Cure,
Napisala post, dugačak naravno, nije poslan🙄. Bebica je budna sada, najljepše obveze počinju, pošaljem sve čim uhvatim priliku. Do tada, ostanite divne kakve jeste, jer ovaj forum je najbolji, vjerujte, načitala sam se svega u 10 godina. Vi se ne poznajete, ali ste najintimnije prijateljice u potrebnim trenucima.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Aurora nisam se stigla jucer javiti, nezz sto bih ti rekla sad, posebno na uredno poduplanu betu. . Meni je jako cudno da se uredno dupla dok kod biokem. to nije slucaj. . Mala je, sta je, je, a da ipak ne prekidas th? Nije da dajem laznu nadu, no bas je cudnovata tvoja situacija🤷♀️ Sad ti ne savjetujem andol😅
I opet se moram nasmijati zbog novogodisnjeg doceka i hitne🙈 A uopce nije smijesno🤦♀️❤️
Sbjelis sjena kazes, je sjena plusa😍 🤞🤞 da tamni, sad moras i sutra piskiti i lalalalla ti neces vcrs nazdravit, da ti kupimo djeciji sampanjac?😋
Bozma sto se loze tice, dat ce tebi Meto, moji rade domacu, toga barem uvijek ima😁😁
Ludakopatka sad mi je zao sto se nikad nisi javila, a najezila sam se od glave do pete na tvoj post. . Dala si sve od sebe i barem ti je glava bez onog "sta ako".. prekrasno za posvojenje❤️
Jecika vratila si se🤗 Malo sam se raspekmezila jer smo transfer imale u isto vrijeme😞 Cestitam na curki, brz oporavak ti zelim😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Drage lavice,
Nažalost, ne mogu napraviti potpis jer je on predugačak. Puuuuno previše predugačak. Jer ja sam ona za koju se sve vi bojite da ćete postati. Ja sam ona koja nije uspjela. Nakon 10 godina lavlje borbe, 15 postupaka, 15 punkcija na živo jer nikad nisam išla u fet, dvije vanmaternična, 3 operacije, jedne bio kemijske.. Morala sam teška srca reći dosta je. Ja sam ona za koju se bojite da ćete postati. Kako pišete, život ti se svede na postupke, i nije ti žao kada uspiješ. Jbg, ja pratim forum od volume 1,šta da vam kažem. U pravu ste kada mislite da vam je danas možda lakše, jer prije 10 godina pola današnjih saznanja nije bilo. Mislila sam kao Nikita napisat knjigu o svemu, ali nitko ne želi čitati bajku koja nema lijepi kraj. Zato sam odustala. Prvi put se javljam jer sam vidjela da je na ovoj temi zavladao interes za posvojenje. Ja možda nisam uspjela u mpo, ali sam danas najsretnija mama jedne prekrasne posvojene curice koja vida moje rane, koja polako briše sve prolivene suze izgubljenih beba i negativnih beta. Ona ponovo gradi moje srce koje se posušilo jer kad ide neuspjeh za ne uspjehom, jednostavno stegneš srce i šutiš. Ako želite, mogu vam pružiti informacije iz prve ruke, mi smo posvojili u 9 mjesecu, tako da su informacije "svježe". Što se tiče mpo, pokrivene ste sa svim saznanjima 100%. I ja sam kroz godine puno učila kroz forum.
❤️
SBjelis možes vadit betu ovdi ne treba forenzika
https://ibb.co/8KtXLpy😘😘😘😘😘
BAJO1, razumijemo se. I da, ni ja ne dajem lažne nade, ja ne bih vjerovala da će biti sretan kraj, ali bih ipak pila još dva dana.
Olivera, pa da, baš gledam tvoj potpis, baš si lijepo prošla. Drago mi je kad tako bude nama starijima. Koliki ti je ono AMH? Slažem se, nekad je frustrirajuće što se ne možemo samo prepustiti stručnjacima, nego u paraleli moramo same brinuti za sebe i istraživati što još trebamo.
AMH mi je 26, što mislim da je extra super za koku od 39
Što se istraživanja tiče, sva sreća da imamo ovaj forum jer mi se u suprotnom pogubili u bespućima interneta.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Miss i druge cure koje znaju moze li se uzimati Folacin (kao dio terapije) i neki prenatal koji isto sadrži folnu? Sto vi uzimate?
Mozes, nece skodit. Ali meni su rekli da je ta prva tri mjeseca najbitniji Folacin. Da ti prenatal u tom periodu ne treba, ako pijes Folacin. I ja sam se tog drzala. Krenula sam sa Elevitom nakon sta sam prestala sa folnom.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure ja cu poludit, evo beta je 131, bila je 52 prekjucer, sto reci... Posto u bolnici trenutno humana ne radi nisam imala koga pitati ista ali ovi tamo okolo sluzbenici i ovi iz labosa koji procuvaju krv kazu da je to ok... a ja se samo sjetim Aurore koja ima i malo vise od mene a tolko su sigurni da joj je biokemijska i sta sad da se ja uopce nadam. Bozeee draze bi mi bilo da je danas pala. Ugl rekli su mi da dodem u pon opet vadit. 😟😩😥
Nina92 cekam tvoju betu!
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Ludakopatka tvoja prica ima sretan kraj. Takve su ljubavi jos jace jer trebate i cijenite jedno drugo vise nego ljudi koji nisu svijesni problema ove prirode. Vi ste se nasle!! 💞 Uzivajte, zaslužile ste 💟
MTB ne da sam vadila betu nego za uru vremena idem po nju! Ha! Mislila sam da nece biti prije ponedjeljka jer sam vadila u bolnici, ali je žena u labosu rekla da dodjem za par sati, bas sam ostala ugodno iznenadjena!!
BAJO1 hvala 😊😉😘 Tko nije tvoj osvrt dobio, koda nije pišao! 😊💞
Aurora stvarno si hrabrica! 💛💙💜
Cure, hvala na osvrtu na piš! Eto, neka sam i ja dozivila sjenu, ako ništa! 😃💪
oharascarlett14@gmail.com
Nina89 na žalost ja se ne kužim u betu, i vjerojetno cu imati isto pitanje za koji sat. Ali nadam se da je zaista okeeeeej 😃😃
Olivera ti imas AMH djevojčice! 💪😎😉
Ruška sad sam se i ja izgubila s folacinom i folnom 🙈 Jesu folna ove prenatalne tablete ili? 🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji