MTB kada sam u siječnju 2019 krenula u MPO vode imala sam 37 g i par mjeseci (tada sam imala 2 neuspješne inseminacije), sada imam 39 g i 2 mj🙂
Tak da što se tiče godina ni vrit ni mimo🙄
A ovaj potres… još ćemo podurat ovu godinu dva tri dana, ali onda od 1.1. nema predaje🤗
OK, onda ti priznajem argument godina.Iako, tvoji smrzlići su svi iz doba kad si imala 37, zar ne? Onda si bila mladica pa ne znam što su ti nabijali komplekse godina
Kad se odmoriš od poroda, stigneš ti i po drugo otići. Iako vjerujem da ćete vi to i prirodno obaviti, žene znaju biti hiperplodne nakon poroda.
Jako jako me motiviraju priče kao što je tvoja tako da mi je baš super da si došla. Plus, živciralo me što jednoj trudnici nemam tjedne na popisu, moj OKP je divljaoMTB da smrzlici su nastali s mojih 37 godina, a da budem iskrena nitko od doktora baš nije naglašavao problem mojih godina, već samo kad se pojavila trisomija, nitko nije išao u daljnje analize.Rekli su godine i to je to.
Simpa je ovo za OKP🙂Čak sam si u jednom trenutku pomislila sad kad me MTB makne s popisa🙂
Jako je lijepa i topla poruka koju je Meto uputila Beliii.
Ono šta bih još istaknula iz svog iskustva, što sam primijetila na svom tijelu-nikada prije kiretaze nisam imala čiste, tek su se nakon kiretaze pojavile, ne svaki ciklus, ali možda svaki drugi, tada bi mi dr dao kontr.pilule da puknu i pukle bi. Htjela sam samo reci da je to na neki način bio razlog zašto se sve nekako oduzilo jer su se gubili ciklusi za FET.Mozda ova info nekome pomogne.
A mozda s druge strane to uopće nije povezan jedno s drugim ili se tijelo svo zbunilo....
Lucyin necu nigdje zbrisati, a pogotovo ne na neku drugu temu🙂Zaslužila si da prespavas potres nakon svega😘
Dobar dan.
Ja sam se usrala od ovog potresa i jos nepomicno sjedim u kakici. Trebam malo vremena da me ovaj sok i ptsp prodju. Nije mi ovo trebalo 🙈
Nina i Tiki you made my day 😍❤👶
ANKSIMORON jedva cekamo vijesti 😘😘😘😘😘😘👶👶👶👶Danas trebam ekstra dozu dobrih vijesti.
E, sad ostatak sam zaboravila 🙈😭
Srce mi je u gatjama
oharascarlett14@gmail.com
Lucyinthesky i ja sam tip za spek i kobase, malo cvaraka i luka. Jedino sto izbjegavam je kruh i tjesteninu (jedem integralnu) i slatko zbog inzulinske rezistencije. Najbitnije da mogu meso 😂
Odmaram curke, malo sam dosla k sebi od svega. Tu kod nas ima dosta materijalne stete, posebnobu okolnim selima. Bolnica je isto dosta stradala i sve starije zgrade. Bitno da nema ljudskih zrtava. 🙏
Nina testovi su pozitivni! Sad cekamo betu da mozemo sluzbeno cestitati.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Astra, baš sam sretna da si se javila. Podsjeti me još koliko imate godina. Spomenula si više puta da je problem u godinama, a ne sjećam se da si i ti bila gerijatrija (sve vi ispod 40 ste meni mladice). Drago mi je da sad ide kako spada i navijamo sve da za 20+ tjedana držiš svoju prekrasnu kćerkicu u rukama.
Nikitta, slažem se, ljudi često malo "izmijene" i "nakite" priču kad govore o nečem. Zato je najbolje sam provjeriti.
Nina89, testovi izgledaju super. Koliko vidim, tebi je danas 16 dana od transfera? Komotno možeš vaditi danas/sutra prvu i onda drugu za dva dana. Da riješiš sve u ovoj godini i dobiješ termin za prvi UZV.Tiki, baš mi drago da je sve u redu s bebom, čekala sam da javiš rezultate svog pregleda.
ANKSIMORON, držmo figeeeeee. Hoćemo bebuuuuu!!!
Olivera, baš mi je drago da su se nanizale lijepe priče o posvojenjima.
Danas mi je 11.dan od transfera blastice, odnosno 16.dan od punkcije. Mislim da cu sutra ici, postala sam nestrpljiva 🙃
Ajme cure, pa opet potres. Nadam se da nece vise
Anksimoron javi nam veliku betu
Nina, crta dobri izgleda. Koji dan od transfera ti je pocelo pokazivat?
Tiki dobre vijesti
CrazyCatLady evo bio muz za kariotip, upisali su ga za 22.02. Uzeo je broj pa ako obavimo privatno da moze nazvat ispisat se, a oni su rekli javit se ako netko otkaze (mos mislit). Rekli su mu da upisuju samo po 1 za svaki dan iz razloga sto se nalazi dugo cekaju, da se ne zatrpavaju, pa to ne bi bilo nikad, a da u zadnje vrijeme ima bas dosta ljudi.
I je, u onoj zgradi je kako sam ti sinoc napisala, kad se udje unutra, mislim da je rekao druga vrata desno
Moji testovi su i dalje snjezno bijeli. Eto kad vec nemam Bozicno cudo imam snjeska 😂 sutra je dan za M
Cure malo glupo pitanje, jel se razlikuju vrijednosti u razlicitim laboratorijima? Isla sam se nes raspitivat dal vade za praznike pa su spomenuli da vadim na istom mjestu prvi i drugi put ako idem...
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Lucyinthesky i ja sam tip za spek i kobase, malo cvaraka i luka. Jedino sto izbjegavam je kruh i tjesteninu (jedem integralnu) i slatko zbog inzulinske rezistencije. Najbitnije da mogu meso 😂
Odmaram curke, malo sam dosla k sebi od svega. Tu kod nas ima dosta materijalne stete, posebnobu okolnim selima. Bolnica je isto dosta stradala i sve starije zgrade. Bitno da nema ljudskih zrtava. 🙏
Nina testovi su pozitivni! Sad cekamo betu da mozemo sluzbeno cestitati.
To je to,luk naravno of course,čim ne idem na posao 😎Kruh i uh općenito se trudim zaobilazit u širokom luku. Uz to jedem puuuuuuno povrća i nešto voća, pa se trudim imat neki balans. Meso uzimamo isključivo domaće i sve od njega radimo sami, a povrće je iz vrta bez pesticida.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nina89 moras u istom jer ima razlike
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Tiki najbitnije je da je bebica ok
Nina koji ti je danas dan nakon transfera? Crtice ti se lijepo vide, najbolje da stvarno sutra ujutro izvadiš betu. Ja sam imala sjenicu na malom mulleru jutro kad mi je beta bila 7, ali se ta sjena nije mogla uslikati mojim mobitelom. Ovo se već jako lijepo vidi!
Bozma, taj kinez je jednako osjetljiv kao i ovi skupi američki testovi First Response, zapamtite to svi! To što si imala sjenu na njemu znači da se nešto krenulo kuhati kod tebe, da ti je maternica spremna i sposobna primiti embrij, ali je on loš. To je moje mišljenje i ne odustpam od njega ni najmanje. Kako je meni kinez pokazao sjenu na dan kašnjenja M i dan poslije, a nikad prije ni poslije toga? Znači, nema sumnje da se nešto događalo.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Evo samo da se još malo ubacim.. sad sam se sjetila.. vezano uz posvojenje..
Nikitta i ostale cure koje zanima.. ta frendica mi je rekla da je prošla do sada edukacija i edukacija, nema broja, ali da niti jedna nije bila tako izvrsna kao ta školica za posvojitelje (tamo osim parova zna biti i stručni kadar koji radi u sustavu). Nije mi je mogla dovoljno nahvaliti! Eto, to je očito stvarno dobro.. I tamo se mogu prijaviti i parovi koji još nisu sigurni jel bi posvojili ili ne.. nakon toga mogu lakše donijeti odluku.
Tikinajbitnije je da je bebica okNinakoji ti je danas dan nakon transfera? Crtice ti se lijepo vide, najbolje da stvarno sutra ujutro izvadiš betu. Ja sam imala sjenicu na malom mulleru jutro kad mi je beta bila 7, ali se ta sjena nije mogla uslikati mojim mobitelom. Ovo se već jako lijepo vidi!
Bozma, taj kinez je jednako osjetljiv kao i ovi skupi američki testovi First Response, zapamtite to svi! To što si imala sjenu na njemu znači da se nešto krenulo kuhati kod tebe, da ti je maternica spremna i sposobna primiti embrij, ali je on loš. To je moje mišljenje i ne odustpam od njega ni najmanje. Kako je meni kinez pokazao sjenu na dan kašnjenja M i dan poslije, a nikad prije ni poslije toga? Znači, nema sumnje da se nešto događalo.
Meni je danas 10 dan, sutra vadim betu
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji