Pozdrav cure 😊
Pratim vas već mjesecima i suosjećam s vama. Puno sam od vas naucila (samo da znate i hvala na tome) 🥰
Potpis sam nadam se uspješno uredila.
Moja dijagnoza je od 02/2020 adenomioza (otkriveno na sistematskom) pokušavamo već pune 3 god. "napraviti" drugo dijete ali ne ide..nemam problem sa zatrudnjivanjem, očito u implantaciji. Sveukupno 6 biokemijskih. Svi nalazi vezano za predobradu mpo su uredni, kod supruga također. Zadnje što sam trebala napraviti je hsg ali dr.gin.(poznati iz vinogradske)kod kojeg sam privatno isla je rekao da nema potrebe (obzirom na ponavljajuce trudnoce),savjetovao je hsc. Narucena sam na hsc krajem 01/2021 odmah nakon menstruacije,nakon toga dogovori za postupak mpo.
Da li je tko prosao hsc od vas? Sve cu obavljati u vinogradskoj. 😘
👩 34👦 39,
👨👩👦 2013,
Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
02/2020 Adenomioza,
Sveukupno 6 biokemijskih,
Blaga trombofilija,
01/2021 HSC,
02/2021 MPO
04/2021 spontana trudnoća
https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#
E, da.. I ide li ti na rp ili se kupuje?
Kupuje, Novalac košta oko 135 kn, 30 kapsula
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Lucyn ja bi se trebala javiti 1. dan menge, pa ce mi onda reci kad/sto/kako... Iskreno, ne nadam se puno... opustila san se ovaj mjesec, sad cu se pomalo dovesti u red, nakon fet-a cu suplamente, trening, relax.... mislim, ja sam ovaj postupak vec otpisala ...😐 a bar cu do 5mj sad pauzu, pa da nabuildam stanice, i muza cu u red, pa da damo max od sebe.... 😎
Drago mi je da si ozdravila, daj si sada vremena za oporavak ...
Meni je doktor rekao da je svejedno, pijem stalno Elenatal, sad kupila iz dm-a one A-Z mama i usporedila... Iz dm-nemaju kalcij, bakar, magnezij i mangan… 60 tbl 20 kn...
A Elenatal 39 tbl oko 120 kn...
Mislim da ću kombinirati
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hvala, cure! Stvarno ste vrelo informacija!
oharascarlett14@gmail.com
Cure moje… Ja se evo vraćam iz Petrinje. Nosili smo pomoć ljudima koji su najviše stradali. Posjetili smo i Glinu i okolna sela. Ono što se tamo desilo je nešto strašno 😔😔😔 Selo Strašnik, koje je bilo i epicentar je neobnovljivo, jednostavno uzeti i ponovo graditi, ja neznam dali je koja kuća ostala na svojim temeljima 💔💔💔 jako puno ostavljenih peseka, ostavili smo im kobasice i hrenovke. Ja se nadam da je naša Tiki dobro i da će nam se uskoro javiti.
Šaljem vam svima zagrljaje. Aurora tebi želim puno hrabrosti i želim ti da se sve ovo završi s najboljim ishodom za tebe 🙏❤️
💞🙏
oharascarlett14@gmail.com
malamaka, super si sve napravila. Onda ti je danas 6dnt, dan transfera ti se ne računa. Koliko vidim, vraćala si blastice, tako da već sutra, preksutra možeš stidljivo piškiti testiće i lijepiti sličice ovdje.
Miss, i bolje ti je da ne čuješ srce. Da si na onim UZVovima na kojima možeš čuti srce, i da ih radiš svaki tjedan kao ti, do sad bi spalila dijete.
Ja bi isto izabrala radije ove 2d UZVove gdje ne mogu ništa čuti pa išla češće na početku, nego išla na ove turbo moderne, a onda morala gristi nokte 4 tjedna. Tak da, super si ti prošla.
Lucyinthesky, žao mi je što već moraš raditi. Drago mi je da možeš raditi, znači da ide na bolje.
SBjelis, ja uzimam Novalac Prenatal i po prvi puta u životu imam i previše feritina (inače sam anemična). Ne znam je li to aktivno, neaktivno ni je li mi paše, ne paše, tek idem raditi pretrage na trombofiliju (koliko sam shvatila, tu se vidi koja ti vrste folne paše, između ostalog). Ne znam ide li na recept, ja ga po automatici kupujem.
Marty86, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna. Drago mi je vidjeti da jedno dijete već imaš.
Što se drugog tiče, ovih 6 biokemijskih je baš puno, žao mi je što si prošla kroz to. Potpis ti je dobar.
Ja ne znam što je adenomioza.
💔💔💔
Lucyn ja bi se trebala javiti 1. dan menge, pa ce mi onda reci kad/sto/kako… Iskreno, ne nadam se puno… opustila san se ovaj mjesec, sad cu se pomalo dovesti u red, nakon fet-a cu suplamente, trening, relax…. mislim, ja sam ovaj postupak vec otpisala …😐 a bar cu do 5mj sad pauzu, pa da nabuildam stanice, i muza cu u red, pa da damo max od sebe…. 😎
Drago mi je da si ozdravila, daj si sada vremena za oporavak …
Plan zvuči dobro 💪❤️
MTB a šta ću, posao čeka 🙄, ali da, osjećam se bolje pa je to ok.
Novalac prenatal se isključivo kupuje, ne ide na recept. Pila sam ga bez pauze zadnje dvije godine, sad se dvoumim da li da nastavim ili da uzimam samo folacin kako mi je ovaj dr savjetovao. Prije mi je drA forsirao isključivo Novalac.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB Adenomioza je kad se endometrijsko tkivo nalazi u mišićnom sloju maternice (rekla bih jedna vrsta endometrioze) Kad sam čitala zadnji nalaz uzv-a maternica je prema dimenzijama uvećana. Nikkita je dr.za takve stvari.. nadam se da se nije povukla jer je žena zmaj 😍
Sad trenutno "proucavam"histeroskopiji, vidjela sam da je netko već to tu radio.
👩 34👦 39,
👨👩👦 2013,
Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
02/2020 Adenomioza,
Sveukupno 6 biokemijskih,
Blaga trombofilija,
01/2021 HSC,
02/2021 MPO
04/2021 spontana trudnoća
https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#
Lucyinthesky, ako sam dobro zapamtila, folacin moraju piti cure koje imaju mutaciju na nekom genu. Zaboravila sam detalje. Jesi ti radila te detaljnije pretrage?
Marty86, ufff, to ne zvuči kao nešto što bi si svaka žena poželjela za rođendan. I zvuči kao nešto što bi moglo uzrokovati sve tvoje biometrijske. Nikitta će nam se vratiti kad si napuni baterije, a onda će kao i uvijek, uljepšati svojim postojanjem cijeli ovaj topic.
Dosta cura je bilo na histeroskopiji, vjerujem da će ti pomoći čim se pojave.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji