Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    27. Prosinac 2020. 22:09

Mene ova terapija ubija, doslovce 😵
    Stalno spavam, sva sam usporena, a u nekom trenu mi se otvori apetit i budem ko kanta- samo ulazi u mene a trbuh i dalje prazan..  😵😵
    Glava me ubija, otkucaji povremeno.. A bas sam opustena na max. 😵😵😵
    Ja se divim svim lavicama koje ovo prozovljavaju preko vise puta.. 

Noc...

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Prosinac 2020. 22:10

Nego, pitanje za iskusne i pametne. Slažem si sistematski pregled (idem na svoju prvu mamografiju, woooohoooo). Imate li savjeta što bi, osim standardnih pretraga, baba od preko 40 godina koja se nada postati majkom mogla uvaliti u paket sistematskog pregleda (već sam stavila OGGT, sve spolne hormone, sve vezano za štitnjaču). Anything else? Isplati mi se utrpati sve što mi padne na pamet jer mi je ovo "besplatno" (plaća firma ).
    I da, naravno da sam stavila i betu, ne znam ja vaditi krv a da se ne mjeri beta 

💔💔💔

27. Prosinac 2020. 22:19

MTB ako ides na mamografiju idi negdje gdje imaju 3d mamograf. Mene su navozali sa punkcijama i 2 onkologice su mi rekle da idem na Firule jer oni imaju taj i na njemu se bas sve vidi i da trazim vezu jer se dugo ceka. Na kraju me dr.opce prakse narucio i cekala sam citavih 5 dana, ne zraci uopce jer doktorica je stala pored mene dok je snimala(a ja izbjegavala da ne zracim jajca pred postupke). Moglo me postedit puno ultrazvukova i punkcija da sam odmah isla na to. Zao mi je jedino sto nemam gdje pogledat CD koji sam dobila sa nalazom. Bas me zanima kako te ciste izgledaju iznutra 😂
    A ovo drugo....UZV stitnjace, abdomena, markere, kad vec ides mislim da imaju neke pakete koji to sve ukljucuju. 

• Astra
    27. Prosinac 2020. 22:34

Pozdrav cure, nisam se javljala neko vrijeme, na neko vrijeme sam se povukla s foruma jer mi je bilo pretužno čitati šta prolaze Belaaa i Piky. I sama sam bila u fazi mučnina.... I teško mi je bilo sve to čitati....Onda sam vas polako s vremena na vrijeme pocela ponovno citati i sudjelovati u vašim srećama i tugama. Čekala sam pregled kod dr i dan kad se radi Nifty i ledila mi se krv u žilama. 
    Izabrala sam današnji dan da vam javim da sam napravila Nifty i da dolazi još jedna cura🙂A poseban razlog za javljanje je Belaa. Moji nalazi su u redu, ali priznajem da ipak postoji određeni strah....iako mi je doktor rekao da se moram i veseliti i opustiti. 
    Ovo pisem posebno za Beluuu - i ja sam prošle godine u 10 mj saznala da je moja curica imala Edwardsov sindrom. Kada su mi javili nisam niti znala za tu vrstu trisomije... Kada sam vidjela na internetu nisam mogla doći sebi dugo dugo predugo. Taj osjećaj ne mogu opisati. Prošli smo karitipove i razgovor s geneticarom i rekli su mi samo jedno - razlog su vaše godine. Bilo je teških dana, noći, suza... I onda sam se nakon nekoliko mjeseci počela ponovno boriti.
    Ne bih željela previše duljiti i zauzimati prostor, ali Beliii želim poručiti da će svoju snagu za dalje naći u sebi i u vjeri, nitko ti ne može vratiti curicu, ali treba imati nađe. Ja sam ju imala. I dalje me strah, ne znam sta me čeka, toliko pitanja....

• Astra
    27. Prosinac 2020. 22:36

Morala sam promijeniti nick iz willy u astra jer se nisam mogla sjetiti podataka 🙂😀

Svima od srca želim sretne blagdane, curama koje su izgubile bebu želim reći da mi je iskreno žao, čestitam svim curama koje dobile pozitivnu betu, a curama koje se i dalje bore budite hrabre i snažne. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Prosinac 2020. 22:46

Bozma, idem u privatnu polikliniku. Baš ću ih pitati imaju li 3d mamograf. Da, imaju pakete, ali ti paketi uvijek imaju stvari koje meni ne trebaju, a nema ono što mene zanima pa si ja uvijek napravim custom paket. 

Astra, vjerujem da te je strah, ali jednom kad si prošla mini anomaly scan i kad imaš dobar Nifty, jako je mala šansa da se dogodi nešto loše (iako, naravno, uvijek se može dogoditi, ali da citiram jednu forumašicu "veća je šansa da te pregazi auto ").
    Možeš li nam reći svoju priču, za nas koji se ne sjećamo? Volimo priče koje završe dobro. A i rado bih te stavila na popis trudnica, volim ga debljati.
    Aaaaaa, willy, pa ti mi jesi na popisu.  Baš sam sretna da si se javila. Dakle, sad si u kojem tjednu? I molim te, svejedno ponovi priču ako ti je OK, ne sjećam se detalja. Čestitam na curici 

💔💔💔

• Astra
    27. Prosinac 2020. 22:56

MTB

Bozma, idem u privatnu polikliniku. Baš ću ih pitati imaju li 3d mamograf. Da, imaju pakete, ali ti paketi uvijek imaju stvari koje meni ne trebaju, a nema ono što mene zanima pa si ja uvijek napravim custom paket.Astra, vjerujem da te je strah, ali jednom kad si prošla mini anomaly scan i kad imaš dobar Nifty, jako je mala šansa da se dogodi nešto loše (iako, naravno, uvijek se može dogoditi, ali da citiram jednu forumašicu "veća je šansa da te pregazi auto ").
    Možeš li nam reći svoju priču, za nas koji se ne sjećamo? Volimo priče koje završe dobro. A i rado bih te stavila na popis trudnica, volim ga debljati.
    Aaaaaa, willy, pa ti mi jesi na popisu. Baš sam sretna da si se javila. Dakle, sad si u kojem tjednu? I molim te, svejedno ponovi priču ako ti je OK, ne sjećam se detalja. Čestitam na curici

Sada sam u 14 tjednu, bilo je mučnina (bez povraćanja), punooo spavanja, više rundi po danu i onda cijelu noć, jela sam samo cokolino, margo i pecivo i čaj od kamilice (koji ne volim), kavu nisam popila 2 mj (jer mi ne paše), a volim ju najviše na svijetu🙂
    Moja i MM priča je idiopatska neplodnost, svi nalazi u redu, 1. stimulirani IVF uspješan od prve (spontani radi Edw.syndroma), ostale tri blastice, dva feta bez uspjeha, četvrti posljednji uspješan. 

• Astra
    27. Prosinac 2020. 22:57

Astra

MTB

Bozma, idem u privatnu polikliniku. Baš ću ih pitati imaju li 3d mamograf. Da, imaju pakete, ali ti paketi uvijek imaju stvari koje meni ne trebaju, a nema ono što mene zanima pa si ja uvijek napravim custom paket.Astra, vjerujem da te je strah, ali jednom kad si prošla mini anomaly scan i kad imaš dobar Nifty, jako je mala šansa da se dogodi nešto loše (iako, naravno, uvijek se može dogoditi, ali da citiram jednu forumašicu "veća je šansa da te pregazi auto ").
    Aaaaaa, willy, pa ti mi jesi na popisu. Baš sam sretna da si se javila. Dakle, sad si u kojem tjednu? I molim te, svejedno ponovi priču ako ti je OK, ne sjećam se detalja. Čestitam na curici

Sada sam u 14 tjednu, bilo je mučnina (bez povraćanja), punooo spavanja, više rundi po danu i onda cijelu noć, jela sam samo cokolino, margo i pecivo i čaj od kamilice (koji ne volim), kavu nisam popila 2 mj (jer mi ne paše), a volim ju najviše na svijetu🙂
    Moja i MM priča je idiopatska neplodnost, svi nalazi u redu, 1. stimulirani IVF uspješan od prve (spontani radi Edw.syndroma), ostale tri blastice, dva feta bez uspjeha, četvrti posljednji uspješan.

I hvala na cestitkama🥰

sbjelisi
    28. Prosinac 2020. 04:27

Astra vi ste prava lavica koja je prezivjela strasne trenutke, ali ipak iznasla snage nastavito borbu. Cestitam i na snazi na na bebici ❤
    Sve ce biti dobrom 

oharascarlett14@gmail.com

manemoj
    28. Prosinac 2020. 07:00

Cure nadam se da ste sve dobro i da vas nije jako streslo 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.