Bozma i ja ovo sto pijem ne pijem za plodnost iskljucivo. Uvijek imam neke dodatke ali evo sada sam odlucila da necu 100 kapsula uzimati. Preslica je super za kosu i kozu jer sadrzi velike kolicine silicija a ova mjesavina je generalno dobra za sve i između ostalog svi su kao i za plodnost.
Cure sretna vam svima Nova godina, nadam se da ce nam svima napokon biti bolje privatno ali i na globalnoj razini. Bila mi je osobno odvratna i zbog mojih stvari, ali i zbog glupe korone, a na kraju me ovaj potres bas slomio!
Cure ja cu poludit, evo beta je 131, bila je 52 prekjucer, sto reci… Posto u bolnici trenutno humana ne radi nisam imala koga pitati ista ali ovi tamo okolo sluzbenici i ovi iz labosa koji procuvaju krv kazu da je to ok… a ja se samo sjetim Aurore koja ima i malo vise od mene a tolko su sigurni da joj je biokemijska i sta sad da se ja uopce nadam. Bozeee draze bi mi bilo da je danas pala. Ugl rekli su mi da dodem u pon opet vadit. 😟😩😥
Nina92 cekam tvoju betu!
Pa ne mogu vjerovati!! Dakle imamo identičnu situaciju! Nego, da li ti koristiš terapiju? Da li krvariš? Meni su već dva puta rekli da prekinem, pa nastavim... Sad baš razmišljam da li ću poslušati MTB i Bajo i nastaviti s terpijom ili da slušam doktora? Iscrpljuje me ovo jako...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Olivera ti imas AMH djevojčice! 💪😎😉
Ruška sad sam se i ja izgubila s folacinom i folnom 🙈 Jesu folna ove prenatalne tablete ili? 🙈🙈
U prenatalnim tabletama imas nesto folne, al ne dovoljo za prva tri mjeseca. A Folacin ti je naziv lijeka i on sadrzi 5 mg folne. E sad, postoje zene kod kojih iz nekig razloga Folacin ne djeluje pa piju nest drugo(aktivnu folnu il tako nest). To stvarno ne znam jer sam ja pila Folacin.
I sretno danas!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruška hvala na objašnjenju 💜
Hvalaaaa 🙏💪
Aurora, Nina89 drzim fige 💟💟
oharascarlett14@gmail.com
Ruškahvala na objašnjenju 💜
Hvalaaaa 🙏💪
Aurora, Nina89 drzim fige 💟💟
No frks! Ako sam sta krivo napisala, cure ce me ispravit!😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Odradila sam kontrolu.
Danas je 8 dan ciklusa.
Endometrij je 8 mm. Nema vodećeg folikula.
I dalje Estrofem 3x2 mg.
Kontrola 5.1. i dogovor za FET.
P.s.Uzimam ananas! Ciklu ne mogu ni pod razno.
Sretnu i uspješnu 2021.godinu!
Svima nam želim puno js, blastica, velikih beta, urednih i školskih trudnoća, žive i zdrave dječice.
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Cure ja cu poludit, evo beta je 131, bila je 52 prekjucer, sto reci… Posto u bolnici trenutno humana ne radi nisam imala koga pitati ista ali ovi tamo okolo sluzbenici i ovi iz labosa koji procuvaju krv kazu da je to ok… a ja se samo sjetim Aurore koja ima i malo vise od mene a tolko su sigurni da joj je biokemijska i sta sad da se ja uopce nadam. Bozeee draze bi mi bilo da je danas pala. Ugl rekli su mi da dodem u pon opet vadit. 😟😩😥
Nina92 cekam tvoju betu!
Pa ne mogu vjerovati!! Dakle imamo identičnu situaciju! Nego, da li ti koristiš terapiju? Da li krvariš? Meni su već dva puta rekli da prekinem, pa nastavim… Sad baš razmišljam da li ću poslušati MTB i Bajoi nastaviti s terpijom ili da slušam doktora? Iscrpljuje me ovo jako…
Ja pokusavam skuzit ali mi ne ide.. Vidim da su se podulale, i kod jedne i kod druge.. Ne znam, ja bi nastavila sa terapijom do daljnjeg vadjenja, ali to sam ja... Bas ono, nemos vjerovat.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Odradila sam kontrolu.
Danas je 8 dan ciklusa.
Endometrij je 8 mm. Nema vodećeg folikula.
I dalje Estrofem 3x2 mg.
Kontrola 5.1. i dogovor za FET.
P.s.Uzimam ananas! Ciklu ne mogu ni pod razno.
Sretnu i uspješnu 2021.godinu!
Svima nam želim puno js, blastica, velikih beta, urednih i školskih trudnoća, žive i zdrave dječice.
Sretno ti! 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
O bože, cure baš vas zezaju te bete.. Ali nažalost mi koje smo zaglavile u mpo vodama nemamo tu sreću da nam kasni 3 dana pa tek onda reagiramo... Nego kod nas je stresno od početka .. 🤷♀️
SBjelis i ja vidim, čekamo tvoju betu ✌️
I ja sam se sad izgubila oko folacina i prenatala, koliko je 5 mg u usporedbi sa ovom folnom iz prenatala? Ja sam mislila da je to isto samo u drugoj mjernoj jedinici 🙄 I može li se npr piti i jedno i drugo ili je to previše?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Nina92 cekam tvoju betu!
Pa ne mogu vjerovati!! Dakle imamo identičnu situaciju! Nego, da li ti koristiš terapiju? Da li krvariš? Meni su već dva puta rekli da prekinem, pa nastavim… Sad baš razmišljam da li ću poslušati MTB i Bajoi nastaviti s terpijom ili da slušam doktora? Iscrpljuje me ovo jako…
Da, u istom smo sosu 😬. Ja nit smedarim nit krvarim, zasada. Mislim ja i inace imam neredovite cikluse, iako od kad sam na humanoj od tih svih lijekova u zadnjih par mj ok dobivam M, svakih 28-30 dana. Danas mi je 31.dan ciklusa. Terapiju i dalje koristim, ja imam samo utrice (6 kom dnevno), tako da cu to i dalje... Ne znam, s jedne strane slusam da je vazno da se dupla, a s druge strane ne kuzim kako su tebi sa takvom sigurnoscu rekli da je to biokem i maltene odustali odma. Nis, ajmo se nadat da ti tvoji doktori nisu bas nesto 😂
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Sortiraj odgovore
Najstariji