Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    31. Prosinac 2020. 08:18

A onak imgbb mi nije htio radit pa sam nasla ovaj neki drugi za ubacivat slike na forume postimage. Da, velika je, a uzela sam link koji pise da je za forum, sori , moja prva slika 🙈

oharascarlett14@gmail.com

AuroraB
    31. Prosinac 2020. 08:25

Sbjelis ja tu vidim crticu😏
    Cure doktor mi je rekao da prekinem sa terapijom jer se radi o biokemijskoj trudnoći, a betu da ponovim iza nove godine da se isključi vanmaterična. U slučaju bolova da se javim njima ili na hitnu.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

31. Prosinac 2020. 08:26

AuroraB

Sbjelisja tu vidim crticu😏
    Curedoktor mi je rekao da prekinem sa terapijom jer se radi o biokemijskoj trudnoći, a betu da ponovim iza nove godine da se isključi vanmaterična. U slučaju bolova da se javim njima ili na hitnu.

Aurora zao mi je.. Meni je ovo sve precudno kako oni to preko telefona i da li si mozda mislila jos bekoga pitat za drugo misljenje? Cisto sa slo sigurni da je to to

sbjelisi
    31. Prosinac 2020. 08:26

sbjelisi
    31. Prosinac 2020. 08:27

Oni samo po beti znaju? Da je biokemijska

• maja555
    31. Prosinac 2020. 08:31

Pozz svima, citam forum letimicno. Nadam se da cu ovih dana vise citati. 
    Jesu li se javile nase cure iz Petrinje???? Jeli sve ok? Jeli potrebna pomoc nekoj od njih? 

Miss uzivaj u trudnoci. 
    Nikitta kako si mi ti? 
    Bozma sto je s tobom? 
    Saljem svima zagrljaje i u molitvama ste sve.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Any_35
    31. Prosinac 2020. 08:37

SBjelis ja isto vidim crticu😍👏
    AuroraB baš mi je žao, nadam se da će sve prirodno otići kraja bez poteškoća i boli. Drži se🙏❤️

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

BAJOMA
    31. Prosinac 2020. 08:37

Aurora a bemti ako imas test popiski ga

Raštika
    31. Prosinac 2020. 08:39

MTB

Lucyinthesky, ako sam dobro zapamtila, folacin moraju piti cure koje imaju mutaciju na nekom genu. Zaboravila sam detalje. Jesi ti radila te detaljnije pretrage?

Marty86, ufff, to ne zvuči kao nešto što bi si svaka žena poželjela za rođendan. I zvuči kao nešto što bi moglo uzrokovati sve tvoje biometrijske. Nikitta će nam se vratiti kad si napuni baterije, a onda će kao i uvijek, uljepšati svojim postojanjem cijeli ovaj topic.
    Dosta cura je bilo na histeroskopiji, vjerujem da će ti pomoći čim se pojave.

Jutro zene🙋🏽‍♀️
    Meni je marusicka napisala folacin za mene i partnera.... Al nisam nikada radila testove nikakve da bi mi na temelju toga to preporucila. 🤷‍♂️ Sad mene kopka.... Jel folacin isto ko i folna? Znam da ima nekih razlika s tim vitaminom. Imam folnu 800mg od kal-a i jucer kad sam uzimala nano q u ljekarni pitam tetu kao jel to folna jer ju imam kuci pa da ne kupujem. Kaze ona je. Jel je, pitam ja vas mudre zene? 🤣

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Nina92
    31. Prosinac 2020. 08:40

SBjelis i ja vidim crtu

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.