Ja nezz kako cu ka pred transfer spavat kad ja pred uzv se budim u 5 od uzbudjenja… 😳
Hahaha tako je i meni bilo😁
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ja nezz kako cu ka pred transfer spavat kad ja pred uzv se budim u 5 od uzbudjenja… 😳
A tek kad budes trudna,ja otkako sam saznala preloše spavam..prvo od uzbudenja,sad se dizem piskit pa ne mogu zaspat, kronicno sam neispavana.. javi kako je proslo danas, uskoro ces bit PUPO pa krece odbrojavanje 👏👏👏🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Joj cure blazene one zene sta ovo ne prolaze.. A nisu ni svjesne 😳
Nadam se da nam nece ostat ptsp od ovog svega, jos uz postupke potresi i virusi.. Show program za nas, kad omatorimo bit ce to i gore price od onih ja sam isao pjeske u skolu cetri sela dalje xD
A tek kad budes trudna,ja otkako sam saznala preloše spavam..prvo od uzbudenja,sad se dizem piskit pa ne mogu zaspat, kronicno sam neispavana.. javi kako je proslo danas, uskoro ces bit PUPO pa krece odbrojavanje 👏👏👏🙏
Ooooo kako mi je ovo poznato, prvo nespavanje zbog straha i uzbuđenja, onda dizanje zbog pišanja po noći i cjelokupnog čudnog bioritma prva tri mjeseca, i taman kad misliš da si došla na svoje krene rasti trbuh i onda se budiš od straha da nešto ne pritišćeš i stano nanovo namještanje. Već sam sam se podmirila da ću se slijedeći put naspavati negdje oko 2025.😂
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
AuroraB u mislima si mi, drži se 🤞
Bozma nakon ove tvoje terapije se ide u liječene alkose usput uz postupak 🤣Iako, možda ni nije loše, bar za živce😁
Da li u još nekoj Zg klinici planiraš konzultacije?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Vuky, molim te da ne odbacuješ postupak prije reda. Nemoj da se moramo ponavljati o kvaliteti stanica i primanju istih
Nadalica, Mila, Lucy
…danas u 8h se trebam čuti sa doktorom. Ja sam inače spremila stvari za bolnicu, da me ne iznenadi… Krvarim od jučer i svježu krv, svijetlo crvenu. Uguršaka od prave M još nema. Našla sam neke stvari o vanmateričnoj, a to je da su šanse za vanmateričnu 3x veće u MPO-u zbog lijekova za poticanje ovulacije, također nije tipično da se beta pravilno dupla,obično prestane rasti ili počne padati jer plod odumire, a ako raste znači da je plod i dalje živ, ali takve situacije su rijetke (ali i o tim vjerojatnostima smo puno naučile zar ne?
) Nada86a jel to bol baš naglo krene, ko grom ili ide postepeno?
Marty dobrodošla! Uf…6 biokemijskih?! Do kojih vrijednosti ti je beta rasla?
MTB "sve u redu, ali da mi da malo adrenalina", hhaha ti si stvarno legendaBozmadobro ti kažeš za tu rakiju, pa zar to nije malo previše? Zamsili da drmneš ujutro na tašte rakiju i nastaviš tokom dana…
Mada, rakija je narodni lijek, ne treba skroz odbaciti ideju. Normalno da ne želiš srljati sad odmah u postupak, ali ovo sa Zagrebom nemoj odbaciti molim te… Ne znam da li sam propustila post ili nisi napisala, da li si dobila povratnu informaciju od IVF-a?
Sbjelis,da… ali to su vrijednosti nakon aspiracije, ne transfera, po tome je meni jučer bio 19 dan poslije aspiracije, znači beta mi je duplo manja od prosjeka…
AuroraB ja sam ti imala van maternicu i meni su ti vrijednosti bile puno vise i beta je rasla ali se nije duplala npr prvi je bila 500 pa narasla 700 pa na 1700 i tako, da te utjesim bar malo nije me boljelo, napravili mi laparaskopiju
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Aurora kuzim.. Mene zbunjuju rijeci punkcija i aspiracija 🙈
Ja sam piskila, nema druge crte. Ali sam se ulovila da hvatam sjene, zarazile ste me 😂😂🙈 Ipak, danas mi je 29.dc i ne bi trebala 'vatat sijene, mislim 😂😂
Cekam vadjenje bete pa cemo biti pametniji 😉 Ali tek za 3 dana 😂🙈🍷
Evo, za BAJO novi izazovi 😃😛
lightshot
oharascarlett14@gmail.com
I kako si ovo ubacila sliku cili forum mi se poremetia 😳 nesto je prevelika pari mi se
Sortiraj odgovore
Najstariji