Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Prosinac 2020. 17:47

Draga Belaaa, daj si vremena koliko ti treba da se oporaviš, nije to mala stvar.
    Inače, ja sam čitala a i specijalist mi je potvrdio - dvije godine iza spontanog si pojačano plodna i puno je veća šansa da ćeš iznijeti zdravu trudnoću. Tako da, otplači do kraja, oporavi se, a onda ćete krenuti dalje na bebicu.

joallina, dobro nam došla i što brže otišla, trudna! Svaka čast na čitanju pravila, odmah si u milosti. 
    Hvala na informacijama o posvojenju. Ja se nisam ni raspitivala jer sam mislila da je nemoguće. Evo, ovo mi je treća informacija u zadnjih desetak dana da je to često samo predrasuda.

Any_35, hvala na priči. Da, rijetko se događa ali baš zato što se događa ja ne bih prestajala s terapijom dok nisam sigurna. Žao mi je što tvoja trudnoća na kraju nije uspjela, ali po svemu što sam čitala to dvoje nije povezano - početna beta i uspjeh trudnoće.

manemoj, koliko ja znam, stanice su ti takve kakve jesu, nema te terapije koja ih može učiniti kvalitetnijima ili manje kvalitetnima. Stimulacija je tu da od svih antralaca, koliko ih ima taj mjesec, pokuša izvući maksimum - u smislu da sazriju u slično vrijeme da ih se može aspirirati.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Prosinac 2020. 17:54

Pročitala istraživanje. Radi se o jednom istraživanju, koje sigurno nije konkluzivno, ne znamo sve detalje i na koji način su oni potencijalno utjecali na krajnji rezultat. I svejedno imaju odstupanja - možemo reći da je beta UGLAVNOM pozitivna 5, 6 dan, ali da ima slučajeva i kad je negativna i svejedno završi porodom. Kao što ima slučajeva kad je pozitivna, i ne završi porodom.
    Ovo je premali broj žena na kojem su testirali da bi se mogli izvući definitivni zaključci. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Prosinac 2020. 18:04

joallina sretno ti, endo suborkinjo. Nama nažalost prvi pokušaj nije uspio 😔 moji nalazi su super, čak smo dobili i prekrasne blastice ali eto, vjerojatno nas ta endometrioza koči. 🙄

Cure dali se FET računa kao drugi pokušaj što se tiče subvencija na postupke? Ili se to računa po broju IVF-a i ICSI-a? Znači da pojasnim što želim pitati, dali mi se druga subvencija računa tek kad potrošim sve ove smrzliće koje imam? 😊 😊 😊 Jer sad doktor za FET me ne traži da išta predajem u osiguranje...niti mi je potrebna nova uputnica.

E da, i što se tiče mog horora od sinoć, smanjio se Bogu hvala, osjećam se puno bolje i krvarim duplo manje nego jučer.... 🙏🤗
    Ali dobila sam neku crijevnu virozu , od silne sarme i francuske hahha 🙈🙈🙈🙈🙈

endometrioza

Sreca ♥
    27. Prosinac 2020. 18:29

Cure citam vase postove, gledam testove i izgubila sam se koji je ciji. Bozma, slazem se s tebom. Ja sam isto tip koji ne viruje da se cuda mogu meni dogodit. I uvik se dogadaju nekom drugom. Ja sam isto danas upala u neko lose raspolozenje. Vec kao da sam odustala od svega i pomirila se s tim da nema nista. 
    Bella, iskreno suosjecam s tebom. Ne zelim uopce znati kroz sta ti prolazis, ali drzi se i Bog ce ti dati snage za dalje ❤️ tvoja beba je sad s andelima i cuva te ❤️

🤍

sbjelisi
    27. Prosinac 2020. 18:35

Belaa mislim da sam tvoje ime vodjela na nekoj drugoj temi koju sam citala, drzi se 💞 
    Any wow
    Mene bas ubija ova terapija, trpam u sebe hranu koda nemam dna 😵 Ovo je kao pms forvever 🙈🙈
    Bozma koliko sam citala iskustva cura, aposvuda vracaju dvodnevne zametke.. Navode neke razloge ali ja to ne mogu uhvatiti. Negdje spominju i godine u kontekstu vise godina, ranije vracaju..  Ali nisam dublje istrazivala, ja to slabo kontam 🙈🙈

oharascarlett14@gmail.com

🌼TiKi🌼
    27. Prosinac 2020. 18:48

Belaa saljem jedan veliki virtualni hug. Bit ces ti dobro, s vremenom budemo dobro. Prezivimo, naucimo zivjeti s tim gubitkom. To su sve nasi mali anđeli koji nas cuvaju. Ja tako gledam na to i to mi daje snagu i smanjuje strah. ❤️
    MTB molim i ja javne informacije o posvojenju. Mi isto razmisljamo o tome, ako nam ne uspije FET pingvinica. Mislim da nakon prvog djeteta ne bi isli vise u postupke, vec bi posvojili jedno malo bice. 😍 I nemoj tako, ja jesam mlađa, ali ti si zena u najboljim godinama, zrelim. Neka ja budem tvoja papucica 😘

Idem vecerati pa se spremiti za sutrasnji pregled, malo uhvatiti pozitivnih misli, bit ce to sve ok. Drzim fige svima za sutra i saljem vam 😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

27. Prosinac 2020. 18:49

SBjelis

Belaa mislim da sam tvoje ime vodjela na nekoj drugoj temi koju sam citala, drzi se 💞
    Anywow
    Mene bas ubija ova terapija, trpam u sebe hranu koda nemam dna 😵 Ovo je kao pms forvever 🙈🙈
    Bozmakoliko sam citala iskustva cura, aposvuda vracaju dvodnevne zametke.. Navode neke razloge ali ja to ne mogu uhvatiti. Negdje spominju i godine u kontekstu vise godina, ranije vracaju.. Ali nisam dublje istrazivala, ja to slabo kontam 🙈🙈

Ovo si dobro rekla pms forever.. Meni je nakon stimualcije mjesec dana bila ta ludjacka zelja za hranom 😑🤣  i slatko i slano i kiselo daj sve 🌝

27. Prosinac 2020. 19:11

Joallina sjetila si me na jedan film koji sam lani gledala 
    "Instant obitelj" preporučam ga svakom za pogledati tko jos nije 🥰

sbjelisi
    27. Prosinac 2020. 19:22

U, poznat mi je taj film, Cici mici

oharascarlett14@gmail.com

MaloTele
    27. Prosinac 2020. 19:33

Upisujm se i ja na listu za informacije o posvajanju 😊 mi smo razmišljali o tome jos prije nego smo saznali da imamo problema s prirodnim zacececm,ali nismo se puno raspitivali bas zato jer smo mislili da je to nemoguće, da nam nece sig dat da posvojimo, podstanari smo za pocetak la bla, ali definitivno cemo se raspitati sad, bude mi zao da ima toliko djece po domovima a toliko ljudi koji bi im pružili ljubav a ne mogu, bilo sta da se sazna svakako se prikljucujem informacijama 😄 
    Manemoj mogle bi se mi pratiti i u trudnoci,evo miss mi se pozurila malo pa moram naci neku drugu da mi bude wingman 😉 
    Dada sve dok imas smrzlica ti je jedan pokusaj 🤞🤞 tebi drugi nece ni trebati 😃 drago mi je da ti je bolje, izdrzat cesjos malo 😊
    Belaaa draga,jaka si zena i tuga zbog ovog te Mece nikad napustiti ali moras naci snage da naucis zivjeti s njom, uzmi jos malomvremema ako trebas i onda kreni dalje,imas andela cuvara gore i koliko god je tesko krenuti dalje nemoj se zakopati u tuzi, korak po korak, sjeti se cilja i samo hrabro,divim ti se na snazi i jako mi je zao sto si sve to morala proc,saljem ti velike zagrljaje 🥰

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.