Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Prosinac 2020. 09:15

Astra

MTB kada sam u siječnju 2019 krenula u MPO vode imala sam 37 g i par mjeseci (tada sam imala 2 neuspješne inseminacije), sada imam 39 g i 2 mj🙂
    Tak da što se tiče godina ni vrit ni mimo🙄
    A ovaj potres… još ćemo podurat ovu godinu dva tri dana, ali onda od 1.1. nema predaje🤗

OK, onda ti priznajem argument godina.  Iako, tvoji smrzlići su svi iz doba kad si imala 37, zar ne? Onda si bila mladica pa ne znam što su ti nabijali komplekse godina 
    Kad se odmoriš od poroda, stigneš ti i po drugo otići. Iako vjerujem da ćete vi to i prirodno obaviti, žene znaju biti hiperplodne nakon poroda.
    Jako jako me motiviraju priče kao što je tvoja tako da mi je baš super da si došla. Plus, živciralo me što jednoj trudnici nemam tjedne na popisu, moj OKP je divljao 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Prosinac 2020. 09:16

Što se potresa tiče, meni je ovo bio potres šmotres.  
    Nije mi bilo svejedno, ali preživjela sam i gore. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Prosinac 2020. 09:32

Nastavljam avanturu po veganskim proizvodima.
    Bademovo mlijeko - bljak. Prvo koje mi se ne sviđa. Riža, lješnjak i pir su mi bili ok.
    Veganski namazi iz lidla - probala prženi luk, ok zamjena za paštetu. Ali kako paštetu ionako ne jedem već godinama i ne fali mi, nije mi potrebna pa je više neću kupovati. Imam još jedan iz Lidla, probat ću ga idućih dana.
    Jogurta imam još dva za probati, ali nemam previše nade da će valjati. Pomirila sam se s tim da jogurte jednostavno više neću jesti neko vrijeme. Baš kao ni sireve. 

💔💔💔

Meto
    28. Prosinac 2020. 09:43

Cure nadam se da ste svi dobro, od ovih kisa i poplava nedavno i ja ocekivam potrese, uvijek ih bude a tlo podrhtava svaki dan, vecinom prespavam al seke zato sve javljaju, onda nema spavanja vise🙈
    Tiki bravo za uzv, sada odmaraj malo zbog hematoma, nadam se da ce ubrzo nestati💪🤞🍀
    Nina89 testici tamne🤞🤞🍀
    Bellaaa moja draga, samo javljanje na ovu temu je hrabrost.. svima si nam u mislima i normalno je da se ne osjecas spremnom za ista. Ja cu ti rado dati svoje pravo preko hzzoa za postupak ako se ikako moze to napraviti.. za sve treba vremena, trebas gledati da si tako spasila svoju bebu i pruzila joj mir i ljubav kod Onog gore. Sada vas cuva i daje mami hrabrost da nastavi zivjeti dalje a vi cete uvijek na nebu imati najsjajniju zvijezdu. Ja pogledam u nebo, nasmjesim se i namignem svojoj💫⭐️ 
    Manemoj jesi ti pitala ono za stanice?🙈 Sto se zrelosti tice ovisi o stimulaciji, a same stanice ovise o proizvodnji tog mjeseca, tj kvartalu😅 
    Crazycat kako ona potiho odradi stim☝️ Bravo za smrzlice, svim srcem se nadam da se tu krije tvoja beba ili dvije🤗
    Bozma tako mi je zao, meni ti isti kinezi nikad nisu pokazali laznu crticu, muz je takodjer piskio nasumicno par testica da provjerim. Sta ces sad? Hoces u novi postupak kad dodje vrijeme ili donacija? ❤️ 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Nina92
    28. Prosinac 2020. 09:47

https://ibb.co/XWC8fRc

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Meto
    28. Prosinac 2020. 09:47

Anksimoron 🤞🤞🤞
    Mtb ja koristim zobeno mlijeko iz dma vec godinama, doduse, ne pijem ga samog, al od njega radim dorucke (kad ih jedem😂) i za sve kolace i u pire ma za sve..

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Lucyinthesky
    28. Prosinac 2020. 09:49

Jutro curke, ja sam potres opet prespavala, 🤦‍♀️Probudila me svekrva koja je zvala da vidi da li smo ok...
    Nadam se da ste sve ok🤞
    Astra tvoja priča svima daje nadu i dokaz je da i zadnji 🐧može upaliti 💪Nemoj sad opet zbrisat i ne vraćat se 😜
    MTB sorry ali te tvoje vege stvari mi nikak ne zvuče, ja sam više tip za špek, jaja, čvarke i to 😁Sjećam se da si pričala i o humusu, e on mi je super, njega radim često 👍
    ANKSIMORON držim fige na najjače 🤞🤞🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Nina92
    28. Prosinac 2020. 09:49

Jutro cure nadam se da ste sve ok, prvi test je od jucer drugi od danas ali meni je to tako svjetlo uopce nemam neki osjecaj, sto se tice posvojena ja studiram socijalni rad, ima dosta caka sto se gleda ako nekog zanima slobodno nek me pita recu cu vam tajne 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Astra
    28. Prosinac 2020. 09:53

MTB

Astra

MTB kada sam u siječnju 2019 krenula u MPO vode imala sam 37 g i par mjeseci (tada sam imala 2 neuspješne inseminacije), sada imam 39 g i 2 mj🙂
    Tak da što se tiče godina ni vrit ni mimo🙄
    A ovaj potres… još ćemo podurat ovu godinu dva tri dana, ali onda od 1.1. nema predaje🤗

OK, onda ti priznajem argument godina. Iako, tvoji smrzlići su svi iz doba kad si imala 37, zar ne? Onda si bila mladica pa ne znam što su ti nabijali komplekse godina
    Kad se odmoriš od poroda, stigneš ti i po drugo otići. Iako vjerujem da ćete vi to i prirodno obaviti, žene znaju biti hiperplodne nakon poroda.
    Jako jako me motiviraju priče kao što je tvoja tako da mi je baš super da si došla. Plus, živciralo me što jednoj trudnici nemam tjedne na popisu, moj OKP je divljao

MTB da smrzlici su nastali s mojih 37 godina, a da budem iskrena nitko od doktora baš nije naglašavao problem mojih godina, već samo kad se pojavila trisomija, nitko nije išao u daljnje analize.Rekli su godine i to je to. 
    Simpa je ovo za OKP🙂Čak sam si u jednom trenutku pomislila sad kad me MTB makne s popisa🙂
    Jako je lijepa i topla poruka koju je Meto uputila Beliii.
    Ono šta bih još istaknula iz svog iskustva, što sam primijetila na svom tijelu-nikada prije kiretaze nisam imala čiste, tek su se nakon kiretaze pojavile, ne svaki ciklus, ali možda svaki drugi, tada bi mi dr dao kontr.pilule da puknu i pukle bi. Htjela sam samo reci da je to na neki način bio razlog zašto se sve nekako oduzilo jer su se gubili ciklusi za FET.Mozda ova info nekome pomogne. 

Lucyinthesky
    28. Prosinac 2020. 09:57

Nina92

Jutro cure nadam se da ste sve ok, prvi test je od jucer drugi od danas ali meni je to tako svjetlo uopce nemam neki osjecaj, sto se tice posvojena ja studiram socijalni rad, ima dosta caka sto se gleda ako nekog zanima slobodno nek me pita recu cu vam tajne

Meni izgledaju solidno,ali ja nikako nisam stručnjak čekaj koji je to dan, pa zašto betu ne izvadiš?
    Nina89 držim ti fige 🤞
    Tiki92 super za uzv, vjerujem da je divan osjećaj, a žao mi je što te potres tako uzdrmao.
    Belaaa divno što si nam se javila, nadam se da će ti s vremenom biti bar malo lakše i da ćeš naći snage za dalje 🤞❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.