Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    28. Prosinac 2020. 07:05

Uzas! Skoro u isto vrijeme kad onaj prosli, usrala sam se 😞🤯

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MaloTele
    28. Prosinac 2020. 07:09

Kakva godina stari moj,oce li kraj vec jednom 😫 nadam se da su svi okej 🤞

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

AuroraB
    28. Prosinac 2020. 07:14

Ruska1986

Uzas! Skoro u isto vrijeme kad onaj prosli, usrala sam se 😞🤯

Mi smo isto osjetili, mene je to probudilo.
    Ruska, oni moji grčevi u noći kakve si imala i ti samo uz proljev, očito su bili implantacija, šteta samo što su embriji bili loši🙃
    Astra i meni je bilo baš teško čitati postove od Piky i Bele ali oporaviti će se one❤ Jer nema druge nego glava gore i naprijed... Drago mi je da je tebi napokon uspjelo, sad uživaj u trudnoći i nek ti je sretno do samog kraja🌅

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Tuma
    28. Prosinac 2020. 07:15

Joj zene, tocno mi dode da preselim negdje di nema potresa.... opet u pola 7 ujutro, ima koja iz blizine Petrinje, Siska? Jeste oke? U Zgu se bas dosta osjetio i dugo trajao...

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

AuroraB
    28. Prosinac 2020. 07:16

Anksimoron nadam se da to tvoja beta trese labaratorij😂❤🙈

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

manemoj
    28. Prosinac 2020. 07:20

Tuma

Joj zene, tocno mi dode da preselim negdje di nema potresa…. opet u pola 7 ujutro, ima koja iz blizine Petrinje, Siska? Jeste oke? U Zgu se bas dosta osjetio i dugo trajao…

Ja ali je ok, nemamo nikakve štete doma za sad koliko vidim. Užas.. a muž se bacio na mene kad smo osjetili, ja ga gledam. Džaba ti to da je jači bio 🤷.
    On sad otišao na posao a ja ću kao uživati na GO 🤦🤦🤦

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MaloTele
    28. Prosinac 2020. 07:24

manemoj

Tuma

Joj zene, tocno mi dode da preselim negdje di nema potresa…. opet u pola 7 ujutro, ima koja iz blizine Petrinje, Siska? Jeste oke? U Zgu se bas dosta osjetio i dugo trajao…

Ja ali je ok, nemamo nikakve štete doma za sad koliko vidim. Užas.. a muž se bacio na mene kad smo osjetili, ja ga gledam. Džaba ti to da je jači bio 🤷.

Mogu mislit kak vam je bilo kad je nas u zgu tak treslo,mi smo na 6.katu i bome se fino ljuljala zgrada 🤦🤦 ja sam samo pitala svog muza kolko je sati, imala sam osjećaj da je ko i onaj u 3.mj ,sta su navalili ti potresi ranom zorom 🤦 ti ces sama bit dok se on ne vrati s posla?😱

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

manemoj
    28. Prosinac 2020. 07:26

MaloTele

manemoj

Tuma

Mogu mislit kak vam je bilo kad je nas u zgu tak treslo,mi smo na 6.katu i bome se fino ljuljala zgrada 🤦🤦 ja sam samo pitala svog muza kolko je sati, imala sam osjećaj da je ko i onaj u 3.mj ,sta su navalili ti potresi ranom zorom 🤦 ti ces sama bit dok se on ne vrati s posla?😱

A hoću da, rekao je ako bude frka da će doći doma ali valjda će biti ok, spustila sam se dolje, strah me samo u spavaćoj biti jer je na katu više a gore ipak jače trese. Sjela u dnevni i kao jadniče čekam da krenu oni manji 🙈.
    Zvala je već sveki pa ako bude gadno ću kod njih..
    Mogu misliti kako tebi na 6 katu.. pa to je moralo dobro ljuljati 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MaloTele
    28. Prosinac 2020. 07:33

A mogu mislit, mozda da odma ides do njih,cisto da nisi sama, haha mi isto cekamo samo da opet krene, pratimo zavjese one nam se prve pocnu ljuljati 😂🤷🤦 ma ja ti spavam ko top, ne bi ga ja ni cula da nije muz vikao Isuse boze Isuse boze Isuse boze opet potres 😱. On se jako boji i bas ima traume od tog, al da je fino ljuljalo bome je,iako je meni bio puno gori onaj u 3.mj,ono sam bas osjetila kak se naginje zgrada,ovo je bilo lagano ljuljanje naspram onog, grozno jedva cekammda zavrsi ova godina 😫

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

Nina89
    28. Prosinac 2020. 07:33

Ajme cure kako sam se ja prepala, jos uvijek nisam sebi dosla. To je tako dugo trajalo da sam samo cekala oce li se pojacati, oce kuca ostat na mjestu, oce jadna beba ako mozda slucajno postoji prezivjet od tog stresa 😓 Mi smo u Zg, okolica, al je kuca bas na povisenom pa se nekako vise osjeti. Sve traume su se vratile od onog prvog potresa. Ugl nema vise spavanja za mene, a muz ide na posao i ja ostajem sama 😭 Nadam se da ste svi dobro, pogotovo oni koji su blize epicentru 🙏🙏🙏
    Uhhh, malo da se oraspolozim, uspjela sam napraviti testove, i to je to do bete nemam vise testova, sad sam cekanje 🤞🤞🤞
    https://ibb.co/Z1t9BKM

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.