Cure ja cu poludit, evo beta je 131, bila je 52 prekjucer, sto reci… Posto u bolnici trenutno humana ne radi nisam imala koga pitati ista ali ovi tamo okolo sluzbenici i ovi iz labosa koji procuvaju krv kazu da je to ok… a ja se samo sjetim Aurore koja ima i malo vise od mene a tolko su sigurni da joj je biokemijska i sta sad da se ja uopce nadam. Bozeee draze bi mi bilo da je danas pala. Ugl rekli su mi da dodem u pon opet vadit. 😟😩😥
Nina92 cekam tvoju betu!
Pa ne mogu vjerovati!! Dakle imamo identičnu situaciju! Nego, da li ti koristiš terapiju? Da li krvariš? Meni su već dva puta rekli da prekinem, pa nastavim… Sad baš razmišljam da li ću poslušati MTB i Bajoi nastaviti s terpijom ili da slušam doktora? Iscrpljuje me ovo jako…
Da, u istom smo sosu 😬. Ja nit smedarim nit krvarim, zasada. Mislim ja i inace imam neredovite cikluse, iako od kad sam na humanoj od tih svih lijekova u zadnjih par mj ok dobivam M, svakih 28-30 dana. Danas mi je 31.dan ciklusa. Terapiju i dalje koristim, ja imam samo utrice (6 kom dnevno), tako da cu to i dalje… Ne znam, s jedne strane slusam da je vazno da se dupla, a s druge strane ne kuzim kako su tebi sa takvom sigurnoscu rekli da je to biokem i maltene odustali odma. Nis, ajmo se nadat da ti tvoji doktori nisu bas nesto 😂
Pa cure ja ne znam sta da vam kazem... ja kad vidim troznamenkastu betu meni je to to... dok ne krene padati... ( ili nedaj boze to nepravilno i veliko mnozenje u slucaju vanmaternicne) Mislim da bi svaka u vasem slucaju se nadala i jebiga.. kolko tolko pokusas ostat realan. Ja se nadam da sve tri brzo saznate ishode da sta manje prozivljavate tu neizvjesnost i stres <3
Molim nekoga ako zna za fet 7dpo da se javi ili me uputi di da googlam i što.. prenervozna sam cijelo jutro radi te infomacije i bojim se da ne bi to bilo kasno za taj implantacijski prozor.
AuroraB ja bih na tvom mjestu nastavila.
Ili barem prije prekidanja trazila drugo misljenje. 🙏🏻
Tvoja situacija svakako nije neka uobičajena.
Znam da nije bajno ili stresno, ali nastavi barem do te sljedece bete dok ne vidis je li pada.
Ako je sudjeno da propadne beta ce padati bez obzira na terapiju.
Drage lavice,
Nažalost, ne mogu napraviti potpis jer je on predugačak. Puuuuno previše predugačak. Jer ja sam ona za koju se sve vi bojite da ćete postati. Ja sam ona koja nije uspjela. Nakon 10 godina lavlje borbe, 15 postupaka, 15 punkcija na živo jer nikad nisam išla u fet, dvije vanmaternična, 3 operacije, jedne bio kemijske.. Morala sam teška srca reći dosta je. Ja sam ona za koju se bojite da ćete postati. Kako pišete, život ti se svede na postupke, i nije ti žao kada uspiješ. Jbg, ja pratim forum od volume 1,šta da vam kažem. U pravu ste kada mislite da vam je danas možda lakše, jer prije 10 godina pola današnjih saznanja nije bilo. Mislila sam kao Nikita napisat knjigu o svemu, ali nitko ne želi čitati bajku koja nema lijepi kraj. Zato sam odustala. Prvi put se javljam jer sam vidjela da je na ovoj temi zavladao interes za posvojenje. Ja možda nisam uspjela u mpo, ali sam danas najsretnija mama jedne prekrasne posvojene curice koja vida moje rane, koja polako briše sve prolivene suze izgubljenih beba i negativnih beta. Ona ponovo gradi moje srce koje se posušilo jer kad ide neuspjeh za ne uspjehom, jednostavno stegneš srce i šutiš. Ako želite, mogu vam pružiti informacije iz prve ruke, mi smo posvojili u 9 mjesecu, tako da su informacije "svježe". Što se tiče mpo, pokrivene ste sa svim saznanjima 100%. I ja sam kroz godine puno učila kroz forum.
Jako si me sad rasplakala 💔 zelim ti samo reci da uzivas u tom cudu nakon toliko godina borbe. Nitko ne zna koliko je ovo trnovit put ako nije sam prosao. Drago mi je da ti je ❤️ napokon ispunjeno. 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Drage žene 🐯🐅 svima želim lijep doček Nove godine sa tri želje kao u 🐠 Zdravlje, ljubav ❤️ i naše snove 👶.
Ja pijem isto folacin i Novalac prenatal na svoju ruku, od viska glava ne boli 🤣 i Decortin, aspirin, utrici! Živjele 🍾🍷
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Evo cure moja beta je 101, ja nisam zadovoljna, htjela sam prestati s terapijom doktor kaze da ponovimo betu za 2 dana da nije idealno ali da je okej ja nemam previše nade
NINA89 meni se tvoje cini okej
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Nina92, Nina89, Aurora borba do zadnjeg, nema druge 💪🙏😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Aurora evo ti kalkulator bete (zanemari losi pocetak rasta ali ako ga uracunas vidit ces da prati normalan rast)
http://www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.php?fbclid=IwAR23r-Pe8R4nF970bQOxlQAa0JhUNeqWvPI9fRhGKt9IxiDTbiZHDXx_e4g
Evo cure moja beta je 101, ja nisam zadovoljna, htjela sam prestati s terapijom doktor kaze da ponovimo betu za 2 dana da nije idealno ali da je okej ja nemam previše nade
NINA89 meni se tvoje cini okej
Ne odustaj
Sortiraj odgovore
Najstariji