultacije u IVF kliniku iduci tjedan. Pratimo se i sretno 😘
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ja sam ovaj put uzela po preporuci doktora - implantacijsko navodnjavanje faktorom stimulacije kolonije granulocita (G-CSF)
prvi put čujem. Šta ti je rekao, je li ti šta objašnjavao? gdje to stave? kao embryoglue?
To se radi prije transfera i kao to je nesto kao za implantaciju. Kao taj G-CSF normalno stimulira stanice koštane srži serije bijelih krvnih stanica i stoga se već dugi niz godina koristi u imunokompromitiranih bolesnika. Zato se koristi i u MPO jer G-CSF djeluje na određenu vrstu stanica u sluznici maternice i tako ima pozitivan učinak na implantaciju. 🤷♀️ pa cemo vidit.
Sretna Nova godina svima!
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
To se radi prije transfera i kao to je nesto kao za implantaciju. Kao taj G-CSF normalno stimulira stanice koštane srži serije bijelih krvnih stanica i stoga se već dugi niz godina koristi u imunokompromitiranih bolesnika. Zato se koristi i u MPO jer G-CSF djeluje na određenu vrstu stanica u sluznici maternice i tako ima pozitivan učinak na implantaciju. 🤷♀️ pa cemo vidit.
ubrizgaju ga u maternicu ili ti daju injekcijom? oprosti što ispitujem gluposti, prvi put čujem pa me zanima
Sortiraj odgovore
Najstariji