Bozma umiirem na ovu kombinaciju s 2l rakije u 7 dana 😂😂😂😂😂😂🎉
Ja to ne bi mogla zveknut u cijeli zivot, rakija mi nije jaca strana.. E, sad vino.. to je druga priča! 😍🎉
oharascarlett14@gmail.com
Vezano za betu Aurore, bas sam jucer proletila kroz prosjecne vrijednosti bete obzirom na dan aspiracije.. Prema ovoj teblici prosj. beta na 16ti dan iznosi 95, a Aurora je imala puno vise..
https://betaplus.hr/trudnoca/tablica-vrijednosti-beta-hcg-ranoj-trudnoci/
oharascarlett14@gmail.com
Vuky, molim te da ne odbacuješ postupak prije reda. Nemoj da se moramo ponavljati o kvaliteti stanica i primanju istih
Nadalica, Mila, Lucy… danas u 8h se trebam čuti sa doktorom. Ja sam inače spremila stvari za bolnicu, da me ne iznenadi... Krvarim od jučer i svježu krv, svijetlo crvenu. Uguršaka od prave M još nema. Našla sam neke stvari o vanmateričnoj, a to je da su šanse za vanmateričnu 3x veće u MPO-u zbog lijekova za poticanje ovulacije, također nije tipično da se beta pravilno dupla,obično prestane rasti ili počne padati jer plod odumire, a ako raste znači da je plod i dalje živ, ali takve situacije su rijetke (ali i o tim vjerojatnostima smo puno naučile zar ne?
) Nada86 a jel to bol baš naglo krene, ko grom ili ide postepeno?
Marty dobrodošla! Uf...6 biokemijskih?! Do kojih vrijednosti ti je beta rasla?
MTB "sve u redu, ali da mi da malo adrenalina", hhaha ti si stvarno legenda
Bozma dobro ti kažeš za tu rakiju, pa zar to nije malo previše? Zamsili da drmneš ujutro na tašte rakiju i nastaviš tokom dana... Mada, rakija je narodni lijek, ne treba skroz odbaciti ideju. Normalno da ne želiš srljati sad odmah u postupak, ali ovo sa Zagrebom nemoj odbaciti molim te... Ne znam da li sam propustila post ili nisi napisala, da li si dobila povratnu informaciju od IVF-a?
Sbjelis, da... ali to su vrijednosti nakon aspiracije, ne transfera, po tome je meni jučer bio 19 dan poslije aspiracije, znači beta mi je duplo manja od prosjeka...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Hvala vam cure na informacijama popodne sam i ja spremala sve sta moze pimoci u Petriniji njima kombi je isa💔🙏😔
Sta da kazem neznam dicemo ni stacemo ali mislim opet da cu prije ovde nego gore sta se tice financija kad bude 🤷
A evo mislim se za maca prah ali neznam jel to ok nesto sta ce mi malo kvalitetu jajnih stanica podici 🙏
I mene zanima ta njihova uspijesnost ali ne razmisljam o nikakvim donacijama a moje opet dali ce uspijet dali ne sad je to sve opet pitanje i u Bozjim rukama🙏🙏
Ako ces uzimat maca nemoj kupovat meni je Bozma dala skoro punu ja mislin.. Pa ti mogu dat jer meni maca ne triba..
Vuky, molim te da ne odbacuješ postupak prije reda. Nemoj da se moramo ponavljati o kvaliteti stanica i primanju istih
Nadalica, Mila, Lucy
…danas u 8h se trebam čuti sa doktorom. Ja sam inače spremila stvari za bolnicu, da me ne iznenadi… Krvarim od jučer i svježu krv, svijetlo crvenu. Uguršaka od prave M još nema. Našla sam neke stvari o vanmateričnoj, a to je da su šanse za vanmateričnu 3x veće u MPO-u zbog lijekova za poticanje ovulacije, također nije tipično da se beta pravilno dupla,obično prestane rasti ili počne padati jer plod odumire, a ako raste znači da je plod i dalje živ, ali takve situacije su rijetke (ali i o tim vjerojatnostima smo puno naučile zar ne?
) Nada86a jel to bol baš naglo krene, ko grom ili ide postepeno?
Marty dobrodošla! Uf…6 biokemijskih?! Do kojih vrijednosti ti je beta rasla?
MTB "sve u redu, ali da mi da malo adrenalina", hhaha ti si stvarno legendaBozmadobro ti kažeš za tu rakiju, pa zar to nije malo previše? Zamsili da drmneš ujutro na tašte rakiju i nastaviš tokom dana…
Mada, rakija je narodni lijek, ne treba skroz odbaciti ideju. Normalno da ne želiš srljati sad odmah u postupak, ali ovo sa Zagrebom nemoj odbaciti molim te… Ne znam da li sam propustila post ili nisi napisala, da li si dobila povratnu informaciju od IVF-a?
Sbjelis,da… ali to su vrijednosti nakon aspiracije, ne transfera, po tome je meni jučer bio 19 dan poslije aspiracije, znači beta mi je duplo manja od prosjeka…
Drzim fige da sve dobro prodje koji god da ishod bio.. Samo da se ne komplicira 😘
Hvala Sanjich
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Bar ne moram brinuti gdje ću za doček- na hitnu vjerojatno
MTB nije stvar samo ni o gubljenju vremena (barem ne kod mlađih cura, mi stare koke smo druga priča😂), već i o svemu tome što to eksperimentiranje nosi. Koliko bi se možda nepotrebnog filanja hormonima prošlo, i fizičkih i psihičkih posljedica, naročito zbog spontanih pobačaja, izbjeglo da se sva ispitivanja naprave u startu. Žalosno je da nam na kraju, opet, često ostaje samo mogućnost da iskeširamo lovu ako želimo nešto saznati. Vidjela sam tvoj popis s pretragama, čini mi se da si obuhvatila sve bitno🙂. Ja i u trudnoći gledam što sve mogu napraviti da budem na miru, na sreću imam super doktora koji ima razumijevanja za moje prohtjeve😂
Aurora nestrpljivo iščekujemo da se čuješ s dokotorom danas, baš je neobična ova tvoja situacija. I ja sam realna da može biti svašta, ali nadam se čudu🤗
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
AuroraB drzim fige,zelim ti da se sto manje mucis pa kako god na kraju bilo,samo da prođe bezbolno i da nije vanmaternicna ni ista slicno... Drzi se i uz tebe smo ❤️
Cure, meni je ostalo dosta tih suplemenata pa cu vam ovih dana slikat i podijelit kome sta treba ..Znam da imam Omegu,Shatavari prah, zeljezo ( tardyferon, duo sandal i kendural c) , čaj zdravac, pogledat cu sta jos pa javim ako nekome treba ...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Ja nezz kako cu ka pred transfer spavat kad ja pred uzv se budim u 5 od uzbudjenja... 😳
Sortiraj odgovore
Najstariji