Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vučica
    31. Prosinac 2020. 12:35

Ruska1986

Vučica

Miss i druge cure koje znaju moze li se uzimati Folacin (kao dio terapije) i neki prenatal koji isto sadrži folnu? Sto vi uzimate?

Mozes, nece skodit. Ali meni su rekli da je ta prva tri mjeseca najbitniji Folacin. Da ti prenatal u tom periodu ne treba, ako pijes Folacin. I ja sam se tog drzala. Krenula sam sa Elevitom nakon sta sam prestala sa folnom.

Hvala Ruška❤️❤️❤️

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

BAJOMA
    31. Prosinac 2020. 12:47

SBjelis

Cure nista od mene.
    Beta je 14

A bemti. Ako imas doma test(isti pomogucnosti) poprati sutra i prekosutra ako tamni nema odustajanja ni tebi

Sreca ♥
    31. Prosinac 2020. 12:49

Cure bas tuzan godine! Drzite se. Nadam se da ce bit bolje bete, da je sve ok. Drzite se. Hrabre ste vi zene ❤️❤️

🤍

• *.Women_name.*
    31. Prosinac 2020. 12:49

Cure držite se, neznam šta da vam kažem. Nego samo da se nadam da će to sve izac na dobro. I da ste vi curke naše veliko čudo ❤️❤️ držim vam fige za bete da rastu i da se bebice gnijezde kako treba 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    31. Prosinac 2020. 12:50

Nina92

SBjelis

Cure nista od mene.
    Beta je 14

Koji los kraj godine svima

😔😔😔😔❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

BAJOMA
    31. Prosinac 2020. 12:51

Vučica

Ruska1986

Vučica

Miss i druge cure koje znaju moze li se uzimati Folacin (kao dio terapije) i neki prenatal koji isto sadrži folnu? Sto vi uzimate?

Mozes, nece skodit. Ali meni su rekli da je ta prva tri mjeseca najbitniji Folacin. Da ti prenatal u tom periodu ne treba, ako pijes Folacin. I ja sam se tog drzala. Krenula sam sa Elevitom nakon sta sam prestala sa folnom.

Hvala Ruška❤️❤️❤️

Vučica

Ruska1986

Vučica

Hvala Ruška❤️❤️❤️

I ja sam koristila do 13 tt Folacin 5 mg ,s tim da sam ja pila i premama duo prenatalne tablete i prije trudnoce a onda nastavila 

Lucyinthesky
    31. Prosinac 2020. 12:51

Cure, pa šta je to s tim betama, pa užasna igra živaca 😔
    AuroraB možda je glupo reći, ali meni to od njih tako nekako neozbiljno sve djeluje. Nije te nitko pozvao na neki pregled ili nešto?
    Samo se nadam da te neće nešto počet boljeti 🤞
    SBjelis žao mi je 😔To je onda biokemijska ili?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    31. Prosinac 2020. 12:58

Sanjich🤞🤰

Nina92

Evo cure moja beta je 101, ja nisam zadovoljna, htjela sam prestati s terapijom doktor kaze da ponovimo betu za 2 dana da nije idealno ali da je okej ja nemam previše nade
    NINA89 meni se tvoje cini okej

stvarno ima razlicitih doktora , jedni odustaju drugi hoce jos jednu betu… drzim vam fige NINA, NINA I AURORA <3

Sbjelis jebemu mater. eto .. koji si to test piskila da je reagirao toliko na malu betu ? :((( drzi se <3

Sanjich neki osjetljivosti 20. Kutijica je ispod trakice. Sta znaci ovo H pored bete? Pise 14 H. Malo me strah ovih stvari koje se pisale... Vanmaternicne i sl. 😵

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Prosinac 2020. 13:02

Olivera, fantastični ti je AMH. Stići ćeš ti i drugu bebu još odraditi kad se odmoriš od ove.

Nina89, super ti je narasla beta. Ja bih još izvadila i treću da vidim raste li, ovo bi moglo i završiti na dobro. 

AuroraB, ne mogu vjerovati da se pitaš da li da slušaš MTB.  Treba izvagati što se dobiva, što se gubi. Par dana terapije više ne može ti naškoditi previše, a u onom malom sitnom postotku da je tu ipak beba, može joj spasiti život.

Mila-Milica, držmo fige!!!

Nina92, da, to vjerojatno neće biti dobra trudnoća, ali poslušala bih doktora.

SBjelis, to je barem biokemijska, što je dobro u našim godinama. Svejedno, prati što i naše cure. Ja bih vadila i za dva dana da provjerim da nije vanmaterična. I jako mi je žao. Nadam se da te u smrzlićima ipak čeka tvoja bebica. 

💔💔💔

31. Prosinac 2020. 13:04

AuroraB ja sam pocela krvariti devet dana nakon transfera. I krvarila sam 3 dana, mislila sam da je m ali ocito nije bila. Izvadila sam betu 15 dana nakon transfera trodnevnih i bila je 35, nisam vadila ni prije toga, a ni nakon toga tako da ne znam da li je sutradan rasla ili padala. Prestala sam sa utrogestanima i nakon 5 dana sam dobila pravu m. Također nisam imala nikakav pregled jer oni tako rano ne mogu ni vidjeti ništa osim da li je maternica oljustena ili ne. Meni je vec bio isplaniran novi postupak pa sam se svakako morala javiti kad krene m. Ali ja sam bila sva u panici i pitala a sta ako ne dobijem kroz 5 dana i rekao mi je, a onda cemo pogledati sta se događa. Ali dobila sam tocno nakon 5 dana od zadnjeg utrogestana. Iskreno ja bih na tvom mjestu i danas otisla izvaditi betu jer to je bas teska igra zivaca. I ako imas jos vremena otiđi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.