Vučice, cestitam,ja nikako da cujem bas srce,samo mi prokomentiraju da kuca,ali ne daju zvuk..bas bi htjela to cuti..nema veze, bitnije je znati da je sve ok
Bozma bas mi je zao, nekako sam vjerovala da ce kod tebe biti dobar rasplet...drzi se ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Drage cure dugo me nije bilo..nakon spermiograma od MM trebalo mi je baš malo mira i vremena samo za nas..moji nalazi su svi uredni samo još trebam odraditi AMH..nakon konzultacija sa ginekologom uputila nas je na pregled na odjel za humanu reprodukciju..zanima me dali koja zna koliko se sad čeka taj prvi pregled u Petrovoj bolnici u Zagrebu..
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Bozma baš mi je žao, a jebemu sve... 😔
Nirvana 2020 čestitam na curici, koja divna vijest 🤩
Lala1982 beta ti je top, kako je prekrasno tak nešto pročitati 😊
Vučica jako mi je drago radi tebe, divan osjećaj pretpostavljam!
Nadalica koja si ti živa legenda, ali ono, prava 😎😁
AuroraB žao mi je što prolaziš ovo sve, pa tko bi rekao da se to uopće može izdogađati. Ja ne znam šta da kažem, realist sam, ne zanosim se, ne želim davat nadu, ali tko ne bi pomislio na dobro kad vidi to duplanje i sve 🤞Ja ti od srca želim samo da se nešto ne zakomplicira. Drži se!
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
vuky pitala si kako sam ❤️Ok je, počela sam radit danas, službeno nisam više zarazna. Bit ću ok, samo da mi se tijelo oporavi, jako se i dalje umaram i nemam snage.
Kako si ti, kad planiraš fet?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure moje... Ja se evo vraćam iz Petrinje. Nosili smo pomoć ljudima koji su najviše stradali. Posjetili smo i Glinu i okolna sela. Ono što se tamo desilo je nešto strašno 😔😔😔 Selo Strašnik, koje je bilo i epicentar je neobnovljivo, jednostavno uzeti i ponovo graditi, ja neznam dali je koja kuća ostala na svojim temeljima 💔💔💔 jako puno ostavljenih peseka, ostavili smo im kobasice i hrenovke. Ja se nadam da je naša Tiki dobro i da će nam se uskoro javiti.
Šaljem vam svima zagrljaje. Aurora tebi želim puno hrabrosti i želim ti da se sve ovo završi s najboljim ishodom za tebe 🙏❤️
endometrioza
Cure, netko bio spominjao prebatalne tablete i koje su najbolje.. Koje su vama dr.prep.uz terapiju? Vidim neki aktivni nesto a neki nisu...
oharascarlett14@gmail.com
Cure, netko bio spominjao prebatalne tablete i koje su najbolje.. Koje su vama dr.prep.uz terapiju? Vidim neki aktivni nesto a neki nisu…
Ja ti koristim premama duo ok su mi i prije trudnoce sam ih koristila pa samo nastavila.
Vučica prekrasno😍 i vjerujem da je prekrasan osjećaj❤️, neka se tako i nastavi❤️
SBjelis ja koristim Novalac prenatal ( prema naputku liječnika).
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
E, da.. I ide li ti na rp ili se kupuje?
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji