A mogu mislit, mozda da odma ides do njih,cisto da nisi sama, haha mi isto cekamo samo da opet krene, pratimo zavjese one nam se prve pocnu ljuljati 😂🤷🤦 ma ja ti spavam ko top, ne bi ga ja ni cula da nije muz vikao Isuse boze Isuse boze Isuse boze opet potres 😱. On se jako boji i bas ima traume od tog, al da je fino ljuljalo bome je,iako je meni bio puno gori onaj u 3.mj,ono sam bas osjetila kak se naginje zgrada,ovo je bilo lagano ljuljanje naspram onog, grozno jedva cekammda zavrsi ova godina 😫
Ovo je bilo za manemoj nez sta sammstisla pa se nije citiralo 🤦
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Uzas! Skoro u isto vrijeme kad onaj prosli, usrala sam se 😞🤯
Mi smo isto osjetili, mene je to probudilo.
Ruska, oni moji grčevi u noći kakve si imala i ti samo uz proljev, očito su bili implantacija, šteta samo što su embriji bili loši🙃
Astra i meni je bilo baš teško čitati postove od Pikyi Beleali oporaviti će se one❤ Jer nema druge nego glava gore i naprijed… Drago mi je da je tebi napokon uspjelo, sad uživaj u trudnoći i nek ti je sretno do samog kraja🌅
😏😏😏 jebemu 😞😞
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sve curke koje su same mozete doc k nama,ja moram ic radit al je mm doma i on se boji pa Ce vas rado ugostit da nije sam 😂😂
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Ajme cure kako sam se ja prepala, jos uvijek nisam sebi dosla. To je tako dugo trajalo da sam samo cekala oce li se pojacati, oce kuca ostat na mjestu, oce jadna beba ako mozda slucajno postoji prezivjet od tog stresa 😓 Mi smo u Zg, okolica, al je kuca bas na povisenom pa se nekako vise osjeti. Sve traume su se vratile od onog prvog potresa. Ugl nema vise spavanja za mene, a muz ide na posao i ja ostajem sama 😭 Nadam se da ste svi dobro, pogotovo oni koji su blize epicentru 🙏🙏🙏
Uhhh, malo da se oraspolozim, uspjela sam napraviti testove, i to je to do bete nemam vise testova, sad sam cekanje 🤞🤞🤞
https://ibb.co/Z1t9BKM
Barem te nesto oraspolozilo, ovo super izgleda sve 🥰🥰🤗🤗🤞
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Ajme cure kako sam se ja prepala, jos uvijek nisam sebi dosla. To je tako dugo trajalo da sam samo cekala oce li se pojacati, oce kuca ostat na mjestu, oce jadna beba ako mozda slucajno postoji prezivjet od tog stresa 😓 Mi smo u Zg, okolica, al je kuca bas na povisenom pa se nekako vise osjeti. Sve traume su se vratile od onog prvog potresa. Ugl nema vise spavanja za mene, a muz ide na posao i ja ostajem sama 😭 Nadam se da ste svi dobro, pogotovo oni koji su blize epicentru 🙏🙏🙏
Uhhh, malo da se oraspolozim, uspjela sam napraviti testove, i to je to do bete nemam vise testova, sad sam cekanje 🤞🤞🤞
Dobro to izgleda 🤗🤗🤗🤗🤗 ja sam si skuhala kavu i sad polako, valjda ih vise nece bit.. I ja se nadam da su cure koje su u blizini epicentra ok, javite nam se!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
A mogu mislit, mozda da odma ides do njih,cisto da nisi sama, haha mi isto cekamo samo da opet krene, pratimo zavjese one nam se prve pocnu ljuljati 😂🤷🤦 ma ja ti spavam ko top, ne bi ga ja ni cula da nije muz vikao Isuse boze Isuse boze Isuse boze opet potres 😱. On se jako boji i bas ima traume od tog, al da je fino ljuljalo bome je,iako je meni bio puno gori onaj u 3.mj,ono sam bas osjetila kak se naginje zgrada,ovo je bilo lagano ljuljanje naspram onog, grozno jedva cekammda zavrsi ova godina 😫
I meni je onaj puuuuno gori bio! Sad nije bilo one tutnjave prije, to mi je najgore valjda bilo! I imala sam osjecaj da traje minutamaaaaaaaa... ma joj, i ova godina vise 🙆🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Testovi ti jako lijepo izgledaju, možeš komotno i sutra izvaditi betu!🤞🤞😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
I meni je onaj puuuuno gori bio! Sad nije bilo one tutnjave prije, to mi je najgore valjda bilo! I imala sam osjecaj da traje minutamaaaaaaaa… ma joj, i ova godina vise 🙆🏻♀️
Mene oba puta probudio muz, nikakve tutnjave ja nisam cula al prepala sam se i samog ljuljanja,mogu mislit kak bi da sam jos i to cula 🤦 ti si u zgu? Nadam se da je to to od potresa za ovu godinu, dobro je neko i napisao na faceu, cim zatvore birtije opet Ce nas potres zadesiti 😱😂
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Evo ga opet 🤦
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Testovi ti jako lijepo izgledaju, možeš komotno i sutra izvaditi betu!🤞🤞😊
Pa bome cak i razmisljam o tome, ali vise zbog toga sto ako nesto pokaze onda se vadi nakon 2 dana opet ako sam skuzila i onda mi to taman pada na Novu godinu ako vadim prvu u srijedu kak mi je receno, i sad nemam pojma dal se igdje moze izvadit na praznik 🤔
Sad su bili oni mali potresi mamicaaa, kako smanjiti taj stres 😱
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Sortiraj odgovore
Najstariji