Curke,
Bebson spava, al dolaze frendice, nastavak priče šaljem u Novoj 2021. Svima nastradalim u potresu poseban pozdrav. Neka se svima ostvare želje velike i male, neka nova godina bude sretnija. Od potresa, korone, ali meni eto na kraju ova godina je bila najposebnija u životu. I ja vam svima želim da jednog dana osjetite neizmjernu majčinsku ljubav, djelić onog što eto ipak na kraju balade i ja osjećam sada.
Pusa svima, noćas se probajte malo opusti, i dalje u nove pobjede.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Cure samo da se javim da sam ziva i zdrava. Psihicki jako potresena i tuzna zbog ove nesrece sto se dogodila mom gradu. Puno ljudi je ostalo bez svog doma, teta ce mi spavati u kampici jer joj je kuca za rusanje, novouređena kuca. Centar grada nam je rusevina. Srce mi je u milijun komadica…kad izađete na ulice, osjeti se samo tjeskoba. Trgovine ne rade pa nam donose hranu i vodu, jer nasa nije za pice. Nismo je ni imali dva dana, kao ni struje. Moja zgrada je dobro prosla, sitnice popadale, puklo nesto namjestaja, ali sama zgrada je uporabljiva. Neke su nazalost za rusenje. Preko 200 obitelji je ostalo bez svoga doma. Uzas. Bolnica je u kolapsu, sve zgrade osim ginekologije su neuporabljive, zgrada mog odjela i kardiologije je za rusenje. Tuga.
Cuvajte se, nadam se da ste sve ok. Ne stignem citati sto se sve zbilo na forumu, ali nadam se da ima puno dobrih vijesti.
Drži se, neka ste ti i beba sigurno ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Evo cure, javljam dozivljaje s uzv.a 😊
Beba je super, danas sam 9+6, a ona je velika za 10+3.
Mahala je rukama i nogama i preslatko je bilo 🥰
Cula sam i srce i zasuzila.
Sljedeci pregled je 18.1. kada ce raditi mini anomaly scan.
Svima zelim sve najbolje u novoj godini, da dozivite ovo sto sam i ja. Zasluzile ste sve ❤️
Saljem slikicu u sljedecem postu. 😊
AuroraB nisam ranije stigla pisati, pa meni je bol počela naglo, jaki bolovi odjednom, toliko jaki da sam u jednom trenutku pala u nesvijest od bolova. Vjerovatno trenutak kad je jajovod puka. Ali to je opet sve individualno i postoje vanmaterične na drugim mjestima. Ja mislim da ipak možda nastaviš sa terapijom, ako treba završiti loše završiće se svakako, a ako je dobro i ti si jedna od žena koja jednostavno ima manju betu krivićeš sebe. Ma joj skroz sranje situacija i nadam se da ćeš šta prije znati na čemu si, puno snage ti želim... ❤️
Tiki drago mi je da si se javila i da si dobro.. ❤️
Ludakopatka hvala šta si podijelila svoju priču sa nama, mislim da nas ima više koje se osjećamo da smo došle na svoje granice. Za mene je posvajanje uspijeh u svakom slučaju, i mi smo se počeli raspitivati o svemu. Iako nisam još spremna odustati od mpo price, mislim da ćemo paralelno predati i papire za posvajanje. Želim ti puno sreće i ljubavi sa vašom curicom ❤️ i čekam sa nestrpljenjem nastavak priče
https://ibb.co/wrC8v64
😍😍😍
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
https://ibb.co/wrC8v64
Divno ❤️🤩
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Tiki hvala bogu da ste dobro, samo sam čekala da se javiš. Strašno je to sve što se dogadja. Ja sam u totalnom šoku, stalno placem, ne mogu prestati. Samu sebe ne prepoznajem. Mislim si da je možda još od hormona.
Tuma hvala što brineš ❤️. Ja nisam više mogla, sjediš i čekaš kad će sljedeći, stalno u autu i panici. Mi smo jutros krenuli mojima u Pulu jer sam mislila da ću poluditi od stresa. Sad smo se napokon otusirali i trzamo na svaki zvuk. Baš ne možeš vjerovati da ti psiha tako radi. Užas.
Čak sam odlučila da neću sad ići raditi sve one pretrage jer se bojim da će mi nešto od stresa krivo pokazati.
Cure oprostite, čitam vas sve ali nemam ni snage ni volje pisati.
Mislim na sve vas, pogotovo na cure s lošim vijestima i čudnim betama. Mislila sam da ćemo baš biti grupa sa božićnim čudima na kraju sve drama i nikakva sreća. Jedino me veseli pročitati da su cure koje su bile na UZV dobile lijepe vijesti i toliko mi je drago da imate razloga za veselje ❤️
Šaljem vam svima puno zagrljaja
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Predivne ste sve, i puno vam puno hvala za sve tople rijeci podrske 💟 Aurora 💜 Ruška hvala ti 💜 Olivera 💜
Tuma bili su dvodnevni. Ipak, ova je vrijednost bas jako mala i jako jako jako me strah vanmaternicne trudnoce. Bas jako jako. Poslala sam nalaz dr.pa cekam daljnje upute. Do tada ne mjenjam terapiju, javit ce se oni brzo.
Nina92 odlicno za histero. Za sta je decortin da si ga mirala nastaviti korititi? Stvarno si hrabra...
Obje Nine drzim figeeeeee 💟💟
Tiki strava je sta se judima dogodilo. Lijepo je sto su se ljudi ujedinili pomoci 💜💜 Nadam se da ce obnova brzo pa da Petrinja i taj dio konacno krene ispocetka 💟🙏💪 Drži se i čuvaj bebicu 💟
Mattan bože, kako umrla? Korona? Ajme, majko..
Bozma 💜
Bozma, Mila a jese malo ćirnule, ha? Hihi 😜😄💪
Teja popravila si dan!! Predivno, predivno! 💟💟
Nada jednom kada srece stignu biti ce ih puuuna kuca!! Samo hrabro s borbom! Sve sto vrijedi, nije lagano izboriti 💛
Ja sam malo tužna, bilo je napeto ovih dana. Sada sam se konacno opustila. Voljela bih da je ishod drugačiji, ali sada ti ne mogu primijeniti. Sada me samo muci ova niska beta i brine da nema nekih komplikacija poput vanmatericne. Eto.. Svakako cu vaditi opet betu da vidim u kojem smjeru sve ide jer me jako strah.
Zna netko sta znači ovaj H pored vrijednosti bete? Piše nalaz: 14 H
Sad me sve proganja, i ziganje dolje i sva slova na nalazu da nije neka banana... 🙈🙈
Grlim vas, predivne ste.
Znate to. Ovdje se prvo javljaju vijesti, odmah nakon muževa i best frendica, a češće i prije 😉😍
Eto, moja 2020. i nije bila tako loša 😍 Išla sam po bebicu.. našla sam vas 😜
Uživajte 💛
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji