AuroraB, a jbmu, ne vjerujem da je od štoperice tolika beta, prije će bit biokemijska šta uopće nije loše.Žao mi je.
I mene danas glava rastura, ili je južina ili PMS
Tanja79 vidiš i meni se vratila želja za kavom, tko zna šta nam je ono bilo.
Ruška, valjda ćeš počastit bar slikom Šubara, izgledaju primamljivo. Ja sam napravila lješnjak gnijezda, tiramisu u čašice i sad radim polumjesece sa orasima.
AuroraB zaista mi je žao, znam da je teško, ali ova naša borba je nažalost takva,doslovno kroz trnje. Drži se 😔
Ja bi definitivno odmah prestala sa terapijom da se o meni radi.
Ruska1986 nadam se da kore nisu zagorile,a schwarzvaldica mi je inače vrh 👍
Inače ruske kape radim svake godine,
ali ove nažalost nemam snage za to.
manemoj i zaslužila si odmarat, a neka drugi kuhaju, iskoristi situaciju 😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Leoni, nadam se da ćete ti Bozma, Anksimoron i sve ostale cure doći sa boljim vijestima da nam popravite prosjek za kraj godine
Anksimorn hvala što si mislila na mene!
Lucyinthesky ja sam htjela raditi ruske kape ove godine prvi puta, ali nisam na kraju jer nisam bila baš od volje! Po kojem receptu radiš?
Mattan, Sbjelis ❤️
P.S. srećom pa je francuska tu da ublaži tugu 🙆♀️
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB radim ti po ovom receptu i ispadnu super, jedino što umjesto margarina stavljam putar.
https://www.kolaci.biz/subare.html
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
AuroraB mnogo, mnogo mi je zao. Meni se cini da se tu ipak nesto desavalo. Sada se okreni praznicima, ljubavi i familiji, a od sledeće godine hrabro napred. Sledeca godina je nasa 💪💪💪
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Aurora žao mi je i točno znam kako ti je. Drži se idući je mjesec naš ❤️🥰
endometrioza
Teja09, hvaaalaaaa!!!
Leia2.0, da, spolni problemi kod krava su problem. Zato sam i ja skoro u potpunosti izbacila sve mliječno, s tim da mi nije problem počastiti se s nečim što volim jednom u tjedan, dva. Ne treba biti ni prerigorozan, kad nemamo zdravstveni problem.
Procesuirana mesa već godinama ne jedem, tako da mi to, srećom, nije problem.
Mila-Milica, wooohooo, ideš po svoje bebe!!! Obavještavaj nas o detaljima!
LucyLou, samo ti napuni baterije. Čopor je uvijek ovdje za tebe, to znaš.
Miss, držim fige!! Uživaj na ručku.
Ruska1986, hahahah. Sumnjam da ti ostalo smrdi, makla si rubove i to je to.
lindsay, hvala ti na tvom iskustvu. Ja vjerujem da prehrana puno utječe na stanje našeg tijela - pritom ne mislim na određeni tip prehrane (dijetu) koliko na prirodne i zdrave namirnice.
TirelessIvy, ma kakvo molim te ispričavanje. Mi ovdje nismo obaveza, već užitak. Svatko se ukopča i prikoča kako mu paše.
Točno znam ovo o čemu govoriš - ostanak doma i nema stresa oko putovanja. Meni je ovo prvi put u životu da ne putujem za Božić i jako jako mi odgovara.
Muž ti je zakon!!! Probat ću kruh. A recept za humus nisi stavila...
Kača84, super za smrzlića. Sad fino odmor preko Božića pa ideš po svoju bebu.
AuroraB, žao mi je. Ja bih isto rekla da je to to i da možeš prestati s terapijom.
💔💔💔
Djevojke, meni je danas super dan. Bila u shoppingu, kupila si svašta i baš sam si sretna.
Mi nismo ništa pripremali, ne da nam se još i to, dovoljno smo se naradili do sad. Kupili smo razne kekse u omiljenim slastičarnama i to je to. Radit ćemo si fine ručkove, nakupovali smo namirnice za to, i to nam je dovoljna akcija za ovaj odmor.
Što se moje situacije tiče, krvarim ko preklano prase. Rekli su mi da je prerano za prvu menstruaciju nakon kiretaže, i vjerujem to. Ali ovo računam kao nultu menstruaciju, jer nakon 30 godina znam prepoznati menstruaciju kad je imam - svi simptomi su tu, krv je prava menstruacijska i nema šta drugo biti.
I konačno, sutra neću lijepiti listu, ionako nitko ne ide na ništa. Odmor i za mene i za vas. To ne znači da neću pisati. Ali liste neće biti.
💔💔💔
MTB ti si baš uzivala danas 😉. A sutra odmaramo i uživamo ❤️
Aurora francuska i mene usrecuje 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Evo ja sam napokon podijelila sve sa svojim! Bilo je tu svega, suza, jecanja, srece i veselja! Mix emocija stvarno, nisam znala da ce mi toliko tesko bit pricat o tome , i sama sam se prisjetila svega sta smo prosli u ovih skoro 5 godina...sve u svemu, moji su sretni i tuzni istovremeno zbog svega,ali se nadaju da ce ova trudnoca zavrsit pozitivno i da ce sve bit ok kao i ja! Ispijena sam fizicki i psihicki,bas mi je ovo bio tezak dan ali se osjecam 10 kg lakša!
Nikkita napokon ta brutalna kosa, malo je rec brutalna i vatrena, bas sam te i ja tako nekako zamisljala! Stvarno je TOP!
AuroraB bas mi je zao,drzi se ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji