Ruska1986 mislis da bi trebala bas folacin piti? Ja sam mislila da je to sve slicno i da je nebitno jeli prenatal, folacin ili novalac?! Sad si me zabrinula jer ja sam dugo samo na prenatalu…
Ja pijem Folacin, al bas cu danas pitati jel se mogu prebaciti na Novalac zbog ostalih vitamina.
Imam uzasne mucnine i dosta povracam. Ne mogu skoro nista jesti pa da ih barem na taj nacin osiguram.
Hvala Miss 😊 javim.
Popodne je pregled.
Vučice ja pijem Prenatal samo, receno mi je da je unutra mix svega (folna + vitamini) to uzimam vec par mjeseci…i prije postupka i sad…
Nina i jedna i druga , ne znam koji vam je dan od transfera ali moja beta je 11dnt bila 98, pa 13 - 250…
Ludakopatka predivna prica,sigurno i teska ali s lijepim zavrsetkom,jedva cekam cut detalje
Aurora stvarno je cudna ta tvoja cijela price, nekako mi je sve nedoreceno i glupo zavrsilo telefonski.. ne znam kolimo krvaris,ali sjeti se da sam i ja imala svjezu krv danima, da nisam bila u postupku i da nisam u ovom filmu trudnoce mislila bi da je menstruacija…
Hvala Miss😘 Mislim da sve ovisi o poliklinici koju ti th napišu nakon transfera a da je to sve zapravo ok. Ja trenutno pijem Folacin i nastaviti cu ga piti do slijedećeg pregleda pa cu preci na Elevit jer on ne sadrži jod (na to pazim jer sam na terapiji Euthyroxom). Necu piti i jedno i drugo istovremeno.
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
MISS ja cijelo vrijeme pijem aktivni folat, u njemu ima 400 mikrograma folata (preporučena dnevna količina u trudnoći), to je ista količina kao u manje više svim prenatalima, jedino što je razlika ta što je u prenatalima folna kiselina, ili kombinacija folne kiseline i aktivnog folata. Meni je nudio dr folacin samo iz razloga jer on ide na recept da ne moram trošiti lovu.
Olivera dobar je AMH za kvantitetu, samo je kvaliteta upitna. A druga beba, otom potom
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
MTB komentar za AMH je bio za tebe, vidi mene egocentrika napisala ga sama sebi...očito je uz ovu koncentraciju vrijeme za gašenje kompa i godišnji odmor
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Cure, sve sam pročitala i uopće mi mozak ne radi... Miss zbog toga što si napisala mislim da ću nastaviti sa terapijom.
Lucyinthesky mene tako zbunjuje to sve, uopće ne znam što bih mislila... ali sumnja u šlampavost mi se javila kad mi je rekao doktor da mi se beta ne dupla pravilno, a onak... fakat to nije točno. 10dpt su mi rekli da prestanem s terapijom, ok.. bila je niska beta, ali nisam je tada trebala ni vaditi!! Možda je u pravu da je biokemijska, a možda su u šumi.
Nina92 beta ti je super i nemoj prestajati sa terapijom!
Nina89 mi ćemo se namučiti do ponedjeljka! 😟
Bajo thnx na kalkulatoru😚
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sbjelis koliko god da možda glupo zvuči, i biokemijska je dobar znak... i to od prve! 🍀🍀
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Olivera,Bajo,Vucica,, pitat cu doktora bas iduci put da li da pređem bas na folacin ili mogu nastaviti prenatal..nadan se da nisam nesto propustila sta san pila prenatal ..
AuroraB da, zato ti ja to i govorim...i meni je bilo grozno tako cijela "krvava" da oprostite sto sam direktna gurat utorgestane ..gadilo mi se sve i sve mi je izgledalo da je uzalud...bas se sjecam da sam muzu govorila da ako ovo zavrsi na dobro da ce to bit svjetsko cudo...i evo me danas 9 tj... Tako da nista te ne košta jos koji dan, pa ces znat sve... 🥰 Drzi se
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Olivera,Bajo,Vucica,, pitat cu doktora bas iduci put da li da pređem bas na folacin ili mogu nastaviti prenatal..nadan se da nisam nesto propustila sta san pila prenatal ..
AuroraB da, zato ti ja to i govorim…i meni je bilo grozno tako cijela "krvava" da oprostite sto sam direktna gurat utorgestane ..gadilo mi se sve i sve mi je izgledalo da je uzalud…bas se sjecam da sam muzu govorila da ako ovo zavrsi na dobro da ce to bit svjetsko cudo…i evo me danas 9 tj… Tako da nista te ne košta jos koji dan, pa ces znat sve… 🥰 Drzi se
Hvala Miss...😘😘
Cure moje AutoraB, SBjelis, Nina bez obzira na sve čudno što se dešava, 2,3 dana do nove bete vam neće naškoditi, a možda može spasiti jedan mali potencijalni život u vama 🙏❤️ ja se slažem u potpunosti sa MTB i Bajo i svim ostalim curama koje su vam dale savjet da nastavite do vađenja bar još jedne bete. Ja sam na svoju malu mini tj mikro betu prestala uzimati svu terapiju, a nisam ni odradila nijedan test, za 4 dana sam lrvarila koda me netko kolje, umrla od boli i oživjela ponovo kad se sev smirilo. Koliko god grozno zvučalo, čak i da slučaj bude loše završen bar ste svjesne da se nešto dešavalo. Ovaj kraj godine za nas valjda 20ak ovdje je baš loše završio. I psihički i fizički. Zato se nadam da će početak biti ljepši. Mačke moje Veljača je naša 🥰❤️😁
Ja imam 8.1 prvi UZV za FET 🥰🥰🙏❤️
Još me uvijek kida dolje ali bože moj, tijelo dolazi k sebi od svega čim sam se natrpala ovih dana 🙈🙈
Želim vam svima sve najljepše u životu i najbolji mogući ulazak u 2021 ❤️
endometrioza
Cure mozda glupo pitanje! Ali jeste li vi osjecale ista 5dpt... Nekako koda mi se nesto krcka, sad nez jel umisljam, jel od aspiracije jos ili sta je 🤔😑🙄
🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji