malamaka, super si sve napravila. Onda ti je danas 6dnt, dan transfera ti se ne računa. Koliko vidim, vraćala si blastice, tako da već sutra, preksutra možeš stidljivo piškiti testiće i lijepiti sličice ovdje.Miss, i bolje ti je da ne čuješ srce. Da si na onim UZVovima na kojima možeš čuti srce, i da ih radiš svaki tjedan kao ti, do sad bi spalila dijete.
Ja bi isto izabrala radije ove 2d UZVove gdje ne mogu ništa čuti pa išla češće na početku, nego išla na ove turbo moderne, a onda morala gristi nokte 4 tjedna. Tak da, super si ti prošla.
Lucyinthesky, žao mi je što već moraš raditi. Drago mi je da možeš raditi, znači da ide na bolje.SBjelis, ja uzimam Novalac Prenatal i po prvi puta u životu imam i previše feritina (inače sam anemična). Ne znam je li to aktivno, neaktivno ni je li mi paše, ne paše, tek idem raditi pretrage na trombofiliju (koliko sam shvatila, tu se vidi koja ti vrste folne paše, između ostalog). Ne znam ide li na recept, ja ga po automatici kupujem.
Marty86, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna. Drago mi je vidjeti da jedno dijete već imaš.
Što se drugog tiče, ovih 6 biokemijskih je baš puno, žao mi je što si prošla kroz to. Potpis ti je dobar.
Ja ne znam što je adenomioza.
🤞🏻🙏🏻 I ja se nadam. Nisam izdržala🤦🏻♀️🤷🏻♀️ pa sam danas potajice napravila testić. Debeli ➖! 😔Rano da bi i bilo pozitivno??
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
Lucyinthesky, ako sam dobro zapamtila, folacin moraju piti cure koje imaju mutaciju na nekom genu. Zaboravila sam detalje. Jesi ti radila te detaljnije pretrage?
Marty86, ufff, to ne zvuči kao nešto što bi si svaka žena poželjela za rođendan. I zvuči kao nešto što bi moglo uzrokovati sve tvoje biometrijske. Nikitta će nam se vratiti kad si napuni baterije, a onda će kao i uvijek, uljepšati svojim postojanjem cijeli ovaj topic.
Dosta cura je bilo na histeroskopiji, vjerujem da će ti pomoći čim se pojave.
Nisam bila na tim pretragama. Ali ako sam dobro skužila, Ruska1986 je isto pričala da su njoj rekli folacin,a tek kasnije u trudnoći neki prenatal, tak da to očito vole u Ivf-u.Ja mislim da je u konačnici svejedno, osim što Novalac ima hrpu nekih dr vitamina u sebi.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Vidim da spominješ pretrage na trombofiliju i mutacije, ja uzimam folat od life time-a Quatrefolic, (6S)-5-metiltetrahidrofolna kiselina i aspirin protect (zbog blage mutacije na jednom genu),također i d vit. DLux 3000.
👩 34👦 39,
👨👩👦 2013,
Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
02/2020 Adenomioza,
Sveukupno 6 biokemijskih,
Blaga trombofilija,
01/2021 HSC,
02/2021 MPO
04/2021 spontana trudnoća
https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#
malamaka, 6dnt blastice je taman ono glupo vrijeme kad se može, a ne mora pokazati nešto. Pričekaj još dan, dva prije nego se definitivno razočaraš. Kad ti je beta?
Lucyinthesky, ja sam shvatila da svaka poliklinika ima svoju politiku. Što se folne tiče, vadila sam krv i vidjela da imam preko gornje granice folata pa sam zato zaključila da je ova Novalacova OK za mene. Ali da mi sad netko kaže da uzimam magareći znoj, uzimala bih njega ako mi to povećava šanse.
Inače, ja sam sad bila namjerno uzela pauzu 3 tjedna da mi se tijelo odmori od svega.
💔💔💔
Vidim da spominješ pretrage na trombofiliju i mutacije, ja uzimam folat od life time-aQuatrefolic,(6S)-5-metiltetrahidrofolna kiselina i aspirin protect (zbog blage mutacije na jednom genu),također i d vit. DLux 3000.
Dosta cura je pisalo da uzima folate radi neke mutacije. Ja još nisam radila te pretrage (radim ih u siječnju) pa sam neuka.
A DLux velik broj nas uzima jer je super, i svima nam pomaže u ovoj priči (jedini znanstveno dokazani pomažući dodatak prehrani).
💔💔💔
malamaka, 6dnt blastice je taman ono glupo vrijeme kad se može, a ne mora pokazati nešto. Pričekaj još dan, dva prije nego se definitivno razočaraš. Kad ti je beta?
Lucyinthesky, ja sam shvatila da svaka poliklinika ima svoju politiku. Što se folne tiče, vadila sam krv i vidjela da imam preko gornje granice folata pa sam zato zaključila da je ova Novalacova OK za mene. Ali da mi sad netko kaže da uzimam magareći znoj, uzimala bih njega ako mi to povećava šanse.
Inače, ja sam sad bila namjerno uzela pauzu 3 tjedna da mi se tijelo odmori od svega.
Beta 4-og ili test 6-og. Tako su mi rekli.
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
MTB mi sa mthfr mutacijom moramo piti aktivni folat jer ne možemo iskoristiti folnu kiselinu (folacin je ako se ne varam čista folna kiselina). Ja sam prva tri mjeseca pila samo taj aktivni folat, a sad kombiniram jedan dan aktivni folat a jedan dan almagein prenatal da dobijem i drugih vitamina ali ne previše jer mi je željezo visoko.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Da, svatko nešto svoje. I ja sam pauzirala, osim matične, to sam i radi covida ostavila i u međuvremenu pričala sa pčelarom i on kaže da nema neke opravdane potrebe za pauzom ako postoji razlog kao npr baš zbog čega je uzimam.Pauzu sam tu radila 3 tjedna pred postupak.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Drage cure dugo me nije bilo..nakon spermiograma od MM trebalo mi je baš malo mira i vremena samo za nas..moji nalazi su svi uredni samo još trebam odraditi AMH..nakon konzultacija sa ginekologom uputila nas je na pregled na odjel za humanu reprodukciju..zanima me dali koja zna koliko se sad čeka taj prvi pregled u Petrovoj bolnici u Zagrebu..
Anchyy123 ja sam se prosli tjedan narucila na Petrovoj za prvi pregled i dobila sam termin 11.1. 2021.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
malamaka, upisana si na listu!
Olivera, hvala ti na brzom objašnjenju. Joj kako volim ovaj čopor, imamo ogromno kolektivno znanje i nesebično ga dijelimo.
Lucyinthesky, ali čini mi se da je tu IVF ipak napredan. Daju vam aspirin i folacin za svaki slučaj, jer znaju da se ne testiramo na sve i svašta prije postupaka. Onima kojima ne trebaju, ne štete. A onima kojima trebaju, puno pomažu. Sviđa mi se to. Još više bi mi se sviđalo da nas odmah šalju na sve pretrage, ali dobro.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji