Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Any_35
    31. Prosinac 2020. 08:46

Raštika

MTB

Lucyinthesky, ako sam dobro zapamtila, folacin moraju piti cure koje imaju mutaciju na nekom genu. Zaboravila sam detalje. Jesi ti radila te detaljnije pretrage?

Marty86, ufff, to ne zvuči kao nešto što bi si svaka žena poželjela za rođendan. I zvuči kao nešto što bi moglo uzrokovati sve tvoje biometrijske. Nikitta će nam se vratiti kad si napuni baterije, a onda će kao i uvijek, uljepšati svojim postojanjem cijeli ovaj topic.
    Dosta cura je bilo na histeroskopiji, vjerujem da će ti pomoći čim se pojave.

Jutro zene🙋🏽‍♀️
    Meni je marusicka napisala folacin za mene i partnera…. Al nisam nikada radila testove nikakve da bi mi na temelju toga to preporucila. 🤷‍♂️ Sad mene kopka…. Jel folacin isto ko i folna? Znam da ima nekih razlika s tim vitaminom. Imam folnu 800mg od kal-a i jucer kad sam uzimala nano q u ljekarni pitam tetu kao jel to folna jer ju imam kuci pa da ne kupujem. Kaze ona je. Jel je, pitam ja vas mudre zene? 🤣

Fiolacin je folna kiselina. A ovaj nano q, mislim da je to nano CoA od 600mg (od Solgara).

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

Any_35
    31. Prosinac 2020. 08:50

Odnosno Co Q10, on je za kvalitetu js

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

Raštika
    31. Prosinac 2020. 08:54

Any_35

Raštika

MTB

Lucyinthesky, ako sam dobro zapamtila, folacin moraju piti cure koje imaju mutaciju na nekom genu. Zaboravila sam detalje. Jesi ti radila te detaljnije pretrage?

Marty86, ufff, to ne zvuči kao nešto što bi si svaka žena poželjela za rođendan. I zvuči kao nešto što bi moglo uzrokovati sve tvoje biometrijske. Nikitta će nam se vratiti kad si napuni baterije, a onda će kao i uvijek, uljepšati svojim postojanjem cijeli ovaj topic.
    Dosta cura je bilo na histeroskopiji, vjerujem da će ti pomoći čim se pojave.

Jutro zene🙋🏽‍♀️
    Meni je marusicka napisala folacin za mene i partnera…. Al nisam nikada radila testove nikakve da bi mi na temelju toga to preporucila. 🤷‍♂️ Sad mene kopka…. Jel folacin isto ko i folna? Znam da ima nekih razlika s tim vitaminom. Imam folnu 800mg od kal-a i jucer kad sam uzimala nano q u ljekarni pitam tetu kao jel to folna jer ju imam kuci pa da ne kupujem. Kaze ona je. Jel je, pitam ja vas mudre zene? 🤣

Fiolacin je folna kiselina. A ovaj nano q, mislim da je to nano CoA od 600mg (od Solgara).

Okej. Znaci ne moram folacin kupovat 😉 tenk ju. 
    SBjelis.... Ja bome vidim dobru crtu, ni ne trebaju ti lovci na sjene. 🤣🤞🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

sbjelisi
    31. Prosinac 2020. 09:00

Rastika, mislim da je isto.

oharascarlett14@gmail.com

AuroraB
    31. Prosinac 2020. 09:09

Sanjich, Sbjelic po beti zaključuje, ali ja i krvarim rekla bih jako. Meni je isto to sve čudno, kad se sjetim svoje aspiracije i svega kako je teklo, jedno zaista čudno iskustvo. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Ludakopatka
    31. Prosinac 2020. 09:14

Drage lavice, 
    Nažalost, ne mogu napraviti potpis jer je on predugačak. Puuuuno previše predugačak. Jer ja sam ona za koju se sve vi bojite da ćete postati. Ja sam ona koja nije uspjela. Nakon 10 godina lavlje borbe, 15 postupaka, 15 punkcija na živo jer nikad nisam išla u fet, dvije vanmaternična, 3 operacije, jedne bio kemijske.. Morala sam teška srca reći dosta je. Ja sam ona za koju se bojite da ćete postati. Kako pišete, život ti se svede na postupke, i nije ti žao kada uspiješ. Jbg, ja pratim forum od volume 1,šta da vam kažem. U pravu ste kada mislite da vam je danas možda lakše, jer prije 10 godina pola današnjih saznanja nije bilo. Mislila sam kao Nikita napisat knjigu o svemu, ali nitko ne želi čitati bajku koja nema lijepi kraj. Zato sam odustala. Prvi put se javljam jer sam vidjela da je na ovoj temi zavladao interes za posvojenje. Ja možda nisam uspjela u mpo, ali sam danas najsretnija mama jedne prekrasne posvojene curice koja vida moje rane, koja polako briše sve prolivene suze izgubljenih beba i negativnih beta. Ona ponovo gradi moje srce koje se posušilo jer kad ide neuspjeh za ne uspjehom, jednostavno stegneš srce i šutiš. Ako želite, mogu vam pružiti informacije iz prve ruke, mi smo posvojili u 9 mjesecu, tako da su informacije "svježe". Što se tiče mpo, pokrivene ste sa svim saznanjima 100%. I ja sam kroz godine puno učila kroz forum. 

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

Sreca ♥
    31. Prosinac 2020. 09:16

Ludakopatka

Drage lavice,
    Nažalost, ne mogu napraviti potpis jer je on predugačak. Puuuuno previše predugačak. Jer ja sam ona za koju se sve vi bojite da ćete postati. Ja sam ona koja nije uspjela. Nakon 10 godina lavlje borbe, 15 postupaka, 15 punkcija na živo jer nikad nisam išla u fet, dvije vanmaternična, 3 operacije, jedne bio kemijske.. Morala sam teška srca reći dosta je. Ja sam ona za koju se bojite da ćete postati. Kako pišete, život ti se svede na postupke, i nije ti žao kada uspiješ. Jbg, ja pratim forum od volume 1,šta da vam kažem. U pravu ste kada mislite da vam je danas možda lakše, jer prije 10 godina pola današnjih saznanja nije bilo. Mislila sam kao Nikita napisat knjigu o svemu, ali nitko ne želi čitati bajku koja nema lijepi kraj. Zato sam odustala. Prvi put se javljam jer sam vidjela da je na ovoj temi zavladao interes za posvojenje. Ja možda nisam uspjela u mpo, ali sam danas najsretnija mama jedne prekrasne posvojene curice koja vida moje rane, koja polako briše sve prolivene suze izgubljenih beba i negativnih beta. Ona ponovo gradi moje srce koje se posušilo jer kad ide neuspjeh za ne uspjehom, jednostavno stegneš srce i šutiš. Ako želite, mogu vam pružiti informacije iz prve ruke, mi smo posvojili u 9 mjesecu, tako da su informacije "svježe". Što se tiče mpo, pokrivene ste sa svim saznanjima 100%. I ja sam kroz godine puno učila kroz forum.

Predivna prica ❤️ cestitam i gustaj u svojoj curici. Nek vam je sretna 2021 ! Predivna prica jos jednom ❤️❤️❤️❤️

🤍

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Prosinac 2020. 09:16

Trudnice very soon to be - part one

SBjelis- 31.12. beta
    Nina89 - 31.12. druga beta, prva je malecka, ali slatka
    Nina92 - 31.12. druga beta, prva je malecka, ali slatka
    Blacky89 - krenuo estrofem, FET
    _Dolly_ - u prirodnom postupku
    Nadja89 - bockanje
    Teja09 - 4.1 UZV, dvije predivne bete
    malamaka - 4.1 beta
    Kača84 - beta
    Any_35 - 5.1. beta
    Lala1982 - prvi UZV, dvije ogromne bete
    MilaSt - 8.1. beta
    MiniGirl - tempirani odnosi
    Aura - tempirani odnosi
    maja555 - postupak 12/20
    Mareo208 - postupak 12/20
    Mara234  - FET 12/20
    Cici-mici - FET 12/20
    Monolena - postupak 01/21
    Tanja79 - postupak 01/21
    anavi985 - postupak 1/21
    Bjanka - postupak 1/21
    Sandolina - postupak 1/21
    Ana26 - postupak 1/21
    TirelessIvy - postupak 1/21
    Leia2.0 - postupak 1/21
    Rita_55 - postupak 1/21
    Sanjich - FET 1/21
    Anavi123456 - FET 1/20
    Mila-Milica -  FET 1/20
    vuky - FET 1/20
    Mattan - FET 1/20
    VM - FET 1/20
    la_Reina_del_Sur -  FET 1/20
    Libo - FET 1/20
    Dada31 -  FET 1/20

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Prosinac 2020. 09:17

Trudnice very soon to be - part two

Meto - postupak 02/21
    ericaa -  postupak 02/21
    Anitram1982 - FET 2/21
    Monkica24 - postupak 3/21
    Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    Seny - u pripremi i istraživanju opcija
    Deya - u pripremi i istraživanju opcija
    peyton - u pripremi i istraživanju opcija
    Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
    mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
    alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
    LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
    lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
    iris_iris -  postupak za nekoliko mjeseci
    vickivale - postupak za nekoliko mjeseci
    Belaaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Tiinaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Piky - postupak za nekoliko mjeseci
    minilu - postupak za nekoliko mjeseci
    MTB - postupak za nekoliko mjeseci
    nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
    sunshine25 - postupak za nekoliko mjeseci
    darliv - postupak za nekoliko mjeseci
    Lucyinthesky - postupak za nekoliko mjeseci
    Marinela87 - postupak za nekoliko mjeseci
    AuroraB - postupak za nekoliko mjeseci
    ANKSIMORON - postupak za nekoliko mjeseci
    manemoj -  postupak za nekoliko mjeseci
    Ivanaxx/Maslačakxx - postupak za nekoliko mjeseci
    Slee - postupak za nekoliko mjeseci
    Bozma - postupak za nekoliko mjeseci
    Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
    Takica - FET za nekoliko mjeseci
    Nina985 - FET za nekoliko mjeseci
    Chloe18/MaloTele - FET za nekoliko mjeseci
    Mrvica777 -  FET za nekoliko mjeseci
    Leoni -  FET za nekoliko mjeseci
    Angribird/Ljutopile/CrazyCatLady/korisničkoime - FET za nekoliko mjeseci
    Nikitta - operacija za nekoliko mjeseci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Prosinac 2020. 09:17

Trudnice

Jele83 - 7tt 29.12. UZV
    miss1502 - 8tt, 4.1 UZV
    Samara - 17tt 8.1 UZV
    Olivera - 15tt 13.1. UZV
    Vučica -  6tt
    TiKi92 - 7tt
    točkicaa - 8tt
    LioraLiora - 9tt
    Teja1408 - 9tt
    Pami - 9tt
    ruška - 10tt
    Leptirica90 -  10tt
    Nirvana2020 - 12tt  it's a girl!!!
    Lana3 - 13tt
    ruby22 - 14tt imamo dvojke
    willy/Astra - 14tt it's a girl!!!
    *.Women_name.* - 15tt  it's a girl!!!
    more2309 - 15tt imamo dvojke
    Simba 1989 - 17tt imamo jednojajčane trojke
    Tuma - 18tt it's a girl!!!
    pinkfairydust - 23tt, dečkić
    Ruska1986 - 24tt imamo curicu!
    BAJO1 - 29tt, mala Marija
    MakiST - 31tt it's a boy!!!
    flower93 - 33tt curica i dečko

MPO majka
    Nadalica, blizanci
    Dora4, blizanci
    Luce, blizanci
    JECIKA, curica

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.