Sanjich, Sbjelicpo beti zaključuje, ali ja i krvarim rekla bih jako. Meni je isto to sve čudno, kad se sjetim svoje aspiracije i svega kako je teklo, jedno zaista čudno iskustvo.
Stvarno je sve cudno i ti si ocito prejak karakter jer mi se cini da ovo sve odlicno podnosis ❤️
Ja sam bila na uzv, jucer mi je bila pozitivna ovulacijska trakica, jutros doktor najbolji moj ( hihihi) govori imas na svakoj strani folikul nisu jos pukli..
Tako da sutra na Novu opet ja na uzv 🤣 a mislila sam ok puknut ce preko noci i znat cu datum danas al nece pa nece po mom bit hahah. Onda u subotu opet u bolnicu trazit njega da se dog kad cemo fet...
Ima li koja iskustva s fetom 7 dpo? On je spomenuo da bi tako isli pa sam se malo sokirala jer sam svima citala da idu 5 dpo..
Pitala sam ga sta sugerira vratit 1 ili 2... Kaze on ako zelis blizance dva ako zelis jedno jedan.. Hahahhahahhahahahhahaahahahahhaha 🤣
Aurora kuzim.. Mene zbunjuju rijeci punkcija i aspiracija 🙈
Ja sam piskila, nema druge crte. Ali sam se ulovila da hvatam sjene, zarazile ste me 😂😂🙈 Ipak, danas mi je 29.dc i ne bi trebala 'vatat sijene, mislim 😂😂
Cekam vadjenje bete pa cemo biti pametniji 😉 Ali tek za 3 dana 😂🙈🍷
Evo, za BAJO novi izazovi 😃😛lightshot
Zeno, ne treba tebi BAJO za ovo, ovo vidimo i bez BAJINE forenzike 😁. Vidim stavila si sliku, ipak si uspjela.
AuroraB to su one trave o kojima se tu dosta pisalo pa me bas zanimalo, ali 3 rakije dnevno, u najboljem slucaju bi ostala bez vozacke, a o najgorem ne zelim ni razmisljat 😂 . zamiljam traceve, jadna, prosla je 8 IVf-ova u kratko vrimena, nije se znala nosit s tim pa se propila 😂😂. Ili kad se krene pricat o IVF reci ce, znam ti ja jednu, nije uspjele pa se propila 😂😂
IVF se jos nisu javili, ali praznici i jos ovo sa potresom, javit ce se. Mozda se jos Beti javim
Hoces ti danas opet vadit betu? S obzirom da se sutra ne radi
Bozma, da ja toliko rakije popijem u tjedan dana, bila bih izliječena od života.
A da, ja ne bih odustala od Zagreba. Ali da, tebi za početak sad treba par mjeseci odmora. Ne želim ni čuti da krećeš u postupak prije npr ožujka, jasno???
SBjelis, Aurora je 16 dana nakon transfera, 19 dana nakon aspiracije.
Na slici ti se sjena lijepo vidi. E sad, je li to manja beta ili biokemijska, ne možemo znati. I moje su sjene bile slabije, ali zato što moja beta nije bila neka prepotentna i napuhana, već slatka i simpatična, baš kao i ja.
A zašto danas ne vadiš betu?
AuroraB, pa na hitnoj je barem dozvoljeno da se skupi više od 2 obitelji na mjestu. Možda bude dobar tulum.
Ja ti držim fige da ne završi na loše. Ako završi na dobro, to je sad samo bonus.
I da, ja ne bih prestala s terapijom. Samo da se zna.
Olivera, nisam ni htjela ići u smjeru koju štetu radimo svom tijelu sa svim tim eksperimentalnim stimulacijama, a koja bi se mogla izbjeći da nas na početku pošteno ispregledaju. Meni nije problem ni platiti sve te preglede, samo da mi kažu koje. A svi mi kažu ma neeee treeeeba niiiištaaa. I kad ja kažem da sam nešto ipak pregledala, onda komentiraju super da jesi, to nam je jako korisno.
Ludakopatka, baš mi je drago da si došla. Nije mi jasno zašto kažeš da nisi uspjela, pa danas si majka predivne djevojčice. Ja bih to nazvala ogromnim uspjehom. Možeš nam napisati svoju priču? I MPO i onu o posvajanju, ako ti je OK?
💔💔💔
Lucyinthesky, ako sam dobro zapamtila, folacin moraju piti cure koje imaju mutaciju na nekom genu. Zaboravila sam detalje. Jesi ti radila te detaljnije pretrage?
Marty86, ufff, to ne zvuči kao nešto što bi si svaka žena poželjela za rođendan. I zvuči kao nešto što bi moglo uzrokovati sve tvoje biometrijske. Nikitta će nam se vratiti kad si napuni baterije, a onda će kao i uvijek, uljepšati svojim postojanjem cijeli ovaj topic.
Dosta cura je bilo na histeroskopiji, vjerujem da će ti pomoći čim se pojave.
Jutro zene🙋🏽♀️
Meni je marusicka napisala folacin za mene i partnera…. Al nisam nikada radila testove nikakve da bi mi na temelju toga to preporucila. 🤷♂️ Sad mene kopka…. Jel folacin isto ko i folna? Znam da ima nekih razlika s tim vitaminom. Imam folnu 800mg od kal-a i jucer kad sam uzimala nano q u ljekarni pitam tetu kao jel to folna jer ju imam kuci pa da ne kupujem. Kaze ona je. Jel je, pitam ja vas mudre zene? 🤣
Fiolacin je folna kiselina. A ovaj nano q, mislim da je to nano CoA od 600mg (od Solgara).
Okej. Znaci ne moram folacin kupovat 😉 tenk ju.
SBjelis…. Ja bome vidim dobru crtu, ni ne trebaju ti lovci na sjene. 🤣🤞🤞
Samo je nastaviti piti. Folna kis (Vit B9) izuzetno je važan za dijeljenje stanica, a usljed ostvarivanja trudnoće jako je bitan u 3 tjednu trudnoće - embriogeneze jer se tada već počinje formirati nervna/živčana ploča od kojih će se razviti mozak i produžena moždina
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Bozma, da ja toliko rakije popijem u tjedan dana, bila bih izliječena od života.
A da, ja ne bih odustala od Zagreba. Ali da, tebi za početak sad treba par mjeseci odmora. Ne želim ni čuti da krećeš u postupak prije npr ožujka, jasno???SBjelis, Aurora je 16 dana nakon transfera, 19 dana nakon aspiracije.
Na slici ti se sjena lijepo vidi. E sad, je li to manja beta ili biokemijska, ne možemo znati. I moje su sjene bile slabije, ali zato što moja beta nije bila neka prepotentna i napuhana, već slatka i simpatična, baš kao i ja.
A zašto danas ne vadiš betu?
AuroraB, pa na hitnoj je barem dozvoljeno da se skupi više od 2 obitelji na mjestu. Možda bude dobar tulum.
Ja ti držim fige da ne završi na loše. Ako završi na dobro, to je sad samo bonus.
I da, ja ne bih prestala s terapijom. Samo da se zna.
Olivera, nisam ni htjela ići u smjeru koju štetu radimo svom tijelu sa svim tim eksperimentalnim stimulacijama, a koja bi se mogla izbjeći da nas na početku pošteno ispregledaju. Meni nije problem ni platiti sve te preglede, samo da mi kažu koje. A svi mi kažu ma neeee treeeeba niiiištaaa. I kad ja kažem da sam nešto ipak pregledala, onda komentiraju super da jesi, to nam je jako korisno.
Ludakopatka, baš mi je drago da si došla. Nije mi jasno zašto kažeš da nisi uspjela, pa danas si majka predivne djevojčice. Ja bih to nazvala ogromnim uspjehom.Možeš nam napisati svoju priču? I MPO i onu o posvajanju, ako ti je OK?
Hvala ti ❤️❤️❤️.
Ja sam tila rec Aurora da ne odustaj od terapije . Al me bilo sram da se krivo ne protumaći . Ne dajem laznu joj nadu. Nego beta kod biokemisjke drasticno padne usljed čega dolazi do čišcenja tj u vidu menstruacije s ugrušcima zao mi je rec al budu drugaciji ugrusci nego kod normalne menge.
MTB ja sam pitala za trombofiliju zbog obiteljske anamneze a ne bez veze, ali odgovori su bili vi ste super s vama ćemo lako, uz naravno naglašavanje mojih godina. Da, ispalo je na kraju da je bilo relativno lako, ali ne znam da li bi to bilo tako da si nisam malo pomogla na vlastitu ruku.
Ludakopatka pa tvoja knjiga ima itekako sretan kraj, ja bi je vrlo rado pročitala. Ti si dokaz da se sav trud na kraju isplati, na jedan ili drugi način. Želim svu sreću svijeta tebi i tvojoj curici.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Miss i druge cure koje znaju moze li se uzimati Folacin (kao dio terapije) i neki prenatal koji isto sadrži folnu? Sto vi uzimate?
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
AuroraB citam po redu uz prekide pa tek sad vidim. A jbmu, neznam sta rec. Drzi se 😘
Ludakaopatka tvoj put je zaista bio iscrpljujući, bolan i težak. Hvala na priči. Vjerujem da si dosta dala sebe u oko posvajanja. Neka je živa i zdrava i da vas prati mnogo mnogo uzajamne ljubavi❤️❤️❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
BAJO1, razumijemo se. I da, ni ja ne dajem lažne nade, ja ne bih vjerovala da će biti sretan kraj, ali bih ipak pila još dva dana.
Olivera, pa da, baš gledam tvoj potpis, baš si lijepo prošla. Drago mi je kad tako bude nama starijima. Koliki ti je ono AMH? Slažem se, nekad je frustrirajuće što se ne možemo samo prepustiti stručnjacima, nego u paraleli moramo same brinuti za sebe i istraživati što još trebamo.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji