Pozdrav ekipa!
Evo da javim počinjem s pripremama za FET jer jutros je stigla menga. Zvala bolnicu, uputili me na testiranje za koronu (nalaz ce biti u subotu i nadam se da je negativan. To je jedini negativni test kojem se trenutno veselim).
Od subote krecem s estrofemom 3x2mg. Ultrazvuk je zakazan za 31.12., a transfer 2 blastice cca 7-9.1.2021. Ako sve bude po planu!
Svima želim radost, mir i veselje te obilje Božjeg blagoslova te da nam se svima ispuni najljepša želja.
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Drage moje lavice! 😊
Nema me par dana ali vidim da imamo divnih beta, uzv. i crtica - svima vama koje ste u zadnjih par dana dobile lijepe vijesti cestitam od srca na najljepsem daru, a svim cekalicama drzim fige na najjace! 😊
Sve mi koje niste docekale plusic i betu ove godine - ne brinite, sljedeca je nasa! 😊🙏🏻🤞🏻💪🏻
Nikitta i Lucyinthesky - najiskrenije vam zelim da se cim prije oporavite i ozdravite. 😘🙏🏻
Curke, ja sam se malo povukla s foruma, citam vas tu i tamo ali manje pisem. Iza mene je zahtjevna godina u svim pogledima i treba mi jednostavno malo predaha i mira od svega pa tako i od MPO-a.😉 Naravno, ne odlazim zauvijek, povremeno cu vas i dalje skicnuti i kao u uvijek, potiho navijati za svaku od vas! 😊 I javiti vam se kada krenemo ponovo u postupak...
Svima vam zelim sretan i blagoslovljen Bozic i sve najljepse u Novoj godini - neka vam se ispune sve, pa i one najskromnije zelje! ❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Hvala cure na podrsci, uskoro idemo na rucak kod mojih p cemo im reci, javim vcrs dojmove!
Nikkita naravno da opet nisam vidil tvoje valove i boju , cijelo jutro skitam i kad udem na forum vec mi istekne slika...ako budes opet stavljala stavi na malo duze,ako ti je tlaka kuzim te i neces dobit jacmenac 😂😂
Manemoj ,bozma bas se radujem vasim testovima i drzim fige da vam ovo bude najsretniji Božić ikad ❤️🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
AuroraB ima li novosti? Zaista bih voljela da ti uspije 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Miss, sretno danas! Ali ni ne moze proc drukcije nego sa puno pozitive i srece 🤗🤗🤗🤗 jedva cekam da nam javis dojmove 🤗🤗
Joj, cure, ja sam luda!! 🙆🏻♀️ svasta nesto ja isplanirala danas, schwartzwald tortu, rucak, ciscenje,.. ugl, sve je dobro krenulo dok nisam pocela pec koru. I dolazi mi sogor i vec sa ulaza pita sta je zagorilo 🙆🏻♀️ a ja imam problem od rodjenja da nemam njuha, nist mi ne smrdi nit mirisi(dakle, od rodjenja, nije korona 😂😂) rubovi kore su zagorili, ali samo rubovi. Odrezala sam to, ali me strah da ne smrdi po zagorenom. I sad ja moram cekat muza da dodje, da to ponjusi i vidi dal smrdi 🤯🤯🤯 po okusu je ok! I da, nakon sta sam ispekla te nesretne kore, stavila odmah i kruh pec. Pa me sad strah da i on ne smrdi po zagorenom 😂😂😂 ugl, ja sad imam sve otvoreno jer ne znam dal mi smrdi u kuci il ne.. 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️🤯🤯🤯 a vec mi je hladno 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Djevojke lijepi pozdrav i sretan Vam Badnji dan.
Htjela sam Vam napisati nešto o mojoj prehrani za koju su me svi stručnjaci pitali na temelju mog AMH. Iako sam mlada, veci je od svih cura u mojim godinama. Na samoj je gornjoj granici unazad 2 god i nije ni malo opao. On iznosi 52,66 . Genetske predispozicije majke su mi loše ona je ušla u menopauzu s 42 godine.
Naime, odrasla sam na selu uz baku koja je svoju hranu uzgaja u dvoristu. Kako meso crveno i bijelo tako i biljke. Ljeti normalno na otvorenom a zimi u plasteniku. Domaca jaja, mlijeko direktno iz koze i krave, perad, živad, krumpiri i svo zeleno i korjenasto povrce koje mozete zamisliti. Zivotinje su jele kontroliranu hranu a s time i mi. Unazad nekoliko godina kako sam otisla sa sela prehrana se def pokvarila ali i dalje se trudim sto vise domaceg iako je ponekad neophodno otici u trg. centar. Jedem SVE ali sve namirnice u normalnim kolicinama. Pravim sama zimnice iz bakinog vrta. Nista nikada nismo spricali. Jabuke su se jele direktno s drveta, jagode direktno sa zemlje. Doktori misle da je prehrana ogledalo mojih nalaza sveukupnog zdravlja i hormona. Mozda nekome pomognem a mozda ste vec i znale. Zelim Vam sretne blagdane.
Ruška, baš si me nasmijala sa ovim da čekaš muža da ponjuši da vidi jel smrdi. Sigurna sam da će to bit ok, uvijek i svima rubovi malo uhvate, pa nikad nije smrdilo na zagoreno.
Žene, šta ste sve spremale, osim breskvica?
Sortiraj odgovore
Najstariji