Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    27. Prosinac 2020. 19:36

Miss hvala na navijanju, javim se kad krenem u sve pa drzi fige na rukama i nogama, nadam se da Ce ti proc brzo ta zatezanja ,ali izdrzi,sjeti se bebice i najbitnije je da je sve okej i da srceko kuca 🤞🤞🥰🥰 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Prosinac 2020. 20:01

Hvala vam cure drage❤️ i da bila je curica😔 to sam vam zaboravils reci.
    Steta stataj pgb  nema prije blatociste jer do nje nisam nikad dosla
    Polako cure uz vas cu skupiti snagu tesko je je jos ugledat trudnicu il djecicu a puno oko sebe ih imam ali nastojim biti jaka i krecem polako naprijed!

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

27. Prosinac 2020. 20:04

Bozma 🍀🐞

Belaa, drago mi je da si se javila, ali mi nije drago da nisi dobro, ali i razumljivo je s obzirom na sve sto si prosla. Nadam se da ce sad krenut na bolje 😘
    Sutra mi muz ide na kariotip pa sad kad vidim koliko se ceka lose mi je, izgleda da cemo i to privatno na kraju.

Molim te ne odustaj od terapije jer dvodnevni ti moze tek nekad 14 dan pokazati crticu ja sam radila 9 i nista i onda 14  kad nisu dosle i pozitivan tako da  nastavi s terapijom i nada umire zadnja nije kod svakog beta hcg u mokraci ista i vjeruj u dobro🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Prosinac 2020. 20:12

MaloTele

Upisujm se i ja na listu za informacije o posvajanju 😊 mi smo razmišljali o tome jos prije nego smo saznali da imamo problema s prirodnim zacececm,ali nismo se puno raspitivali bas zato jer smo mislili da je to nemoguće, da nam nece sig dat da posvojimo, podstanari smo za pocetak la bla, ali definitivno cemo se raspitati sad, bude mi zao da ima toliko djece po domovima a toliko ljudi koji bi im pružili ljubav a ne mogu, bilo sta da se sazna svakako se prikljucujem informacijama 😄
    Manemoj mogle bi se mi pratiti i u trudnoci,evo miss mi se pozurila malo pa moram naci neku drugu da mi bude wingman 😉
    Dada sve dok imas smrzlica ti je jedan pokusaj 🤞🤞 tebi drugi nece ni trebati 😃 drago mi je da ti je bolje, izdrzat cesjos malo 😊
    Belaaa draga,jaka si zena i tuga zbog ovog te Mece nikad napustiti ali moras naci snage da naucis zivjeti s njom, uzmi jos malomvremema ako trebas i onda kreni dalje,imas andela cuvara gore i koliko god je tesko krenuti dalje nemoj se zakopati u tuzi, korak po korak, sjeti se cilja i samo hrabro,divim ti se na snazi i jako mi je zao sto si sve to morala proc,saljem ti velike zagrljaje 🥰

Ohhh, ja sam se opskrbila bar za 2 godine 🙈🙈🙈 cijelu nogometnu momčad i rezerve 😂😂
    Šalu na stranu, nadam se da će među svim tim 🐧 biti moj dobitni, pa makar jedan 🙏❤️

endometrioza

MaloTele
    27. Prosinac 2020. 20:18

🌺Dada🌺

MaloTele

Upisujm se i ja na listu za informacije o posvajanju 😊 mi smo razmišljali o tome jos prije nego smo saznali da imamo problema s prirodnim zacececm,ali nismo se puno raspitivali bas zato jer smo mislili da je to nemoguće, da nam nece sig dat da posvojimo, podstanari smo za pocetak la bla, ali definitivno cemo se raspitati sad, bude mi zao da ima toliko djece po domovima a toliko ljudi koji bi im pružili ljubav a ne mogu, bilo sta da se sazna svakako se prikljucujem informacijama 😄
    Manemoj mogle bi se mi pratiti i u trudnoci,evo miss mi se pozurila malo pa moram naci neku drugu da mi bude wingman 😉
    Dada sve dok imas smrzlica ti je jedan pokusaj 🤞🤞 tebi drugi nece ni trebati 😃 drago mi je da ti je bolje, izdrzat cesjos malo 😊
    Belaaa draga,jaka si zena i tuga zbog ovog te Mece nikad napustiti ali moras naci snage da naucis zivjeti s njom, uzmi jos malomvremema ako trebas i onda kreni dalje,imas andela cuvara gore i koliko god je tesko krenuti dalje nemoj se zakopati u tuzi, korak po korak, sjeti se cilja i samo hrabro,divim ti se na snazi i jako mi je zao sto si sve to morala proc,saljem ti velike zagrljaje 🥰

Ohhh, ja sam se opskrbila bar za 2 godine 🙈🙈🙈 cijelu nogometnu momčad i rezerve 😂😂
    Šalu na stranu, nadam se da će među svim tim 🐧 biti moj dobitni, pa makar jedan 🙏❤️

Ti si svoje obavila sto se tice stimulacija 😃 nema pitanja vise, samo rađanja 😃

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele

Pikanja a ne pitanja 😂😂

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

https://www.neplodnost.hr/sto-je-pgd-i-pgs/ evo malo o  tome i sta opet ne moraju ti retultati ne moraju im bit pouzdani🤷

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Prosinac 2020. 21:13

Maslačakxx, ti nam isto javi ako budeš imala informacije. Ja ću javiti kad budem pitala ovu ženu, ali neću idućih desetak dana.

I cure, opustite se malo ako ikako ide. Blagdani su. Ove godine više ništa ne možemo, iduća godina je duga i onda ćemo kovati planove. Sad trebamo uživati, puniti baterije i pozdraviti ovu godinu baj baj.
    Vas nekoliko koje čekate rezultate/preglede - lavice navijaju za vas. Držite se terapija (Bozma, tebe gledam ), činite sve što vama pomaže da se opustite i da preživite, okružite se pozitivnim ljudima i držmo fige da ćete dočekati dobre vijesti. 

💔💔💔

27. Prosinac 2020. 22:02

MTB

Maslačakxx, ti nam isto javi ako budeš imala informacije. Ja ću javiti kad budem pitala ovu ženu, ali neću idućih desetak dana.

I cure, opustite se malo ako ikako ide. Blagdani su. Ove godine više ništa ne možemo, iduća godina je duga i onda ćemo kovati planove. Sad trebamo uživati, puniti baterije i pozdraviti ovu godinu baj baj.
    Vas nekoliko koje čekate rezultate/preglede - lavice navijaju za vas. Držite se terapija (Bozma, tebe gledam ), činite sve što vama pomaže da se opustite i da preživite, okružite se pozitivnim ljudima i držmo fige da ćete dočekati dobre vijesti.

Ahahhahahahaah, bas si me nasmijala.
    A za posvajanje, ja sam cula da te "mame" imaju djecji i sve ostalo sto se moze imat na djecu, pa da se zato ne odricu lako skrbnistva i da zato nema djece na posvajanje. Imamo u blizini slucaj sa udomljavanjem dvoje djece, dok ne budu za posvajanje i bioloska mama stalno dolazi i radi nered, da su se jedan dan njih dvije potukle na sred ceste. U pocetku smo razmisljali i onda cujemo toliko tih prica da vise ne dolazi u obzir. Iako mi ne bi imali nista protiv ni malo veceg djeteta, je da je tesko bez ikakva iskustva se odjednom nosit sa pubertetlijom, ali mi je prezalosno da njih nitko ne zeli, a i nasi prijatelji svi imaju vecu djecu pa bi bar imao/la drustvo. 
    Malo sam citala u pocetku i na Rodinu forumu da je netko otpao zato jer je imao kredit za kucu, a drugi par nije pa su oni dobili dijete, a mi ni kucu nemamo nego jednosobni stan isto na kredit.
    To nije za mene, da me odbiju samo zato jer netko ima malo vise imovine, pa tako par puta za redom....pa tu bi se skupilo frustracija za 15 zivota

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Prosinac 2020. 22:05

Bozma, znam, ja sam isto čula svakakve priče. Ali nekako se mislim, nije slučajno da sam u 10 dana čula nekoliko lijepih priča pa ću se zato raspitati. I dalje ne znam hoću li ići u tom smjeru, ali od informacija glava ne boli. Valjda. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.